![]() |
Originally Posted by Neuptolem:
Va rog sa ma scuzati X 3 :"> |
Originally Posted by rlhyde:
Accept doar scuzele persoanelor care m-au determinat sa-mi cer scuze, si astea nu pot fi decat fatuci dupa care mi-am pierdut capu' si ma joaca pe degete cum vor ele. Invata sa nu-ti mai ceri scuze! Niciodata! Scuzele se traduc prin vina, inseamna ca esti vinovat(a) sau cel putin te simti. Cazul 1: esti vinovat(a)! Atunci ce rost mai au scuzele? Inseamna ca meriti o pedeapsa ori o penalizare, ceva de genu', scuzele nereparand nimic, doar hranesc pseudo-mandria unor porci si induc starea de umilinta persoanei care da dovada de "bun-simt", cand ea nu face decat sa-si bata joc de ea la cheremul unor animale in trup de om. Sa luam Cazul 2: te simti vinovat(a). De ce? Nu cumva e un complex de-al tau? In acest caz un psiholog ori psihoterapeut sau studiul unor manuale de psihologie aplicata, carti de arta succesului, texte ce trateaza atitudinea pozitiva cu care tre sa infrunti problemele, samd. ti-ar fi de mult mai mult ajutor decat sa-ti ceri scuze, asa, ca "e frumos". Nu e deloc frumos, e inuman, sub demnitatea unui om, e groaznic, aproape masochist. Dupa cum vezi, mesajul meu anterior era o ironie, una cumplita, revoltata impotriva unui sistem opresiv. Acest sistem poate fi invins numai cu demnitate, curajul de a infrunta "adversari" situati peste treapta pe care te afli tu. In fata acestui curaj ei se prabusesc, chiar daca nu din prima, intr-un tarziu dau dovada de o mare lasitate facandu-ti tie loc sa urci. Daca nu se intampla astfel, noi oamenii nu am fi evoluat deloc traind si acum in ginti si pesteri. ---- Sper ca m-ai inteles! Mult succes! |
Semi - G A T A !!!!!
Rlhyde, don't mind him. He doesn't mean it. He doesn't mean anything. He doesn't mean. |
Originally Posted by Pitbull:
Posibil sa-i fi stricat illotemporei topicu', asta e altceva. Nu cred ca o deranjeaza, e un forum. I got it, Sir! ;) Byeeee!... |
Scuze, dar nu ma simt deloc vinovat, sunt doar f ipocrit :P
Imi cer scuze inca o data! |
E o clona.
|
Cine, Illo?
|
Finally, s-a prins careva ca nu e o "cronica" propriu-zisa....
wow, era greu, pt voi ceilalti sa intelegeti, nu? |
Nu, ne-am prins ca nu era "cronica", doar ca ni s-a parut ca nu era nimic si nu ne venea sa credem... :(
Cu scuzele de rigoare, fireste! |
ei, nu-i nimic :-*
te iertam, daca nu ai inteles, ce sa facem acuma.... |
Led, tu esti? :-/ |
Originally Posted by illotempore2002:
Originally Posted by Pitbull:
|
Da, stiu ca tu ai fost singurul care a inteles o chestie ATAT de SIMPLA.
rlhyde nu e Led ;) |
Evident ca a fost si inca mai e, o cronica reusita!
Si asta vine din partea unuia care chiar nu are motive s-o laude pe Illotempora. Asa ca nu va mai camuflati in triplodocti, fardul de invidie nu-i o masca prea stralucita. Am citit cronici mult mai proaste. Nu ma faceti sa dau exemple, le gasiti si voi. Ganditi asa: nu-i deloc greu sa accezi pe liternet. Numai ca unii din voi refuza sa creada asta pana nu incearca. Nu va condamn, drumul e lung pana vom deveni si noi occidentali. |
Scuzati: LOL
Nefiind cronica, nu are cum sa fie "reusita". E o chestiune de logica elementara. Dra illotempore este harnica asa ca, nu ne-ndoim, ne va mai face partasi la evolutia scrisului dumisale. For a long, long time... (:| |
Nu. nu voi mai putea. pt ca m-a amenintzat cineva pe pm ca va avea grija sa nu mai public vreodata pe liternet. Stii cumva cine?
:-/ Dear, daca vreau sa public, public sub pseudonim. ;) Dar nu vreau, ca am alte planuri, cum ti-am zis. Vei ramane totusi, unul din preferatii mei. Ah, stiai ca a plecat Frodon de la Cahiers du cinema? Si-a dat demisia. |
(La fel cum putea fi si o cronicä standard, dar vomitivä - ca ale lui Grid, mai nou...) E o chestiune de logica elementara. |
Thnks, Pitbull.
Si ca sa ma explic totusi, de ce am scris-o asa: pt ca erau deja scrise vreo 4-5 cronici clasice, care spusesera cam totul (nici nu e genul de film speculabil si decalotabil ) si pt ca mi s-a cerut sa vin cu ceva diferit, nou, proaspat. Ce rost mai avea sa analizez si eu filmul? E un experiement personal. Ca e prost, ca e bun, nu ma intereseaza. Eu l-aam dat, ei l-au pus. |
Domnule Pitbull,
remarca mea se referea la o remarca anterioara a dlui Neuptolem, care sustinea ca este "o cronica reusita"; dvs ati sustinut ca nu este "cronica", ca atare nu putea fi - ea, "cronica" - reusita. Nu vi se pare logic? In rest, desigur, putem avea pareri opuse despre acest gen hibrid... Cu stima. Domnisoara Illotempore, habar n-am; eu m-am uitat la "the tribute to Michael Jackson". Celelalte informatii nu cred ca imi erau adresate... |
OK, fie - n-are nici un rost sä despicäm firul în patru.
Am o rugäminte - nu întrece mäsura cu "politetea", devine la fel de iritantä ca lipsa ei totalä (extremele care se ating...) Respectul echilibrat si implicit e ok. |
All times are GMT +2. The time now is 09:55. |