![]() |
Aaaa, da! Fostul "Urma stergätorului de urme", al lui Vaginel Cornea! Tin minte c-am fost la premierä. Foarte slab. Mai stiu din el cä Ioana si Tania erau surori si se urau, cä în tipul unei urmäriri merge dupä autobuz Dacia 1300 a lui Cätälin Vago, asistentul de imagine, si cä dintr-un lift iese Vivi Drägan Vasile; si cä la filmäri deasupra lui a explodat un proiector, de s-a proiectat protector peste el Elena Cotigä si i-a salvat viata de cioburi.
|
ok, ne putem întoarce la problema mea?
|
aha, imi aduc aminte de film, diaconu se dadea drept "capitanu' visinescu":)
|
Ce e cu noua asezare in pagina a site-ului cand te afli pe forum ? Arata ca naiba. :D
|
Originally Posted by Cinemania:
|
eu credeam că iar mege Netul prost la mine, că de, n-am reclamat de mai bine de... o lună! =)) =)) =))
l.e. - frate şi totul merge mult mai rău decât în IE! :(( :(( şi io încă folosesc GoogleChrome. :-? |
Ce naibii se intampla cu forumul? Credeam ca doar la mine e problema.
|
Da, e o eroare de comunicare între site si forum. Am vorbit acum la telefon. They'll be working at it.
|
Originally Posted by Pitbull:
oricum, noapte bună copii!:-* |
seara asta, pe la 7 si ceva s-a instalat problema; am anuntat la programare; se rezolva.
|
Originally Posted by Gloria:
partea haioasă e că-mi văd avatarul mai peste tot; de fapt în colţul din dreapta sus, şi undeva în partea dreaptă a ecranului, dar muuuult mai jos ! =)) |
la care prezentare "fioroasa" te referi? problema site-ului - ca merge incet sau mai repede tine -de providerul de net; forumul, intr-adevar, de doua ore si ceva se afiseaza diferit. dar se lucreaza la asta; s-au implementat chestii noi si cred ca temporar asta e consecinta.
dar parca ne spusesesi noapte buna, nu-i asa, dragomara? |
Nu nouä. COPIILOR le spusese.
Pe noi ne iubeste prea mult ca sä ne päräseascä deja. |
Originally Posted by Dragomara:
Senzational. =)) |
nu. ştiu doar că GoogleChrome şi Opera sunt cele mai rapide şi mai super browser-e., şi că la mine ori zburdă Netul, ori nu merge deloc şi primesc tot felul de erori. zilele astea site-ul CineMagia s-a încărcat f.greu şi mai mereu incomplet, subiectele citite de câteva ori mi-au apărut necitite la fiecare reconectare, şi de cele mai multe ori a tb să dau 2-3 click-uri pe "Submit Reply" ca să se ducă mesajul etc etc.
|
|
Ce se întâmplă cu recomandările CineMagia?! Azi n-am primit niciuna. :-?
|
http://www.youtube.com/watch?v=YFqZNxAIS_Y&NR=1
Asta se intampla :)) |
Sunt probleme pe forum?Imi arata blank page cateodata cand vreau sa intru pe forum.Doar aici se intampla...:|
|
Da, asa e; cel mai räu e cä uneori te duce-n blank când postezi un mesaj - si-l pierzi!
Site-ul si forumul continuä sä comunice imperfect: - sus, între header-ul site-ului si cel al forumului, e o linie de fracturä vizibilä; - pe home-page-ul Cinemagia NU MAI EXISTA LINKUL DE FORUM! Deci, se impune remedierea AZI. (As fi zis "ieri", dar cum "azi" e deja "mâine", cine stie ce mai iesea...) |
All times are GMT +2. The time now is 21:37. |