Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   cum se numeste filmul ? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95098)

Kriss_Kringle 21 Nov 2011 00:16

Originally Posted by grotesQue:

Am vazut un serial pe Fox Kids cand a inceput sa il difuzeze si la noi. Era cu 2 baieti si o fata(parca) care locuiau intro casa ciudata si se transformau in roboti (verde,albastru,rosu). Semana putin cu Power Rangers. Mai mult nu imi amintesc.

Beetleborgs

grotesQue 21 Nov 2011 00:39

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Originally Posted by grotesQue:

Am vazut un serial pe Fox Kids cand a inceput sa il difuzeze si la noi. Era cu 2 baieti si o fata(parca) care locuiau intro casa ciudata si se transformau in roboti (verde,albastru,rosu). Semana putin cu Power Rangers. Mai mult nu imi amintesc.

Beetleborgs

Vai... Mersi mult, iti raman dator BIG TIME... Le tot caut de vreo 7-8 luni.

Si ca sa fiu on-topic tot in acea perioada mai era un serial asemanator cu un baiat venit de pe alta planeta, avea un costum asemanator cu cele din Power Rangers. Imi amintesc vag un episod cand sa dus la un strand cu un prieten si isi tinea respiratia foarte mult si inota foarte repede.

Mersi mult Kriss.

grotesQue 21 Nov 2011 00:47

Nu mai e nevoie am gasit. Se numeste Saban's Masked Rider.

dicom 22 Nov 2011 05:03

cum se numeste filmul?

Buna ,caut si eu un film,stiu doar ca a rulat in cinematografele romanesti.Un film fascinant si dur,hipnotic prin atmosfera si scenografie,filmat undeva in desertul canicular al extremului orient rus unde,o mica comunitate de oameni lupta atat impotriva haitelor de caini salbaticiti (ai caror sursa de hrana devin sistematic) cat si impotriva desertului insusi cu toate fantasmele,capcanele si nebunia pe care o degaja...

Multumesc anticipat:)

dicom 26 Nov 2011 05:59

Chiar nimeni nu stie?:(

Kriss_Kringle 26 Nov 2011 13:22

Originally Posted by Dany_Jim:

iera despre nu barbat cu o moneda care se urca in tren si pleca inapoi in timp si acolo cunoaste o ziarista care publica ziarul local din vremea ceea si alege in cele din urma sa se stabilasaca de finitiv inapoi in timp iar in vitor el apare intro poza veche.

Si mai era unul filmcu un lift care merga inapoi in timp

:D :D :D :-? :-?

Dar filmul in care te intorci tu in timp, si te duci la toate orele de romana,dupa care revii in prezent si rescrii postul,nu crezi ca ar fi mai interesant?:D

NightChild 26 Nov 2011 15:22

Originally Posted by Kriss_Kringle:

Originally Posted by Dany_Jim:

iera despre nu barbat cu o moneda care se urca in tren si pleca inapoi in timp si acolo cunoaste o ziarista care publica ziarul local din vremea ceea si alege in cele din urma sa se stabilasaca de finitiv inapoi in timp iar in vitor el apare intro poza veche.

Si mai era unul filmcu un lift care merga inapoi in timp

:D :D :D :-? :-?

Dar filmul in care te intorci tu in timp, si te duci la toate orele de romana,dupa care revii in prezent si rescrii postul,nu crezi ca ar fi mai interesant?:D

:))

Back to the Future, probabil.

dicom 26 Nov 2011 22:58

cum se numeste filmul?

Chiar nimeni nu ma poate ajuta?.....:-/ filmul este rusesc

Hello! is anybody there?.........................

aaandra. 03 Dec 2011 23:03

pretty pls?

anaemona 03 Dec 2011 23:12

Nu-s sigura ce intrebi, dar poza e din Masculin Feminin.

aaandra. 03 Dec 2011 23:19

mersi mult :)

slayer20100 11 Jan 2012 20:22

Salut.Caut si eu de cateva zile un film,dar nu'mi amintesc titlul.
Din ce'mi amintesc:
Fratele unui politist este implicat in mafie si se ocupa cu vanzarea de droguri.
A fost urmarit in timp ce vorbea cu fratele lui politist,l'au considerat tradator si l'au omorat.
Acum politistul face tot ce poate din punct de vedere legal(adica mai nimic),dupa care demisioneaza si se infiltreaza in cartelul in care era si fratele lui.
Mai retin ca isi bate niste tatuaje pe care le aveau mafiotii,ca sa devina mai credibil.
Dupa ce le castiga increderea o gaseste pe sotia fratelui lui,care era gravida si se droga..si cam atat retin.
Daca m'ati putea ajuta sa indentific filmul v'as fi foarte recunoscator.

Pepper 16 Jan 2012 20:15

Mai tine minte cineva cum se numea un serial difuzat acum multi ani de Antena1 in care un tip era acuzat pe nedrept de niste crime comise de frate-sau geaman de care nimeni nu stia? Tot serialul a incercat saracul sa demonstreze ca nu e nebun/mincinos/bipolar :)) Stiu ca a fost difuzat dupa The Pretender.

L.E. Nevermind, found it myself <:-P
Era vorba de Two(1996), un serial canadian de numai 22 de episoade, one big fat fail, dar macar pot dormi linistita la noapte...

Vicky_free 17 Jan 2012 13:54

Buna.
Am vazut cu multi ani in urma un film si tot incerc sa-mi amintesc cum se numeste.
Este vorba despre un cuplu , nu tin minte exact scenariul , dar din ce-mi amintesc , tipa pleaca in Africa , la o cascada ... si moare la nasterea fiicei sale . Prin intermediul copiilor care ieseau din moarte clinica , ea trimitea mesaje sotului ei , de fapt , copii care ieseau din moarte clinica desenau o cruce ondulata sa-i zic , ceea ce pe harta indica cascada .Pana la urma sotul ei isi da seama ce vrea sa insemne mesajul cand vede o poza cu sotia lui la o cascada si pleaca in cautarea cascadei. Ajuns acolo , gaseste un trib si pe fiica sa , care este copia mamei sale ... in linii generale . Va rog mult , are cineva vreo idee ?

florryinn 17 Jan 2012 14:36

@Vicky_free

hmm, sa fie Dragonfly: http://www.imdb.com/title/tt0259288/

Vicky_free 17 Jan 2012 15:02

Originally Posted by florryinn:

@Vicky_free

hmm, sa fie Dragonfly: http://www.imdb.com/title/tt0259288/

Daaa...multumesc mult :*

Tzaks 18 Feb 2012 02:19

Caut un film care l`am vazut la televizor.Nu stiu foarte multe detalii..si nu l-am vazut pe tot.
Se faceau niste experimente pe oameni si le dadeau puteri supranaturale,dar trebuia sa se trateze cu un vaccin sa nu moara(dupa acel experiment mureau mai repede)unii erau numiti "cautatori"se gandeau la cineva si vedeau ce o sa faca..si asa ii gaseau.Daca nu ma insel unul dintre actori era
Samual L. Jackson.El era in echipa rea..el intra in mintiile altor oameni si le spunea ce sa faca,erau unii care tipau tare:)) ..si altii care mutau obiecte.
Rolul principal muta obiecte,era ajutat de o fata tanara care era cautatoare..ea cand se gandea la ceva desena ce vedea..Toata treaba asta cu experimentele era genetic.
Din ce am zis pare un SF adevarat.Dar nu e asa..

marianmihaela 04 Apr 2012 22:28

Caut si eu un film cu o adolescenta care face parte dintr-o familie bogata,si-a pierdut mama,si este trimisa de tatal sau la un internat unde se intampla mai multe lucruri care o fac sa isi schimbe atitudinea fitoasa care o avea inainte...

marcusARCUS 10 Apr 2012 13:51

Originally Posted by marianmihaela:

Caut si eu un film cu o adolescenta care face parte dintr-o familie bogata,si-a pierdut mama,si este trimisa de tatal sau la un internat unde se intampla mai multe lucruri care o fac sa isi schimbe atitudinea fitoasa care o avea inainte...

Wild Child(2009)?

mihaella04 10 Apr 2012 15:43

please helppp

caut de foarte mult timp un film, dar din pacate l-am vazut acum mult timp si nu mai tin bine minte toate detaliile. stiu ca era vorba de o femeie care avea doi baieti. stiu ca s-a casatorit cel mic si aceasta femeie i-a facut viata un iad nurorii ei..apoi, dupa casatoria celui mare au aparut certuri. la un moment dat femeia angajeaza doi tipi sa o urmareasca pe cea de-a doua nora(sotia fiului mai mare) si aceasta isi semneaza pe o foaie numarul masinii care o urmarea..punctul culminant e atunci cand nora se duce sa ia copilul de la scoala si este impuscata...apoi in ultima scena apare soacra cu cei doi indivizi intr-o inchisoare, ii ia de mana si le spune ceva de genul "acum voi sunteti familia mea"..foarte frumos filmul, chiar imi doresc sa il mai pot revedea..v-as ruga sa imi raspundeti daca aveti idee...multumesc frumos !!!

All times are GMT +2. The time now is 04:02.