![]() |
De când e Hera user Cinemagia?
Back to topic. |
Originally Posted by Pitbull:
Pit, nu vreau sa te supar, dar nu m-am putut abtine: Back on topic. |
Bec tu ză fiucer!
|
Nu m-am supärat. Numai cine nu posteazä, nu greseazä... Sau, ää... numai cine nu posteste, nu greseste... Sau... Las-cä pricepeti voi.
|
Originally Posted by vave:
|
Pipes cand era mic semana cu mine (cand eram mic). Aceeasi freza, acelasi angelic look, aceiasi ochi negri, cu deosebirea ca eu eram blondutz :)
|
Chambord nici măcar poză din copilărie nu vrei să pui???
|
Nu veau ca nu ma latsa mami. Poate tscanez una into zi cand nu e mami acasa tsi o pun.
|
Ca să citez din clasici în viaţă: "ete zbârci!"
Arte marţiale la un an. :P ![]() |
Originally Posted by vave:
Ca sa citez din clasici decedati: "Vad ca ai o zi grea. Nu te mai deranjez." |
Chambord, sanatosi sa fim! Pana nu pui poze, nu te cred. Forme fara fond. :) Asa ca da-i bice!
|
Originally Posted by Mistah J:
Nu e inca in crestere? La pui le atarna blanita. Parca n-o are de mult (Pitbull pe Hera, nu Hera blanita), e foarte tanara. E tare frumusica Hera. Tipul de la inceput, "ciuruitul", e e.floares? On topic Mie imi starnesc curiozitatea doar trei useri: Chambord, Redmen si Mistah J. Pozici actuale, nu de la gradi. Dar, bineinteles, ei nu vor posta poze cu domniile lor din variate motive: chambord face pe misteriosul si ii place sa fie rugat (dar degeaba), redmen pentru ca e prea discret si cu bun simt, iar Mistah face pe smecherul. |
Impreuna cu verisoara mea; eu sunt 'baietica' din stanga :D
pipes, ce tunsoare haioasa si ce mutricica simpatica aveai; imi place mult poza postata de tine :) ![]() |
pipes, dar ce-ai mai crescut!
|
Shory, dragutza poza. Daca nu faceai precizarea respectiva puteam sa jur ca e un baietel si o fetita in poza :P
|
@SoricicaMov
ma bucur ca iti place si ca place. excludem din start subiectivismul. @marius_em acum revin la normalitate. aliura de K1 a fost doar un episod accidental si evident pasager. @Corinka cu scuzele de rigoare, tu ai urcat vreo poza? iar faza cu mistere si jmecherii este de domeniul gradinitei spre scoala primara. cu discretia sunt intotdeauna de acord. eu astept cu nerabdare orice fel de poze. vechi, noi, scanate, tunate, versate, stilate, parfumate, sifonate, dezbracate, imbracate................... |
pipes, poze mai recente postezi? :D
|
Daaa! Vrem poze cu burta!!! :D
|
Originally Posted by SoX:
trecand peste carcotasi, special pentru vave si pentru revigorare topic: 1. curcubeul si eu. aprilie 2010 ![]() 2. tehnici esentiale de supravietuire (fan BG). aprilie 2010 ![]() 3. la Manastirea Maxineni - ma incerca talentul sa urc p-acolo.... aprilie 2010 ![]() curaj! |
pipes, mersi de... "exclusivitate". :))
În ultima poză pari a fi în turnul Bisericii Evanghelice din Sibiu... sau seamănă. :) |
All times are GMT +2. The time now is 00:06. |