Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:31

Sa se stearga postraile de la pagina 20 incoace,daca nu fac scandal(cred ca am facut cancer de suparare).
Nu mai suport marlaniile,nici in viata ,nici pe net.
Ori stergeti toate postarile cu injuraturi si dezvaluiri,ori ne bannati.
Ea a gfacut cea mai mare tampenie,in stiluleei murdar,a dezvaluit date personel despre mine,din gelozie.Nu e nici o rusine sa ai familie,dar ea traieste cu impresia ca mi-a facut rau.
E doar o tupeista isterica fara pic de sensibilitate,adineuri ii face pe toti useriii imbecili,se rastea la alt user(rastea folosind cuvinte cretine...)
E o parasuta

Neuptolem 16 Apr 2009 16:32

Originally Posted by Pauline Kael:

CER Bannarea lui Illotempore si a mea!!!!

De ce Illo? A fost doar nervoasa. Pe motive intemeiate.
No, fata e dependenta, se vede. E nevoie de un Doctor aici, Dr. Virtual. Bannati-o pt 3 zile de incercare, apoi daca recidiveaza, 1 luna, sa se detoxifice si sa-si reaminteasca ca viata n-are legatura prea mare cu Internetul. Ii faceti un bine atat ei cat si oamenilor de film de pe forum. Chiar va rog!
De Illo ma ocup eu in particular. Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm...

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:32

Originally Posted by Pitbull:

1) Nici unele.
2) Nenea moderatorul stie ce face, dar programul functioneazä cum vrea el.
3) Il felicit pe Stefan cä n-a cäzut în capcana birocraticä a aplicärii oarbe, mecanice, destructive, a regulamentului.
4) Dragomara e distratä ca de obicei - dar ästa e farmecul ei. Atentä, exactä, rationalä, n-ar mai fi Dragomara - ar fi o tovaräsä dirigintä la clasa a V-a D.
(Stefane, zi cä le-ai bannat, si nu e vina ta cä n-a mers, si acum studiazä Daniel problema, si-o s-o rezolve pânä-n 2014 când trecem la euro! Asa, o s-avem liniste - s-o creadä prostii!)

Fir-ai al dracului pitbull cu regulamentul tau.il aplicati doar cand aveti voi de suferit,daca un oarecare user este lezat stati cu mainile in sold ca tzatzelele.
Porcule.

redmen 16 Apr 2009 16:32

Ok.I`m outta here :)

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:34

Originally Posted by Neuptolem:

CER Bannarea lui Illotempore si a mea!!!!

De ce Illo? A fost doar nervoasa. Pe motive intemeiate.
No, fata e dependenta, se vede. E nevoie de un Doctor aici, Dr. Virtual. Bannati-o pt 3 zile de incercare, apoi daca recidiveaza, 1 luna, sa se detoxifice si sa-si reaminteasca ca viata n-are legatura prea mare cu Internetul. Ii faceti un bine atat ei cat si oamenilor de film de pe forum. Chiar va rog!
De Illo ma ocup eu in particular. Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm...

Toti handicapatii pe forumul asta,chiar vreau sa plec.
nu vezi cat esti de prost,mereu apari la scandal sa prinzi si tu unscuipat din zbor.
Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,fara respect pt nimic.

Pitbull 16 Apr 2009 16:37

Originally Posted by redmen:

Mai stai, mä Redule, io ce ne râdem! :D

(Apropo, porcul e un animal fermecätor si respectabil, inteligent, sociabil, cu personalitate - comparabil cu câinele; mä simt onorat - pe bune!)

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:38

Pitbull,in nimicnicia ta,de ce nu ceri bannarea mea? Iti face placere umlinta mea publica asa cum faceai pe vremea comunistilor cu rivalii tai mai inteligenti?
Vrei sa ajung sa ii jignesc pe Stefan si pe Gloria sau ce sa fac ca sa fiu bannata? Ce nu intelegeti? Ca suneteti TOTI niste nesimtiti?Cum suna asta ca isterica aia v-a facut imbecili mai devreme? Dragomara de ce lua bann definitiv si eu nu pot?Ce vrei sa deminstrezi? Cat de putregait estii? Cat de nimeni si tristut?

Cer bannarea mea definitiva,asa cum altii au fost bannati si li s-a taiat cheful de a mais crie pe acest forum de cacat,citat din marea clasica illotempore.

Originally Posted by Pitbull:

Originally Posted by redmen:

Mai stai, mä Redule, io ce ne râdem! :D

(Apropo, porcul e un animal fermecätor si respectabil, inteligent, sociabil, cu personalitate - comparabil cu câinele; mä simt onorat - pe bune!)

Corect,esti un porc de caine.
O gaura de cur .
Du-te naibii cu enumeratiile tale aplatizate.

Pitbull 16 Apr 2009 16:41

Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm...

Ce-i alea "frauri"?
"Fracuri"?
"Nemtoaice"...?
Explain, please.

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:41

Ia sa vedem cum

redmen 16 Apr 2009 16:42

Iti face placere umlinta mea publica ....

Singura persoana vinovata de umilinta aici esti tu.

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:42

unesti toate

postarileeee

Pitbull 16 Apr 2009 16:42

Redule, nu mai uni toate

postarileeee

Liviu- 16 Apr 2009 16:45

Runda a doua?

redmen 16 Apr 2009 16:45

Acuma sau asteptam sa treaca postul ? :)

redmen 16 Apr 2009 16:49

Anunt catre toata lumea.Cea mai buna pedeapsa pentru o persoana care se comporta ca Pauline e sa o lasi sa vorbeasca singura.Deci NIMENI sa nu mai scrie absolut nimic pe acest topic din CLIPA ACEASTA.

Va multumesc,

Neuptolem 16 Apr 2009 16:52

Originally Posted by Pauline:

Toti handicapatii pe forumul asta,

Are dreptate! ;)

chiar vreau sa plec.

Si ce te opreste draga? Vreo veste proasta? Un telefon de la Gengar? lol

nu vezi cat esti de prost,

De ce sunt prost? Da-mi argumente. :)

mereu apari la scandal sa prinzi si tu unscuipat din zbor.

Nu, wrong! Apar la scandal ca erou salvator. Ma gandesc dinainte ca mesajul meu e cel mai obiectiv, echilibrat, justitiar si izbavitor. Dar pe majoritatea nu-i pot salva, insa incerc sa fac un bine, ca tot omu'. Daca-i dai 100 de euroi unui cersetor el se duce si-i bea. Nu e frumos.

Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,fara respect pt nimic.

Nu ma refeream la cei fara diploma ori "ajunsi" pe "vorba buna".
----
Gengar, iti predau stafeta, ia baga-te aci, ca te vaz onlain, eu ies cu iubita in parc. Pe furtuna. Iar pe seara revedem "Black Snake Moan / Blestemul Sarpelui de Negru".

Liviu- 16 Apr 2009 16:53

Pff, i-ai stricat planul lui redmen.

Pitbull 16 Apr 2009 16:55

Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,

Peste, sau snitel?
Mediocrii? Un mediocriu, niste (snitel) mediocrii, toti mediocriii?

Neuptolem 16 Apr 2009 16:57

Originally Posted by Liviu-:

Pff, i-ai stricat planul lui redmen.

Vazut, se aproba! M-am carat! loool

Pitbull 16 Apr 2009 17:01

Bäi, puneti-vä mästile de gaze, cä în curând vor fi târâte aici ciosvârte dintr-un cadavru în putrefactie.
Mie, necrofil cum sunt, îmi place... Se-anuntä un show interesant - da' numai pentru cine are stomac de strut.

All times are GMT +2. The time now is 15:17.