![]() |
Sa se stearga postraile de la pagina 20 incoace,daca nu fac scandal(cred ca am facut cancer de suparare).
Nu mai suport marlaniile,nici in viata ,nici pe net. Ori stergeti toate postarile cu injuraturi si dezvaluiri,ori ne bannati. Ea a gfacut cea mai mare tampenie,in stiluleei murdar,a dezvaluit date personel despre mine,din gelozie.Nu e nici o rusine sa ai familie,dar ea traieste cu impresia ca mi-a facut rau. E doar o tupeista isterica fara pic de sensibilitate,adineuri ii face pe toti useriii imbecili,se rastea la alt user(rastea folosind cuvinte cretine...) E o parasuta |
Originally Posted by Pauline Kael:
No, fata e dependenta, se vede. E nevoie de un Doctor aici, Dr. Virtual. Bannati-o pt 3 zile de incercare, apoi daca recidiveaza, 1 luna, sa se detoxifice si sa-si reaminteasca ca viata n-are legatura prea mare cu Internetul. Ii faceti un bine atat ei cat si oamenilor de film de pe forum. Chiar va rog! De Illo ma ocup eu in particular. Daca aveti niste manusi sa tin de frauri mai ferm... |
Originally Posted by Pitbull:
Porcule. |
Ok.I`m outta here :)
|
Originally Posted by Neuptolem:
nu vezi cat esti de prost,mereu apari la scandal sa prinzi si tu unscuipat din zbor. Psihologii lui peste ,snite nesimtiti ,mediocrii,inculti,fara respect pt nimic. |
Originally Posted by redmen:
(Apropo, porcul e un animal fermecätor si respectabil, inteligent, sociabil, cu personalitate - comparabil cu câinele; mä simt onorat - pe bune!) |
Pitbull,in nimicnicia ta,de ce nu ceri bannarea mea? Iti face placere umlinta mea publica asa cum faceai pe vremea comunistilor cu rivalii tai mai inteligenti?
Vrei sa ajung sa ii jignesc pe Stefan si pe Gloria sau ce sa fac ca sa fiu bannata? Ce nu intelegeti? Ca suneteti TOTI niste nesimtiti?Cum suna asta ca isterica aia v-a facut imbecili mai devreme? Dragomara de ce lua bann definitiv si eu nu pot?Ce vrei sa deminstrezi? Cat de putregait estii? Cat de nimeni si tristut? Cer bannarea mea definitiva,asa cum altii au fost bannati si li s-a taiat cheful de a mais crie pe acest forum de cacat,citat din marea clasica illotempore.
Originally Posted by Pitbull:
O gaura de cur . Du-te naibii cu enumeratiile tale aplatizate. |
"Fracuri"? "Nemtoaice"...? Explain, please. |
Ia sa vedem cum
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Singura persoana vinovata de umilinta aici esti tu. |
unesti toate
postarileeee |
Redule, nu mai uni toate
postarileeee |
Runda a doua?
|
Acuma sau asteptam sa treaca postul ? :)
|
Anunt catre toata lumea.Cea mai buna pedeapsa pentru o persoana care se comporta ca Pauline e sa o lasi sa vorbeasca singura.Deci NIMENI sa nu mai scrie absolut nimic pe acest topic din CLIPA ACEASTA.
Va multumesc, |
Originally Posted by Pauline:
---- Gengar, iti predau stafeta, ia baga-te aci, ca te vaz onlain, eu ies cu iubita in parc. Pe furtuna. Iar pe seara revedem "Black Snake Moan / Blestemul Sarpelui de Negru". |
Pff, i-ai stricat planul lui redmen.
|
Mediocrii? Un mediocriu, niste (snitel) mediocrii, toti mediocriii? |
Originally Posted by Liviu-:
|
Bäi, puneti-vä mästile de gaze, cä în curând vor fi târâte aici ciosvârte dintr-un cadavru în putrefactie.
Mie, necrofil cum sunt, îmi place... Se-anuntä un show interesant - da' numai pentru cine are stomac de strut. |
All times are GMT +2. The time now is 15:17. |