![]() |
|
hihi... ce dragut... are caciulita e cap? :)
|
:)) :))
|
Who wants to see my puppy? Again...........
![]() ![]() ![]() ![]() Nu-mi prea plac, i-au lacrimat ochii din cauza soarelui, dar sunt bune. |
|
|
Originally Posted by klaudya_e:
Absolut superba! Felicitari! |
Credeati ca e o catelusa draguta?
![]() V-ati inselat. Va prezint acum The Evil Face of Pamy>:) ![]() Inca ma mai doare degetul de la picior. Catelusei ii place sa prinda lumea ( in special pe mine ) de piciore. Bine ca eram incaltat cu o pereche de tenesi " A la 10 lei". |
:))) Poate trage si ea cu ochiul la filmele horror pe care le vizionezi tu. Precis de acolo s'a inspirat. O fi vazut Cujo. Acum serios vorbind, astia mici sunt cei mai rai.
|
1 Attachment(s)
felinele mele, cu care m-am trezit in curte acum vreo 6 luni, cand erau doar niste ghemotoace infometate si inca plangeau dupa mama lor...
Attachment 1516 |
1 Attachment(s)
uite, c-am gasit o poza cu ele de pe vremea aia...
Attachment 1517 |
Imi place aia gri, adica imi plac toate, dar aia in special. Mi-e dor de pisoii mei :(
|
3 Attachment(s)
noul prieten al pisicutelor....
Attachment 1564 Attachment 1567 bag seama ca ii era foame... Attachment 1568 |
scump foc!! l-as smotocii pana ii ies ochii din cap unuia dintre noi:))
|
|
2 Attachment(s)
n-am rezistat sa nu va arat pozele astea. Bruno este bucuria vietii mele in acest moment.sper sa ramaneti uimiti de cat a crescut in trei luni.acum e un catel nazdravan care face numai ce vrea si ce-i place.nu si-a pierdut instinctul agresiv, caracteristic rasei sale,dar este atat de iubitor si dornic de joaca...
Attachment 1792 Attachment 1793 |
Faine animale ai @rvn. Mai rar sa vezi cainele si pisica in acelas loc fara sa se bata.
|
foarte cute.... dar nu ai mai pus poze cu cele 3 pisici.... le mai ai sau le-ai dat?
|
who's a good boy?
![]() |
1 Attachment(s)
Originally Posted by iiii:
Attachment 1798 |
All times are GMT +2. The time now is 04:22. |