![]() |
nice.
|
socoteala de-acasa... episodul trebuia trimis postului de la sfarsitul lui septembrie 'cel tarziu' si pare-se ca va fi gata pe la finele lunii in curs...
pitbull, odata finisat & pansat & frezat & inmiresmat si gata-de-trimis-la-tvr, il putem vedea si noi 'outsider'-ii ? nu vreau sa te sacai, dar da-o-ncolo, cate sitcom-uri avem pe cinemagia ? :) |
@Silver
Luni e ziua L (or M Day, as the English say). Da-n sens casacreatoricesc, CE înseamnä "D Day" exact - si eu de ce nu stiu? @Herbie Si-ncä nu stii nimic! ;) @Ricutza Märinimoasä comme toujours! Te rog, dacä mai primesti solicitäri, anuntä-mä, ca sä stabilim împreunä felul cum aplicäm eventualele schimbäri (respectând dorintele oamenilor, evident, dar tinând seama si de detaliile proprii genericului). In principiu, zic sä vin pe la tine în weekend, pentru periajul final (mai avem de aranjat si nuantele alea la sunet). @Notty Sper din toatä inima sä se deie dezlegare de la Stäpânirea Scenaristicä sä vadä filmul toti cei care au citit scenariul si au participat, mai mult sau mai putin, la îmbunätätirea lui. ASA E NORMAL. @To(n)ti Reteaua mea e în renovare, asa cä mai picä (de pildä, n-a mers de-asearä pânä acu'). La o treabä, aveti numärul meu de mobil. |
Originally Posted by Pitbull:
pai, bate-i la cap, k tu esti sefu'. :P |
bafta maine.... ahhhm, azi!
|
ce se întîmplã azi?
|
Azi, luni, 17 octombrie 2005, este Ziua Z - adicä D. Day. :happy:
Si anume: :happy: Ajunul zilei de marti, 18 octombrie 2005 :happy: când: :happy: - dacä existä un Dumnezeu în ceruri, :happy: - dacä existä fecioare în Paradisul Musulman, :happy: - dacä Nirvana buddhismului e accesibilä omului de rând, :happy: - dacä Soarele în conjunctie cu Jupiter vor forma un sextil cu Venus, :happy: - dacä Zeus se va milostivi de muritori si-l va läsa pe Prometeu sä le aducä înapoi focul, :happy: ...iubitii, scumpii, dragii, adoratii, mult stimatii si distinsii, respectabilii, onorabilii, venerabilii, admirabilii, apreciabilii, imbatabilii nostri Silver_Boy si Cartman... :happy: :happy: ...vor termina hârtiile care trebuia sä fie gata de-acum trei säptämâni! :happy: Sä ne rugäm. :sleep: Sä däm un acatist. :sleep: Sä aprindem o lumânare. :sleep: SI S-O PUNEM LA VII, NU LA MORTI !!!!!!!!!!! :w00t: |
aha, deci D Day era Deadline day. mersi de explicaþii
|
Deadline, Aliveline, Half-Life-line, Living-Deadline, nici eu nu mai stiu.
Mai adineaori trecu o prezentä însemnatä prin forum, i-am väzut urmele pasilor pe-acolo, pe jos, pe la "online users" - si degeaba! Nici nu s-a uitat aici, cred c-a si uitat cä mai existäm. (A, apropo: azi am avut prima înfätisare la procesul de evacuare pentru neplata chiriei pentru care AVEAM DEADLINE în septembrie; si sä nu asteptati telefoane sau S.M.S.-uri de la mine, cä din clipä-n clipä trebuie sä-mi taie Connexul, pentru alea douä milioane jumate din aceeasi perioadä. Si unii: "Auleooo, ce greu e...!" - sä scrii niste hârtoage pânä la capät!) |
castravete
|
Originally Posted by Cartman:
gandeste-te cum va trebui sa lucrati daca va ia TVR-ul proiectul... atunci va trebui sa scoateti scenarii e banda. ;) |
Si tu notorious care e treaba ta pe aici? te mananca? ne intereseaza ce zici tu? or smth like that?...
|
1) Am vorbit în nume propriu.
2) Chestia cu datoriile era un exemplu, în sensul cä, atunci când am început munca la filmul ästa, n-am mai avut nici mamä, nici tatä (mä rog, nu-i mai am de vreo 17-27 de ani), nici fiu, nici casä. Dar nu e un caz singular - asa e orice regisor, nebun, altfel n-ar mai exista filme pe lumea asta. 3) A "porcäi" înseamnä a vorbi urât. Eu am glumit frumos. Serios, sever, dar tot glumit si tot frumos. 4) Treabä, netreabä, Notorious are perfectä dreptate. Dacä în douä säptämâni nu sunteti în stare sä REFACETI un scenariu deja existent, cum veti putea scrie CATE UN EPISOD COMPLET NOU PE SAPTAMANA??? Sigur, existä si varianta de a vinde subiectul si a-l läsa pe mâna echipei de scenaristi din televiziune sä meargä cu el mai departe. Vä convine? Mie, nu - si stim foarte bine cä nici vouä. 5) Nu stiu altii cum sunt, dar eu, personal, NU VREAU sä mä prezint nicäieri singur cu CD-ul, doar ca regisor, pentru cä as fi în acelasi dezavantaj ca si voi, dacä v-ati duce undeva doar cu scenariul, färä CD - si e valabil, în principiu, pentru oricine (poate cu exceptia câtorva actori, a cäror prestatie poate fi relevantä si de sine stätätoare, desprinsä din context). Se pare cä nu întelegeti, dar sansele ORICAREI LATURI a proiectului cresc substantial numai în mäsura în care mergem cu el IMPREUNA, prezentându-l sub TOATE ASPECTELE. Nu cä asa vreau eu, nici cä ar fi vorba de "solidaritate" - ci pur si simplu asa merg lucrurile. Oricum, eu nu voi avea nici o satisfactie dacä ne rupem gâtul fiecare în parte - si nici dacä voi vi-l frângeti, în schimb eu câstig ceva pe felia mea (ceea ce, cum am spus, e oricum destul de improbabil). 6) Dacä pierdem trenul, degeaba stäm pe peron cu biletele de clasa I în buzunar. Credeti c-o sä mai avem vreo sansä, oricât de bun ar fi scenariul, dacä ajungem cu el când altii mai vioi ne-au luat-o înainte? Credeti c-o sä-l zboare pe unul dintre ei (chit cä va avea cine stie ce cäcat de film), numai pentru cä al nostru e de zece ori mai bun? N-o sä-l zboare, vä spun eu! O sä ne batä pe umär si-o sä zicä: "Bravo, mä bäieti, de ce dracu' n-ati venit acum o lunä??? Lasä, nu-i nimic, în decembrie... o s-avem zäpadä!" Una peste alta, FACETI CEVA SI TERMINATI TOTUL CAT MAI REPEDE, cä praful se-alege de tot ce-am muncit - si voi, si ceilalti, si eu! Läsati naibii orgoliile, mândria, problemele personale, justificärile, etc., si FITI EFICIENTI ! E-FI-CI-ENTI !!! |
The Daddy has spokenth :)
scuze ca ma bag intr-un topic in care n-am treaba. |
veverita
|
ehei, inginerii moshului :)
|
Originally Posted by Pitbull:
Am spus FIX MAI SUS: Toate explicatiile si scuzele astea nu fac douä parale. Nu e nici "Andrei Rubliov 2", nici "Intolerantä 5", nici "Reînvierea domnului Läzärescu" - e un SERIAL DE COMEDIE, si nu existä nici un motiv obiectiv sä se lungeascä asa de mult. FITI DOM'LE MAI EFICIENTI, pentru numele lui Dumnezeu! |
ce tensiune p-aci....
chill down everybody. nu cred ca e cazu sa incepeti sa aveti discutii din astea, nu dupa cate ati facut impreuna... eu zic fiecare sa-si faca treaba cum crede, pentru ca de aia e in echipa, ca-si face treaba bine. cartman, keep up the good work, si lucrati pana cand sunteti chiar multumiti cu rezultatul.... mult succes everyone. |
1. hai, cartman, ce te ataci asa ?... eu iti dadeam un motiv de gandire, pt ca noi anul trecut a trebuit sa lucram intens, la ordinele producatorului si a trebuit sa scriem cate un episod pe saptamana si a fost al naibii de greu. voi deocamdata n-aveti nici un sef, va permiteti sa fiti independenti si nu sunteti presati decat de timp. 2. imi pare au ca fiecare interventie a mea pe acest topic (si apropo, atata timp cat am aratat interes fata de scenariul vostru, chiar si criticandu-l, DA, cred ca am o TREABA in discutia asta ;)) este luata asa in nume de rau ! eu niciodata nu am nutrit ganduri rele fata de scenariul vostru SAU echipa voastra, ba dimpotriva. am zis-o si o mai zic: sper sa fiti 'cumparati' (nu in sensul ala rau :D), sper sa ajungeti sus, sper sa castigati parai & renume de pe urma acestui serial. eu nu am reusit (de pe urma sitcomului meu, adica) si faptul ca imi doresc asta pt voi demonstreaza multa solidaritate, mai multa chiar si decat jay-fara-de-garsoniera... atata doar ca un lucru nu pot face: sa ma entuziasmez catharsic cu scenariul vostru in mana. nu mi se pare bun, am spus-o si am explicat de ce nu mi se pare bun. si nici nu stiu ce rescriere mai poate schimba asta. poateati fi preferat sa va laud fara cauza, sa va mint si sa va dau miere cu lingurita ? sorry, can't do that. meanwhile, raman interesat de soarta scenariului vostru si am sa tot intreb care-i situatiunea. :) imi pare rau daca nu va convine asta. |
se mai poate inscrie cineva in kestia asta pt a ajuta? nu am prea multa experientza in scenaristica (ma rog, am scris un scurt-metraj cam crappy... deh, sunt novice) dar vreau sa ajut si sa invat in acelasi timp cum se face...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:46. |