![]() |
kestie funny: duminica ma intorceam de acasa cu autocarul. la un moment dat, vecina de scaun (foarte zambareata si sociabila) imi cere nr din re:publik, incercand 'sa citeasca ceva, ca se plictiseste ingrozitor'. o rasfoieste rapid, se opreste la doar doua kestii: prima n-o mai stiu, a doua este (pam-pam !) articolul lui ALS, 'amintirile unui viitor cadavru'. :lol: il citeste cap-coada, apoi mi-l returneaza, cu un 'mersi' deprimat, apoi ramane cu ochii la peisaj, fara sa mai scoata o vb.
articolele 'negre' sunt misto, desi cronicile sunt lame-lame. |
-primele 2 numere nu le-am prins dar din ce am citit pana acum este cel mai bun, si DA este "by far the coolest thing available to purchase" pe piata la noi...
-ce cauta expresia "frate" in articolul lui als tot n-am inteles... it came as a shock ... |
in filmul de tocmai il vazui la cnc, 'dspr morti numai de bine' (forget about it...), la un moment dat politistul (= tomi cristin) zice dspr un cadavru: 'duceti-l la morga'; taietura; plan general: institutul medico-legal...
pt marx, cu dedicatie speciala ('as in special olympics', vorba malei :D ): QED! |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
PS: Kiar e asa greu sa fii d'acord cu o informatie corecta? Sau poate esti vecin intelectual cu domnul Tuzgureanu. |
iara esti alaturea cu drumu, mosh marxe...
kiar este atit de greu de-nteles (tu fiind craiovean, inteleg) ca ASHA se spune in bucuresti? jeez, kiar mi se pare ridicol sa bati atita moneda pe kestii atit de derizorii - gen 'nu e toma, e thoma, nu e moieciu, e moeciu, nu e morga, e institutul medico-legal' (pardon: 'de medicina legala', vai!); dar se vede treaba ca, la tine, 'il n'y a que le derisoire qui dure'... :sleep: |
|
Originally Posted by EgoN:
Korben este prea subtil. Voi fi bland si voi zice ca sunteti absolut... neatenti, voi ati citit cronica aia care se intitula Batman Begins si singurul lucru care nu e potrivea era numele regizorului?! E o cronica la alt film, doar ca republicanii au pus titlu gresit. Iar la Melinda & Melinda din nr trecut au pus poza din i heart huckabees. |
Ah, ce voiam sa zic. Am venit in seara asta acasa cu ultimul numar din Lurzer's Int'l Archive. Foarte tare. Acum n-o sa mai citesc pe veceu numerele alea din Les Inrockuptibles, am o revista cu poze.
|
mai draga, da ce exigenti sintem, tz-tz!
nici 'inrockul' nu mai e demn de augusta noastra atentie... terribilizmu rulz. |
Ah, pai nu e vorba de teribilism. E vorba de pret. Archive e 13,5 Euro.
|
Quote:
:lol: |
buueeeyy, am Re:Publik in fata, e cu Depeche Mode!! si cu 'In the mood for love' inside!!! coooooool!! :w00t:
|
brusc, 're: publik' redevine cool...
|
se mai intimpla :P
|
e gen trist ca republik devine cool (pentru unii) numai cand arunca parf foarte cunoscut dar still artzy in ochii cumparatorilor
cu royksopp pe coperta si dvd cu izo sau jsa ar fi fost intr-adevar cool, nu? lasand la oparte ironiile, this is the new shit 1 kate bush 2 asia argento (mult prea putin din pacate) 3 jamie bell 4 von trier&/vs vintenberg 5 depeche mode 6 vhs 7 john le carre 8 fowles |
Sorry da' pt re/compilarea unui interviu si pentru mizeria aia de cronica la Aerial, RE:PUBLIK a scazut mult in ochii mei. Plus k e batamai articolu Depeche Mode. Yucky. Pe tuta aia de Oana Igrisan cine mortii mei o lasa sa scrie?
|
Korben, mai trist e daca voi, cei de la Re:publik, nu credeti in ceea ce faceti... de ce nu i-ati pus pe cei de la Royksopp pe coperta daca va plac mai mult? daca voi nu sinteti multumiti cu subiectele din revista, ce pretentii mai aveti de la altii? ;)
|
Originally Posted by KORBEN:
wel, atunci merita. |
adica, daca era cu royksopp pe coperta era mai 'cool' decit cu kate bush?!?
no way! kate e simply the grande dame of music, si comebackul ei trebuia salutat cum se cuvine; cit dspr royksopp - sa-i vdm si peste 15-20 de ani & mai vbim atunci... in rest, nu vad care e problema. ca unii sint prea fitzoshi sa recunoasca faptul ca e cea mai cool / trendy / alternative revista din ro - asta ar putea intra la 'collateral damage' ;) ca cei care fac revista se spetesc sa dea pietei din ro ce n-a vazut neam de neamu ei - asta se cheama 'a da margaritare la porci'. that's all there is to say. |
Scuze da' halal salut in legatura cu Kate Bush, un interviu copiat si o cronica odioasa. O laba. |
All times are GMT +2. The time now is 09:28. |