![]() |
Originally Posted by halebardul:
|
=))
|
Esti un bou notoriu. Acuzi exact ca-n Romania Mare.
Daca citeai mai atent pe forum, intelegeai ca preferatul meu este Gorzo, nu ALS. Dar din cauza unora ca tine nu intra Gorzo pe acest forum, e declarata treaba. Asa incat daca te iei de ALS inseamna ca asa vei face si cu Gorzo si cu oricine are un nume in lumea asta, spre deosebire de tine. Intoarce-te in staulul tau si nu mai iesi de acolo, ne-ai face un bine la toti. |
Mă ALS mă,nu-l pune pe băiat să vorbească urât,poate ia bann.
|
Bannarea de pe un forum pe care esti si tu ar fi o bucurie.
Asa ca nu ma ispiti! |
Interesant ca ALS a fost printre primii care au postat in topicul asta. Eu nu ma bag in discutiile voastre, doar sunteti oameni mari si cum a zis Illo, nu cred ca are ALS nevoie de avocati, desi probabil ii place sa vada cat de sustinut este el pe forum :). Fara sa iau partea cuiva, va sfatuiesc doar sa lasati naibii certurile astea prostesti si sa reveniti la pasiunea noastra comuna, fiindca aici nu pare sa fie nici Cinema,nici Magie. Intr-adevar, sunt cam offtopic,fiindca threadul e pe post de Arena, unde lumea se ataca reciproc, dar parca-parca m-as bucura mai mult sa va vad la fel de activi in alte sectiuni mai importante. I feel comfortable staying out of trouble :).
|
De aia ar trebui închisă Cafeneaua,de tot.Dacă vrei să pvesteşti altceva în afară de filme,fă-o pe privat,sau pe mess.Aici să se discute de filme.
Şi apropo,dacă ns-ar închide Cafenea n-ar fi cenzură(aviz amatorilor). |
Originally Posted by buticut:
Suspy, te ruog io, calmeaza-te! Esti prea inteligent pentru discursul pe care-l propagi. Cum ar zice o prietena, nu cumpar d-astea. ALS, nu mai pune si tu la suflet. Suspy va fi mai rezonabil, sper. Puteti discuta atunci. Hale, fara suparare, nu e cazul sa propunem astfel de sondaje radicale. |
Ce altceva să facă?Să facă un sondaj,Intraţi pe forum să discutaţi de filme,sau despre altceva.Şi să se răspundă sincer.Şi o să vezi.
|
suspect de bizon = inteligeeeent?!? =))
that's a good one! ma dor salele de la atita ris... @ illo: pls be so kind sa nu mai vbesti in numele meu, da? pt k o dai in bara BIG time |
bine draga. bizonii sunt oricum niste animale misto, rare, fascinante - nu vad cu ce l-ai jignit pe suspect :D
|
Ce v-as scoate eu in suturi de aici :D.
|
@buticut
true. asa o pierdere de vreme. s-au oparit toti aici vad. gata, v-am pupat pe portofel! distrusilor! |
@ALS
Te rog si pe tine sa nu-l mai desconsideri. Incercati amandoi un dialog civilizat. Sectiunea se numeste Cafenea, nu Bodega sateasca din strada de dupa sant. |
eu vbesc f civilizat, ceea ce nu se poate spune dspr 'suspy' asta al vostru; intr-o lume ideala, eu nici n-as fi pus in situatia de a interactiona cu asa ceva...
asa k va rog sa luati masuri |
Ia pune-ţi sluga,pe halebard să facă un poll cu bannarea mea.:D
|
hm, atit de tinar & deja cu idei de conspiratita cronica, my-my... (:|
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
(injuraturi la greu) Ai inteles acum, da? L.E. Am editat mesajul pentru a-i menaja pe ceilalti useri. Daca povestea se repeta, revin cu variante revizuite si adaugite. Sper sa nu fie nevoie. |
tagadam, tagadam, tagadammm....tropote asurzitoare se aud apropiindu-se....pamantul se zguduie, mobila tremura, vazele cad jos si se sparg......toti forumistii online de pe cinemagia au dat navala in vila etajata numita "In Suturi" de pe strada "Cafeneaua imbranzita".
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
All times are GMT +2. The time now is 10:40. |