Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   FAZAN (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83981)

Nightwane 11 Mar 2004 20:11

Eraserhead :lol:

Ionutz55 11 Mar 2004 20:13

pai io am zis primu

BeNnY 11 Mar 2004 20:13

Originally Posted by Ionutz55:

En construccion

TU VREI SA-MI SPUI MIE CA TU AI AUZIT DE FILMUL ASTA?!

MAI ALES CA TITLUL ESTE IN SPANIOLA!

Am o idee! Tu ceri demiterea mea si eu cer ruperea capului tau. Seems fair and square to me! :x

Nightwane 11 Mar 2004 20:14

am auzit eu de film
a fost la un mini-festival de film pe la noi..acu ceva vreme. trebuia sa fie alt film dar l-au bagat p-asta in locul lui. ce te face sa crezi ca nu l-a vazut? ce te face sa crezi ca nu a auzit de el?

ogto 11 Mar 2004 20:15

Ionutz, pt. Enconstruction meritai un punct SCAZUT!!! CLAR!!! Nu ne lua pe noi cu kkturi, deci lasa asa pana nu ne supram calumea...

Nightwane 11 Mar 2004 20:17

Ogto, Benny cititi postul meu. Si ce daca filmul e in spaniola?
de ex. sunt sigur ca de Jamon Jamon nu ati auzit. Imi scadeati punct daca il puneam pe asta? Cine sunteti voi sa apreciati ce stie si ce nu stie Ionutz (sau oricine altcineva)...

BeNnY 11 Mar 2004 20:17

Cred asta pentru ca mi-am dat seama cat de cat la ce filme se uita nenea Ionutz si asta 1. ca nu e deloc cunoscut 2. e spaniol 3. daca dai search pe IMDB la "en" asta e primul rezonabil care apare.

Nightwane 11 Mar 2004 20:18

nu e deloc cunoscut de tine. si repet...ce daca e spaniol????? sa inteleg ca nu se uita nimeni la filme spaniolesti??? eu unul ma uit!

ogto 11 Mar 2004 20:24

Nightwane, orice ai zice, sunt 99,9999% sigur ca ionutz la luat de pe IMDB! Este super necunoscut etc. Ramane faptul ca NU el sa gandit la el si ca Benny i-a scazut un punct. Asa merita, gata subiect inchis, Continuati la Fazan pls.

Nightwane 11 Mar 2004 20:25

D E U N D E S T I I C A N U S - A G A N D I T L A E L?
P O A T E L - A V A Z U T!

(poate asa intelegi si tu ogto si nu il mai pupi in cur intr-una pe Benny)

BeNnY 11 Mar 2004 20:29

NU MA PUPA IN CUR :x

Daca e de aceeasi parere cu mine ma pupa in cur? Ce judecata de cacat...

Din ce a mai scris Ionutzu pe-aici pe forum mi se pare extrem de greu de crezut ca el se uita la astfel de filme mai ales ca eu nu am auzit de el sa-l fi luat vreo televiziune si sa stii ca urmaresc destul de indeaproape lucrurile astea! Tu spui ca l-ai vazut la un mini-festival dar si acolo DOAR pentru ca a inlocuit un altul care trebuia sa fie... Spun doar ca sansele sunt extrem de minuscule ca Ionutz sa fi vazut asta... E chestia aia ... Nevinovat pana la proba contrarie, ei eu am gasit proba respectiva. :x :evil:

Ionutz55 11 Mar 2004 20:31

Originally Posted by ogto:

Ionutz, pt. Enconstruction meritai un punct SCAZUT!!! CLAR!!! Nu ne lua pe noi cu kkturi, deci lasa asa pana nu ne supram calumea...

pai zi si tu pt. ce film scade macar. ca io credeam ca pt alalat vechi
si care e faza tre sal vad ca sal scriu, sunt multe filme pe care nu leam vazut. si itzi zic ca ma jur pe ce am mai scump ca nu am luat nici un film dupa imbd. mam jurat ce naibi. acum a scazut bine, sa zicem dar dao naibi de treaba. ma amenintat cami scade si inaite, noroc ca a interevenit tu
si ca sati demonstrez ca TRISEAZA mia scazut ca aa vrut e;, ca io cu filmul ala nu am inchis pe nimeni. ia mai gandestete

BeNnY 11 Mar 2004 20:35

Care "alalalt" vechi ma?

Ai vazut/auzit de En construcción sau nu?

SI ZI SINCER!

Nightwane 11 Mar 2004 20:37

site mishto: http://www.youdontknowwhoiam.org/lol.html

Ionutz55 11 Mar 2004 20:43

Originally Posted by BeNnY:

Care "alalalt" vechi ma?

Ai vazut/auzit de En construcción sau nu?

SI ZI SINCER!

nu lam vazut dar ce tre sal vad. tu imi spui ca toata lumea care a postat aici a vazut filmele. si hai ca vad ca aberezi rau de tot, adica ma furi :x
datzi drumu la altu odata :x

iar ala vechi era "o lume nebuna, nebuna, nebuna"

BeNnY 11 Mar 2004 20:46

Pt ala nu ti-am scazut!

SI AM SPUS SA VEZI sau SA AUZI DE EL!!! Spune-mi tu mie ca e doar o coincidenta faptul ca daca dai search en pe IMDB asta e primul film rezonabil care apare! Eu deja m-am saturat de cacatul asta! NU PUTETI SA LASATI DRACU ASTA SI SA INCEPEM UN NOU TUR?! De ce trebuie sa intrati pe IMDB sa luati de acolo?! Esti cap de lista, nr. 1 domnule Ionutz acolo pe lista mea colorata... :x

Gavriil 11 Mar 2004 20:54

Interesant site-ul, Nightwane.

Sm�agol-Gollum 11 Mar 2004 22:07

Ce tot va certati atata?? Ce conteaza cine are cele mai multe puncte????? De parca ati castiga nu stiu ce premiu!!!

ogto 11 Mar 2004 22:46

Originally Posted by Nightwane:

D E U N D E S T I I C A N U S - A G A N D I T L A E L?
P O A T E L - A V A Z U T!

(poate asa intelegi si tu ogto si nu il mai pupi in cur intr-una pe Benny)

Auzi Nightwane, vezi sa nu te impiedici si sa cazi tu cu buzele tale in fundeul meu! Ce-s cu acuzatiile aste de gainar pe tine? Asta sa spui intr-o companiei multimiliardara unde totata lumea il pupa-n cur pe Sef. Nu aici... Nu-l pupam eu pe Benny in cur nici sa ma plateasca, ma certam cu Ionutz care a trisat. Nici macar nu stii cum suna "pupatul in cur" in vorbe. Deci vezi cu ce acuzi oameni ca e serioasa treaba. :-? :x :evil:

aditza2004 12 Mar 2004 00:00

Si eu cred ca a luat de la imdb...dar e un titlu mai cunoscut...nu e chinezesc sau asa ceva..deci....nu prea aveti cum sa ii demonstrati ca a trisat

All times are GMT +2. The time now is 14:47.