Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   The hottest women in the coldest month... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83512)

Demona 09 Jan 2004 06:57

Originally Posted by Mala Portugal:

Christina Addams :wink:

Right on! ;)

Demona 09 Jan 2004 07:01

Originally Posted by Ping:

Demona daca ai fi baiat ai alege pe CR ?

Definatelly! Vrei argumente? CR e adevarata. NK e prea mult "Hollywood glamour"...So freakin` fake!!! Altceva Ping???

Demona 09 Jan 2004 07:01

Originally Posted by emanuel:

Desi imi place Nicole, votez cu Christina pentru ca seamana cu cineva cunoscut...
Prietenii stiu de ce! :wink:

LOL emanuel!

Edgar 09 Jan 2004 08:19

Urmeaza votu' decisiv!

votu_decisiv 09 Jan 2004 08:23

Bai eu votez cu ailalta. Trebuia sa fac asta. Nu inteleg cum puteti sa fiti atat de indecisi... Tre sa vin eu sa va fac ordine?.. Jalnic.. Cui poate sa ii placa de Kidman aia?.. Hai sa fie Christina RICCI, raspuns final ca sa va curm suferinta... Hai Pac..

Edgar 09 Jan 2004 08:24

Acesta a fost votu' decisiv! :D

Edgar 09 Jan 2004 08:44

Cand "v-a" incepe urmatorul meci? Mi-am permis sa-l citez pe TLD... :p

TLD 09 Jan 2004 08:45

Originally Posted by votu_decisiv:

Bai eu votez cu ailalta. Trebuia sa fac asta. Nu inteleg cum puteti sa fiti atat de indecisi... Tre sa vin eu sa va fac ordine?.. Jalnic.. Cui poate sa ii placa de Kidman aia?.. Hai sa fie Christina RICCI, raspuns final ca sa va curm suferinta... Hai Pac..

Gata votu final a decis treaba pe aici! :lol: PLANGETI CAT VRETI KIDMANA IS OUT! :P
9-8 pt Ricci 8)

TLD 09 Jan 2004 08:46

Originally Posted by Edgar:

Cand "v-a" incepe urmatorul meci? Mi-am permis sa-l citez pe TLD... :p

In cateva clipe :P

votu_decisiv 09 Jan 2004 08:50

Votu final era de fapt votu_decisiv. Bineinteles ca e acelasi lucru (??) dar tin in mod explicit la mine.

TLD 09 Jan 2004 08:57

Dupa marea batalie care tocami s-a terminat vien un meci lejer asa de la mien pt voi... :P

Kristin Kreuk vs Franka Potente

Kristin Kreuk pe imdb.com
Franka Potente pe imdb.com

MAMA DA CE MECI SE INCHEIE :lol: :roll: ACUM VOTATI AICI! ;)

TLD 09 Jan 2004 09:00

Votu final era de fapt votu_decisiv. Bineinteles ca e acelasi lucru (??) dar tin in mod explicit la mine.

Sa nu-i pocim nickul celui care a produs primul soc-uletz, ca sa-i zic asa, din acest topic... :P
P.S: cumva esti vreo clona? Nu ca ar mai conta... :roll:

emanuel 09 Jan 2004 09:03

Alearga, Lola, alearga... spre locul 1...
Votez Franka Potente.

votu_decisiv 09 Jan 2004 09:15

Poceala ca poceala, da' acu' ma faci si "clona"???? Lasa, nu-i bai... Nici macar n-am multipla personalitate. Ma simt bine in pielea mea. E remarcabil faptul ca Edgar a avut o premonitie.. Greu de crezut, dar exceptional de altfel. Ce viatza!.... Cam frig afara. In rest, ce sa va mai spun? Sper ca voi fi remarcat in aceasta mica dar vesela comunitate si imi voi aduce nestingherit contributia la binele nostru al tuturora. Salutari de la Agigea! sau altfel spus Adio, dar raman cu tine!

TLD 09 Jan 2004 09:16

Poceala ca poceala, da' acu' ma faci si "clona"???? Lasa, nu-i bai... Nici macar n-am multipla personalitate. Ma simt bine in pielea mea. E remarcabil faptul ca Edgar a avut o premonitie.. Greu de crezut, dar exceptional de altfel. Ce viatza!.... Cam frig afara. In rest, ce sa va mai spun? Sper ca voi fi remarcat in aceasta mica dar vesela comunitate si imi voi aduce nestingherit contributia la binele nostru al tuturora. Salutari de la Agigea! sau altfel spus Adio, dar raman cu tine!

Si vezi sa ramai la fiecare meci... VOTU_DECISIV! :lol:

EgoN 09 Jan 2004 09:24

Tin sa fac o mica/mare precizare. Se pare ca acest intrus votu_decisiv ne-a stricat jucarika. Adica, cum? Vine el cu Ricci a lui cu tot, si la primul post ne ia cireasa de pe tort. Halal, monser....Sint cu okii pe tine, votuletz!

TLD 09 Jan 2004 09:39

Originally Posted by EgoN:

Tin sa fac o mica/mare precizare. Se pare ca acest intrus votu_decisiv ne-a stricat jucarika. Adica, cum? Vine el cu Ricci a lui cu tot, si la primul post ne ia cireasa de pe tort. Halal, monser....Sint cu okii pe tine, votuletz!

Adik suntem acuzati de blat? Nu se face asa ceva aici! Uite si votuletz a confirmat! NU E CLONA! :lol: :P

Edgar 09 Jan 2004 09:40

De gustibus non est disputandum, amice EgoN... Poate o fi un "die hard" Christina Ricci fan. Daca lungana de Kidman e asa de grozava, de ce n-au votat mai multi cu ea?
Da, votu_decisiv, am avut o premonitie - m-am uitat in globul meu... ocular :)

votu_decisiv 09 Jan 2004 09:45

Ceea ce este cu adevarat remarcabil si merita subliniat, daca nu chiar decupat, este faptul ca, tipic comunitatilor romanesti, cum apare unu', cum sar toti pe el... Lasati-ma fratilor sa votez decisiv in liniste!! Tu, Juventus, te-am intrebat eu de sanatate? Cum iti merge echipa? Te-ai mai antrenat lately? NU! Asa ca pliscu' mic'...

Edgar 09 Jan 2004 09:48

Na... acu faci pe martirul forumului. :roll: A sarit unul pe tine si tu imediat generalizezi. Draguta, eu ti-am tinut partea, daca nu te-ai prins. Rontaie si tu niste morcov ceva, sa vezi realitatea mai clar. 8)

All times are GMT +2. The time now is 21:02.