![]() |
Originally Posted by Mala Portugal:
Right on! ;) |
Originally Posted by Ping:
Definatelly! Vrei argumente? CR e adevarata. NK e prea mult "Hollywood glamour"...So freakin` fake!!! Altceva Ping??? |
Originally Posted by emanuel:
LOL emanuel! |
Urmeaza votu' decisiv!
|
Bai eu votez cu ailalta. Trebuia sa fac asta. Nu inteleg cum puteti sa fiti atat de indecisi... Tre sa vin eu sa va fac ordine?.. Jalnic.. Cui poate sa ii placa de Kidman aia?.. Hai sa fie Christina RICCI, raspuns final ca sa va curm suferinta... Hai Pac..
|
Acesta a fost votu' decisiv! :D
|
Cand "v-a" incepe urmatorul meci? Mi-am permis sa-l citez pe TLD... :p
|
Originally Posted by votu_decisiv:
9-8 pt Ricci 8) |
Originally Posted by Edgar:
|
Votu final era de fapt votu_decisiv. Bineinteles ca e acelasi lucru (??) dar tin in mod explicit la mine.
|
Dupa marea batalie care tocami s-a terminat vien un meci lejer asa de la mien pt voi... :P
Kristin Kreuk vs Franka Potente Kristin Kreuk pe imdb.com Franka Potente pe imdb.com MAMA DA CE MECI SE INCHEIE :lol: :roll: ACUM VOTATI AICI! ;) |
P.S: cumva esti vreo clona? Nu ca ar mai conta... :roll: |
Alearga, Lola, alearga... spre locul 1...
Votez Franka Potente. |
Poceala ca poceala, da' acu' ma faci si "clona"???? Lasa, nu-i bai... Nici macar n-am multipla personalitate. Ma simt bine in pielea mea. E remarcabil faptul ca Edgar a avut o premonitie.. Greu de crezut, dar exceptional de altfel. Ce viatza!.... Cam frig afara. In rest, ce sa va mai spun? Sper ca voi fi remarcat in aceasta mica dar vesela comunitate si imi voi aduce nestingherit contributia la binele nostru al tuturora. Salutari de la Agigea! sau altfel spus Adio, dar raman cu tine!
|
|
Tin sa fac o mica/mare precizare. Se pare ca acest intrus votu_decisiv ne-a stricat jucarika. Adica, cum? Vine el cu Ricci a lui cu tot, si la primul post ne ia cireasa de pe tort. Halal, monser....Sint cu okii pe tine, votuletz!
|
Originally Posted by EgoN:
|
De gustibus non est disputandum, amice EgoN... Poate o fi un "die hard" Christina Ricci fan. Daca lungana de Kidman e asa de grozava, de ce n-au votat mai multi cu ea?
Da, votu_decisiv, am avut o premonitie - m-am uitat in globul meu... ocular :) |
Ceea ce este cu adevarat remarcabil si merita subliniat, daca nu chiar decupat, este faptul ca, tipic comunitatilor romanesti, cum apare unu', cum sar toti pe el... Lasati-ma fratilor sa votez decisiv in liniste!! Tu, Juventus, te-am intrebat eu de sanatate? Cum iti merge echipa? Te-ai mai antrenat lately? NU! Asa ca pliscu' mic'...
|
Na... acu faci pe martirul forumului. :roll: A sarit unul pe tine si tu imediat generalizezi. Draguta, eu ti-am tinut partea, daca nu te-ai prins. Rontaie si tu niste morcov ceva, sa vezi realitatea mai clar. 8)
|
All times are GMT +2. The time now is 21:02. |