![]() |
bai daniken, tu de unde ai aterizat? s-au facut vreo 15 intalniri pana acum (oficiale sau mai putin oficiale)
aveam un "danny", un "daniel", o "danica", acum avem si un "daniken". familia completa! |
da...
Originally Posted by Leonard:
mersi de informatie, sa retinut! altfel, bine mersi deasemenea dan I ken ps: off topic, dan I ken eI sint doi, dar singur |
Intalnirile se tin aproape regulat Dan... Ken... ahhh... all of you :)
Urmatoarea cica ar fi pe 17 iunie, deci sapt viitoare, dar nu se stie inca daca e oficiala sau neoficiala. |
all off mee...
Originally Posted by Lady_Skar:
unde, probabil nu are rost sa te intreb, e clar ca nu se stie! mersi oricum, esti draguta, I hope! dan I ken ; ) |
ne intalnim si noi candva,vreodata sa mergem la premiera unui film :x ????
|
Gloria si StefanDo obisnuiesc sä organizeze niste forumeetinguri cinemagice foarte reusite: la City Plaza, vizionare a unui film în avanpremierä, urmatä de câteva ore de taclale la berici, cafelute si suculete, undeva aläturi (cä de braserii e plin mallu'). Pânä acum am avut asa:
- Decembrie 2006, "13 Tzameti" - Februarie 2007, "Dreamgirls" - Decembrie 2007, "Elizabeth: The Golden Age" It's big time s-o punem din nou. Sefime cinemagicianä! S-aude?! |
A trecut cam mult timp de atunci,nu credeti?Asa ca, de ce nu?
Dar din cate vad nu prea se anunta filme reusite :(( |
Da, o sa vad ce film se poate obtine pentru vizionare si organizam, cel mai devreme spre sfarsitul lunii septembrie.
|
Io zic sa faceti mai repede ca si asa murim :(
|
@suspect de bizar
azi am scapat,acum murim pe 21 ocombrie :shock: waaaa,haideti mai cu talent,sper ca pana in octombrie sa ne intalnim :shock: |
Io zic sa faceti una si pe 21 octombrie sa moara Cinemagia impreuna :D
|
daaaa :love: si sa mergem la un romantic sa plangem impreuna,sa ne imbratisam si sa ne pupam :lol: :lol: :love:
|
deci, optiunea unu e un film romantic, siropos, dulce-dulce :sick:
revenind la lucruri serioase :lol: : e, printre voi, un fizician, care sa ne lamureasca daca pe 21 oct vine sf. lumii sau nu |
Ce-ar fi sä-l cäutäm pe Mitulescu si sä-l întrebäm CUM ISI VA PETRECE SFARSITUL LUMII?
|
Gloria din cate stiu City Plaza este in cluj nu?eu fiind din Bucuresti,si majoritatea,nu cred ca pot ajunge,o mai pui pe aia ca sunt si minora :shock: daca este in Bucuresti va insotesc cu cea mai mare placere,daca nu.....cat despre film romantic era doar un sarcasm...eu le urasc :P
Cred ca un psihologic ar prinde bine :) recomand sa tinem cont si de parerea criticilor! |
si eu am continuat gluma ta cu filmul romantic; intalnirile sunt in Bucuresti, la Cityplex.
pana sa alegem noi genul, sa vedem ce au disponibil distribuitorii. Revin cu info. Mitulescu o sa fluiere dupa sfarsitul lumii. :lol: |
da, vine sfarsitul lumii. zic sa-l asteptam cu totii la intrarea in Bucuresti imbracati in costume populare nationale sau in costume sado-maso.
|
sau dezbracati 8)
|
Dezbräcati de costume populare, sau sado-maso?
Da, am gresit eu, ziind City Plaza în loc de City Plex. Am sä-mi trag un pumn în plex, Si-am sä-mi fac o gaurä. Si-am sä väd lumea prin ea... Intr-o altä aurä... |
O "gaura neagra"?
Apropo de proiectul LHC (Large Hadron Collider) a celor de la CERN (Centrul European de Cercetari Nucleare) de la Geneva. Ce subiect de scenarii SF! Astept sa vad filme americane pe subiectul asta! Mai bune ca "Armaghedon"! |
All times are GMT +2. The time now is 23:42. |