![]() |
Sunt fericit ca am scapat cu bine de sesiune #:-S
|
De jumătate de oră am terminat sesiunea, şi deci semestrul întâi [ferici-m-ar!]... dar mi-e ciudă că săptămâna asta deja am început semestrul doi [necăji-m-ar!].
|
Ce fuck-you-ltate faci? :)
|
Trebuie să îţi dau un răsuns... evaziv. :P
Facultatea de Teatru şi Televiziune, secţia Multimedia Interactivă în cadrul EMIM [European Master in Interactive Multimedia]. Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. Deci sunt la master, anul întâi. :D |
Si zici ca faci schimb de experiente cu comunitatea europeana? :)
|
Cam da, comunitatea europeană reducându-se, din păcate, acum doar la Franţa, UK, Turcia şi Estonia.... mai era şi Suedia.
Dar se pare că la un curs avem un coleg din USA. :D |
La cum stiu americanii geografie, nu m-a mir ca s-a ratacit ala printre europeni :))
Apropo, e musai sa fii european? |
Din moment ce tipul respectiv e din state, nu cred. Dar nu mai bine vorbim prin PM-uri? Zilele astea tot într-un off-topic am fost şi parcă mă mustră conştiinţa. :))
|
Originally Posted by vave:
Ai dreptate. Pe mine nu constiinta ma mustra ci Pitbull :)) |
Eu nu-s moderator acilea, deci pe nime' nu mustrez.
Cel mult, poate, dojenez. |
Io mi-s fericita ca e luni :x .
|
Sunt fericit ca am tras un pui de somn (:| am si visat ca tat eram un James Bond B-)
E clar, trebuie sa o iau mai usor cu filmele :-S |
Am reusit sa vad The Host la The Light Cinema chiar daca miercuri am examenul de anato :D Si m-am ales si cu afisul de la film >:)
|
Deşi mă doare [iar] genunchiul de îmi vine să îl tai bucăţi, sunt fericită că m-am plimbat mult, am fost prin locuri pe unde nu mai fusesem de vreo şapte ani [zăpada chiar le-a transformat în basm] şi am ascultat o adevărată poveste de la un suflet cald.
|
Ninge iar! :D
Numai ce-au adunat ästia bine zäpada-n maldäre cât muntii, si iar se asterne peste ea/ele/ei si o/le/îi îmbracä frumos n-alb! :x * * * Si mai sunt fericit si c-am cärat afarä tone de vechituri de care nu mai aveam nevoie, iar mâine renoveazä Collins cämara. In timp ce le duceam, le si poezeam: Vi s-a-mplinit veleatul, iubitelor displayuri, Si pen'ca despärtirea sä fie de bon-ton, Vä transbordäm acuma, în ritm de aleleiuri, Din casä, pân-afarä, pe colt, la tomberon. Eroicelor rafturi, cutie ero-icä, Ce credincios slujitu-ne-ati, de parc-a fost ieri, Dormiti jos, în container, si nu vä fie fricä, Cä mintenas sosi-vor iubitii gunoieri! Nu regretati sfârsitul, oricui îi vine felul, Te ia Caron în barcä - sau în camion de vrei, Dormi dulce, scump computer, ce fost-ai al lui Relu,* Si tu, o, doi-opt-sase, luat moca de la Ray!** __________________________________________ * - Relu Nästase, patronul Editurii ANTET, de la care am cumpärat al doilea computer din viata mea, în 1996. (n.Pb) ** - Ray Arco, donatorul primului meu computer, în 1994. (n.Pb). |
Originally Posted by Pitbull:
Pe aici, pe la Iasi, oamenii s-au cam plictisit de zapada :)) |
Aseara chiar eram fericit ca a inceput sa fulguie din nou, dar 'wtf' , ca dupa o juma' de ora deja era rafala... viscol puternic...!
Acum sunt fericit ca s-a oprit :D |
Originally Posted by SoX:
Si pe la Bacau. Vreau sa se topeasca odata zapada! :( |
Sunt fericit c-a zis la meteo cä sunt sanse sä mai ningä!
(Na, asa vä trebuie! >:) Spoil-sports!) |
Avem LIVERPOOL - UNIREA URZICENI. Asa ca nu-i bai! Si inca vreo 4-5 programe de sport.
|
hehe, mi-s totusi fericita ca azi n-a batut vantu', a fost o vreme frumoasa, asa ca am putut sa particip la un razboi cu bulgari fara manusi; sunt fericita si ca am o tinta buna, am dat headshot-uri consecutive :> !
|
Este oficial: voi pleca în Finalnda pt. două săptămâni. :x 8-> <:-P
Dacă tot nu am loc de muncă, măcar să bag concedii din greu! =)) |
... in rastimp de nici doua zile, am citit asta
http://denisvecinu.wordpress.com/201...ex-leo-serban/ si asta http://atelier.liternet.ro/articol/8...rile-tale.html dupa ce, in urma cu ceva timp, aparuse asta http://atelier.liternet.ro/articol/8...-a-plecat.html :) |
Buenos Aires chiar e de invidiat :). Eu am trecuta pe wish list o calatorie in toata America de Sud,sper candva sa o realizez.
On topic: Nimic....chiar nu am nicio farama de fericire in mine la ora asta. |
Originally Posted by buticut:
Vorbeşte cu Judex, el zicea ceva de America de Sud. ;) |
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2...r-respira.html
E bine ca exista minuni si p-aci! Intr-o buna zi, cand m-am dus sa-l vad pe domnul Ioan (doru', nu poate fi acuzat nimeni de el), am observat un copil care, intr-adevar, eclipsa toti copii de varsta lui de pe acolo; era mai special, pe foaie parea mai batran cu vreo 4 ani. L-am laudat, parea sfios. Copilu' are talent, picteaza din instinct foarte bine; ii trebuie doar un profesor coordonator bun; nu spun ca Ioan nu-i bun, e foarte bun, el e cel care m-a invatat sa imbin necesarul cu placutul. Il respect, pan' la urma, avem multe-n comun. Acum sper doar sa stea cu gura pe el, atat cat se cuvine :) . Presimt ca acest copil va ajunge un geniu mai curand decat vor ajunge unii colegi de-ai mei (de ce mint? el va ajunge geniu mai curand decat vor ajunge pictori buni unii colegi de-ai mei). Vorba domnului Ovidiu : "Cei care nu au talent, dar invata teorie, vor ajunge pictori buni. Cei care au talent si invata teorie, vor ajunge genii." Noh, acum nu stiam ca acel copil pe nume Ovidiu George (copilu' asta chiar poarte prenumele unui om pe care-l respect, mentionat mai sus) e asa o vedeta; God bless him! |
|
Nu-mi mai curge nasul.
|
1. In sfarsit mi-a ajuns coletul !!! ăăă, cate zile a durat ?
2. Mi-s fericita ca Ovidiu nu vrea sa faca parte din tot scandalu' asta de artisti frustrati. Azi, cand a venit Gh. la el sa vorbeasca despre asta, a zis ca nu-l intereseaza. Vineri era putin afectat de asta, dar a procedat corect. Uite de asta il iubesc! totusi, imi pare rau pentru ceilalti, pentru ca din tantar au facut armasar. |
I've got my first A! :D
Dacă nu aş fi mândră de mine, ce rost aş mai avea? :)) |
I'm bloody waiting for your bloody A in bloody screenwriting. >:) |
Originally Posted by Judex:
Nu mă mai nimeresc cu british-ul de ceva vreme. M-ai blestemat? :( :-S Cât despre scenarii... :| |
Sherlock Holmes
Vazusem de curand filmul si dupa povestea lui Guy Ritchie mi-am zis ca trebuie sa pun mana pe Arthur Conan Doyle sa il descopar pe adevaratul Sherlock Holmes, dar nu banuiam ca se va intampla curand. Azi am trecut pe la Biblioteca Astra (in Sibiu), am lasat cartile imprumutate si la plecare am vazut un stand de carti si curios din fire m-am dus sa arunc un ochi.
Apoi manat de aceasi curiozitate am stat si la o discutie dintre cativa autori si public, am pus chiar si o intrebare:P Am aflat si de ce sunt asa scumpe cartile in librarii :( Editura respectiva are o colectie foarte buna de romane politiste intitulata Crime Scene, nu stiu daca am voie sa ii spun numele pe forum.:-? La plecare am vazut pe masa Cainele din Baskerville de Artur Conan Doyle,era doar 5 lei asa ca nu am mai stat pe ganduri,imi luam mai multe dar nu am avut prea multi bani la mine. Ajuns acasa, am dat-o aproape gata, deznodamantul l-am lasat pe maine pentru ca-mi era prea somn! Oricum am devenit fan Sherlock Holmes! Ce lucruri frumoase ti se intampla atunci cand te astepti mai putin :D |
ca mi-am luat portocala mecanicaB-)
|
Pt. ca dupa o ora si ceva de munca cu photoshopu' in sf. am reusit sa fac caracterul din South Park si sa-i schimb fundalul, dar acum mi se pare ca e cam micutz.
|
Bravo Gospin! Tare :D B-)
|
eh, merci, mi-ar place sa invat mai multe, acum ma chinui sa maresc un pic caracterul... :D
|
pt. ca Atlasu' ne asteapta :x!
|
azi am avut de-a face cu sistemul legislativ cipriot privind obtinerea unui permis de conducere... i got a kick in the balls...
|
Sunt fericit/a azi pentru ca.... pentru ca asa vreau :P
|
pentru ca mi-am luat istoria cinematografiei
|
Originally Posted by hellsteed:
... şi asta te fericeşte? :-? |
habar n-ai cat am ras....
|
Se pare că nu. Dar a fost râs... isteric? :D
|
1. Corpul (aka. aproape tăti oasâli şî câtiva organi) au incetat sa ma doara dupa multe zile de suferinta cronica. Sau poate am devenit prietena buna cu durerea? Sunt o cinica, sunt mandra ca pot suporta (foarte) multa durere fara a ma plange.
2. Pe saptamana ce trece invat tot mai multe de la omu' ala. OM, da, e propriu spus. :) |
Nu m-as cataloga ca isteric... un ras... cu pofta.. de stomac asa cu hihihahahehehihi si gangureala... |
Aşa... mersi de explicaţie. :D
|
Sunt fericita pentru ca m-am abtinut sa nu vad The Imaginarium..., la care ma duc maine la cinema. 2 filme cu Johnny Depp la cinema in mai putin de 2 saptamani! Sweet :D !
|
Sunt fericit pentru ca asa sunt tot timpul.
|
Am una bucata concediu si pana marti nu mai vreau s-aud de munca! Fericire iacata-ma-s! :D
|
All times are GMT +2. The time now is 14:53. |