![]() |
Originally Posted by Ilila:
DeNiro McGregor Norton Depp...this are my votes.... |
Kevin Spacey
Ewan McGregor Mel Gibson (chiar daca nu mai conteaza, ca prea l-au votat toti pe Norton) Brad Pitt |
Robert DeNiro
Ewan McGregor Edward Norton Johnny Depp |
A mai ramas un singur meci destul de echilibrat ... Robert De Niro 7 - Kevin Spacey 6
|
Robert De Niro is the man :wink:
|
De Niro
|
Hai, ca ar fi rasul lumii sa castige De Niro si finala. Chiar vi se pare un barbat asa de frumos sau macar charismatic? Nici macar in tinerete nu era.
|
1. Kevin Spacey
2. Ewan McGregor 3. Mel Gibson 4. Johnny Depp |
Originally Posted by theo:
|
De Niro 9 - Spacey 7 ... asta este, s-a mai dus un favorit...
Semifinalistii sunt: 1. Robert De Niro 2. Ewan McGregor 3. Eduard Norton 4 Johnny Depp Pe criterii de virsta meciurile se vor desfasura cam asa: 1. Robert De Niro vs. Johnny Depp 2. Eduard Norton vs. Ewan McGregor Let's Start! Se voteaza pentru amindoua meciurile odata! PS. Cred ca nu mai sunt necesare pozele, deja ii stiti... nu stiu insa daca aveti hottest dreams cu ei :D |
Robert De Niro.
Ewan McGregor (Rent Boy). |
Ok...I had enough..de data asta nu mai votez. Doar protestez si astep versiunea a doua :lol:
|
1. Robert De Niro
2. Eduard Norton |
Originally Posted by Mala Portugal:
Ma alatur. Facem grava japoneza, asa nu se mai poate :). Si m-as bucura ca Robert sa le bantuie cele mai frumoase vise. |
:lol: pe cine trebuia sa votez? :lol:
Johnny si Ed. |
Depp
Norton |
De Niro + Norton ...
|
Robert shi Edward!
|
Hai sa fie Piratu' pt fete si Ediie norton pt sufletulmeu! :P
|
johnny & ewan
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Votez si eu dupa cum urmeaza: Kevin Spacey, Ethan Hawke, Mel Gibson si, cu adevarat preferatul meu, Johnny Depp :)
|
Originally Posted by blackiris:
scor partial: robert 4 - johnny 6, ed. 6 - ewan 3 Meciurile dureaza tot 3 zile ! ...finala Johnny Depp - Eduard Norton?? |
Mda...m-am prins si eu...dar asta dupa ce postasem mesajul...Ehhhh...important e Johnny Depp al meu :P
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Vot
Nu stiu daca criteriul varstei este cel mai bun. In fine, iata parerea mea:
1. Johnny Depp 2. Ewan McGregor Traiasca Noua Generatie ! :lol: Nu aia a lui Becali ! |
Depp - toata ziua deshi mi-a plakut la nebunie Norton in American History X
|
Originally Posted by Gaandalf:
deocamdata meciul era intre Depp si de Niro. In cealalta semifinala era Norton cu Ewan MacGregor. Trebuie sa bagi 2 voturi, ce nu pricepi? |
E clar... de la Gaandalf 2 voturi Depp si Norton.
|
asa m-am gandit si eu, dar "deshi" ala parca semnifica faptul ca l-a votat pe Depp contra lui Norton |
Originally Posted by Leonard:
|
Johnny Depp
|
1. Johnny Depp 2. Eduard Norton |
depp
norton |
Gata... finala se va desfasura intre Johnny Depp (Sleepy Hollow, Crybaby) si Edward Norton (A 25-a ora, Red Dragon!
Finala mica (daca mai conteaza, voteaza cine vrea) Robert De Niro vs Ewan McGregor |
depp
|
Edward Norton... (tough call)
|
Edward Norton
|
norton
|
Depp!
|
Norton toata ziua, desi al ora la care am postat e cam intuneric afara! ;)
|
Norton
|
Norton
|
Vot
Depp rulz.
In finala mica, Ewan. |
bai se poate un vot pt fiecare? Personal imi place mai mult DEPP.... daca e sa fie doar un sg vot.... :P
|
Care-i in finala mica? Oricum nu conteaza.... EWAN rulez.... Da de ce nu e in finala mare? Si l-ati pus pe pampalaul ala de norton.....hmmmm
|
deocamdata conduce norton cu 6 voturi... depp doar 4 voturi
|
mi s-a repetat mesajul, asa ca nu avea sens sa-l las la fel... mai bine va zic un banc in asta :)
|
nu pot sa mai votez o data cu depp? :)
|
JOHNNY DEPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
|
All times are GMT +2. The time now is 11:50. |