![]() |
Originally Posted by omudindulap:
|
Last ride:
![]() ![]() |
unde e filmat? salar de uyuni?
|
M-am interesat si e Lake Gairdner din Australia de sud.Am ramas masca cand am vazut cum arata prima oara,mai curgea si apa pe acolo si habar n-aveam ce era,pur si simplu minunat!:|
|
Ha! 8 1/2 / Pulp Fiction
![]() |
PTA's upcoming The Master
![]() |
Welcome, or No Trespassing (1965)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Fumeia lu' Trier
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A Streetcar Named Desire |
Serviciul mondial de organizare a coincidentelor strikes again! Jur ca venisem sa lipesc poza mea inainte sa fi aflat ca topicul a fost re-resuscitat, OdD. :)
Here's my piece: ![]() (din "Margaret" 2011 - the masterpiece that almost got away, cum i-a spus Jim Emerson, si care calls bullshit on most other movies) |
Oh, il am si eu pe-asta, am avut 2 tentative de a-l viziona, dar nu stiu, nu m-a prins. Nu l-am sters, insa, foarte probabil, datorita domnisoarei din imagine :)) :x
![]() Nu stiu din ce film e sau daca.., dar se cuvine.. |
imaginea mea preferată din ultimele 3 spt, deşi filmul e mediocru. deşi e făcut despre cineva care probabil numai mediocru nu e.
![]() din acelaşi muvi ![]() 2 plus două moca ![]() |
![]() Fantastic Planet ![]() Reptilicus ![]() Planeta Bur ![]() Phase IV ![]() Fahrenheit 451 ![]() The Angry Red Planet ![]() Robinson Crusoe on Mars ![]() The Green Slime |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Picnic at Hanging Rock |
:-*
![]() ![]() |
Lol, foarte buna mema cu Mckayla, una dintre cele mai bune pe care le-am vazut. (and by Jingo haven't I seen a lot of them?)
Prima e din Lady Vengeance. (JS) |
![]() |
Castaway on the moon, 2009
![]() ![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 09:09. |