![]() |
:)) daaaaaaaaaaa, fac parte din peisaj!!!
|
|
urzici?
|
Aha :)
|
Si io! Si io! Am gatit azi si-am tras in poza asa:
- una bucata ciorbitza de pui satanista, plina de legume cum imi place mie : ![]() -una bucata mancarica cu piept de pui, ciuperci si fasole pastai, tot satanista bineinteles: ![]() - si ... acu deja faceti pact cu diavolul >:) ... frigarui : ![]() pacat ca nu v-am dat decat cate o poza si nu cate o portie :( |
Arata bine! Gustul a fost pe masura, presupun :)
|
Dupa cum ii sticleau ochii gagiului meu cand manca clar au iesit bune! :D :))
|
Bai, asta mica, suntem in postul mare, putin respect, da? :P
Da, copila se pricepe.=P~ |
Copila, esti numa' buna de maritat ! :D
|
multam de aprecieri :)
chamb mi s-a mai zis, dar nu crek e bun maritatul de mine :)) |
Originally Posted by MariaMona:
multumesc pt reteta:) e f buna prajitura ![]() |
Originally Posted by copila_satanista:
eu la asta am poftit...poti sa postezi si reteta pls:) |
Iuf... eu nu prea gatesc dupa retete de felul meu, decat poate ma ghidez eventual ... in general improvizez destul de mult in functie de gusturile mele. La asta am calit usor usturoi, si fasii de morcovi si de ardei gras, apoi am pus ciupercile (proaspete,nu din conserva, au lasat zeama si un gust zdravan),apoi fasole pastai conegalata (o aveam prin frigder) si piept de pui taiat bucatele, pe care il facusem mai devreme pe gratar cu frigaruile, am facut sos cu bulion si la sfarsit am pus faina cat sa se ingroase binisor pentru ca mie nu prea imi plac mancarurile cu zeama multa cum faceau multe mamici pe vremea mea :D Cam asta e, sper ca am scris bine :-?
|
Deci: feiri, copila si jansic, cand mai facem un forum meeting? dar de data asta vreau un forum meeting culinar!!!! in care all 3 sa stati in bucatarie , si eu cu restul la o bere? ca deja am ramas paf cand am vazut ce stiti sa faceti in bucatarie....
|
:)) buey da jmeker eji tu sa pui femeile la cratita
|
Consider ca prezenta mea in bucatarie este un impediment. :D
Plus ca, poate mai vreti si voi sa aveti anumite discutii... ca intre fete... si noi nu o sa va deranjam, stam cumintei in sufragerie la bere :D Nu ti se pare corect? |
/:) Ia uite la el! Ce initiativa!
In loc sa faci cinste data viitoare... :P |
Jansic, stiu ca trebuie sa fac cinste next time... dar eu am ramas cu gandul la pozele cu food puse de voi aici.
|
Originally Posted by klaudya_e:
Cu placere! Cum spuneam... si mie mi se pare un deliciu!:) |
Cina de asta seara: Un veritabil borcan cu zacusca
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 16:43. |