![]() |
Mai ales Ipu ar trebui sa-si faca de cap acolo de cate ori tot ii vine cate o remarca...
|
Ma enerveaza la culme oamenii tupeisti,recalcitranti,fara pic de umor si care-si dau aere.......niste nesuferiti.Dar nu putem fi toti claditi din acelasi aluat,nu?:))Oricum ,vrajba asta si dusmania nu duc la nimic bun,eu voi incerca sa fiu mai buna......:) :)
|
ipocrizia , manelistii si sa fiu mintit
|
frigul in aprilie
|
Originally Posted by vave:
|
Generalizările. :))
|
claudiu-daniel lugoj
minciuna,indiferenta si manelele.
|
# claudiu-daniel-lugoj :-&
# userii cafegii pe care nu ii intereseaza cinemaul :-& # topicurile tip joc sau lista :-& |
Prostia, incultura, violenta, intoleranta, ipocrizia, nedreptatea!
|
Originally Posted by LunchBox:
|
Originally Posted by bremen1980:
|
- că iar am greţuri,
- că iar mă doare capul, - că singurele 2 efecte neintenţionate ale curei de B-uri pe care-o fac,unde cică mi-s stresată sunt faptul că râd mult mai din inimă şi mult mai des, DAR mă şi enervez şi mai puternic şi muuuuuult mai des. (Hmmm... cred că mi-au recomandat vitaminele greşite. :( ) PS: şi colac peste pupăză, orhideea asta cred că mă traduce, bănui că s-a cuplat cu lampa sau cu HDD-ul extern, cel spre care se îndreaptă cele 2 noi rădăcini, drept care am să-mi îndrept toată dragostea sprea araucaria, el nu are nevoie de flori pentru a mă seduce. :"> :x |
Bărbaţii pe care nu-i prea duce capul (am vrut să scriu "proşti", însă s-ar fi atacat unii). IgnoreList-ul meu a mai crescut cu unul, azi. Unul pe care-l preţuiam cândva. :(
|
Persoanele care-i ränesc pe cei dragi si apropiati, care chiar tin la ele - si nici mäcar n-o fac motivat (din räutate, interes, sadism, etc.), ci pur si simplu... din inconstientä... :( =((
|
Din nou nu despre tine era vb.
Originally Posted by Pitbull:
- nu te-am admirat niciodată - din păcate, - nu te pot trece pe IgnoreList - DIN NEFERICIRE, - e la ordine zilei să mă dezamăgeşti, - şi apoi chiar nu te mai citesc. Fă-mi, totuşi, o mare favoare, şi anume: NU TE MAI ARUNCA ca uliul, stai şi cumpăneşte un pic, după care ignoră-mă, io când vreau să-ţi spun ceva, chiar îţi spun deschis, în faţă! :| |
Hehe, Drago, ce comicä esti! Una caldä, una rece!
DA - la tine mä refeream (greu era sä te prinzi!) NU - nici nu mä gândisem cä în mesajul #449 te-ai fi referit la mine; o spusesem cu gândul la altceva, putin mai vechi (deci, zbârci). Nu-i nimic, nu te condamn: asa esti tu, ränesti din purä inconstientä. Nu te teme, continuu sä tin la tine. La vârsta mea, învät tot mai mult cât am de câstigat luând oamenii asa cum sunt. |
Ma enerveaza seful meu! Ihate him!!!!!!!!!!!!>:)
|
Alergia de care sufăr şi expresia "te scot la o cafea", pe cuvânt de nu sună mai bine "let's have a drink". :-/
|
Ventilaţia care-mi bate-n cap, mă rog, nu numai mie... mă tot abţin de vreo 2 ani să anulez gura de ventilaţie de deasupra. ... când mă văd caloriferul electric lângă scaun, unii dintre colegi îmi spun "parcă ai fi Ray Charles care avea caloriferul electric pe scenă, lângă pian"! =)) =)) =)) Nu-mi pot imagina scena asta altundeva decât în România. :D
|
vave, te scot la o cafelutza, mm, ce zici ? :>
|
All times are GMT +2. The time now is 22:39. |