![]() |
Originally Posted by ghost90:
ok, acum tradu...:-S :-S :-S nuuu... e bine. nu stiu de ce dar toti termenii astia medicali ma fac sa ma simt... hot:"> bravo. ti-ai castigat recompensa. da inca ma gandesc care sa fie, care sa fie... gata, stiu. vezi, am deschis geamul... ma vezi?;) |
Pai daca te contrazic inseamna ca nu te suport?:( Uite, promit ca nu o sa te mai contrazic niciodata, NEVER EVER again. Si totusi n-ai dreptate cand zici ca...:D
|
Originally Posted by AndreiStefan:
oare nu ar fi mai bine ginecolog-anestezist?>:) eu vreau sa ma fac neurolog... se poate?:-S |
Originally Posted by Cristina_:
De ce pe tine si nu pe altele? Btw, asta mi-a adus aminte de asta. E catchy :)
Originally Posted by Cristina_:
Simpatic? N-are cum. Uite! Vezi, sunt si modest, cel mai modest om pe care il cunosc. :"> |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
[quote=rvn][quote=TheRainInSpain]
Originally Posted by dragonfly_drk:
Parintii mei sunt doctori si intotdeauna recomanda antibiotic mai ales la dureri dentare.Iar despre ardei iute nu am auzit niciodata de asa ceva in asemenea cazuri.Antibioticul e obligatoriu cand este vorba de o infectie. |
Quote:
Nu.Nu au.
Quote:
Nu.Nu sunt. Ba chiar de cele mai multe ori afecteaza si aglomereaza arcada dentara,in foarte multe cazuri fiind indicata extractia lor. @libelulo,am cum sa te vad din zorilor? |
White1+Cristina_= love?:-/
nu de alta da eu asa stiu ca cei care se tachineaza, de fapt in secret, se iubesc...:)) L.E. Danonino.... la piesa aia ce ai pus-o:=)) =)) =)) |
Tu vrei sa ma faci sa zic ceva foarte, foarte urat:D I don't have the guts to say it:(
|
|
Si, sa inteleg ca a visat-o cineva pe Zana Maseluta?
|
@White... spune. promit sa nu ma supar.;) |
Banuiesc ca stii ca la un mare procent din populatie nu ies in cursul vietii :).Nu-i obigatoriu sa-iai,rol in masticatie au primii doi molari.Al treilea e nefunctional.
|
Originally Posted by danonino:
daca a visat-o cineva, sa faca bine sa imi doneze mie banutu ala... nu de alta de tre sa imi cumpar cursurile pentru sesiune....X( |
Dupa indelungi deliberari usor schizofrenice m-am decis intr-un final apoteotic sa imi exprim sentimentele in legatura cu subiectul "White1+Cristina_=Love" iar concluzia e ca...
|
ca....................?:-/
1. dragonfly sucks 2. habar nu aveti ce vorbiti 3. chiar o plac pe Cristina (no, White, amu raspunde. ca la examen:D ) |
Nu stiam ca libelule au apucaturi de tantar:P Cred ca o sa mai las un pic tensiunea sa creasca pana cand o raspund, sunt sigur ca asteptati cu sufletul la gura.
|
Dar, trecand peste asta, vad ca suntem intrebati daca a visat careva pe Zana Maseluta. Anyone? |
white, uite... imi cer scuze daca tu consideri ca te-am atacat.
nu sunt tantar... e doar curiozitate feminina... ce sa fac daca m-a facut mama libelula si nu libeloi?:( |
Si daca nu consider ca m-ai atacat? Ti-ai cerut scuze degeaba in cazul asta, nu?:P "Apucaturile de tantar", ma refeream la varianta 1. Si nu, nu e atac, doar o gluma proasta:P
|
All times are GMT +2. The time now is 22:20. |