![]() |
Dap. ;)
|
si nunta ?
|
Sunt nefericit pentru ca vreau sa fumez o tigara-doua.Dar stiu ca sunt scumpe si nu mai cheltui banii pe fum.:)
|
Originally Posted by hellsteed:
|
Nu e nimic de mancare, pentru ca aseara in loc sa ma duc la Real am plecat in oras.
Sa ma risc cu o pizza veche de 3 zile? :-SS |
Originally Posted by Gospin:
|
neah :P , a plecat fratemeu la cumparaturi
|
Hai Craiova! :D
|
Iar trebuie sa reformatez calculatorul :| . Mai bine o fac acum, sa scap de grija si sa-mi pot scana ce am de scanat.
|
Pentru ca am reformatat calculatorul dar, spre nefericirea mea, nici acum nu citeste scannerul.
Mai bine ma duc la culcare, si-asa am pierdut ore intregi incercand sa scanez un singur desen. Somnoroase pasarele.....Noapte buna! |
Ai cumva Windows Vista sau imprimanta Canon? Nici eu nu reusesc sa scanez.Si problema e Vista.
|
Imprimanta Canon. Cand bag CD-ul de instalare a navigatorului pur si simplu nu mi-l citeste. Ca urmare, nu-mi citeste nici scanner-ul.
|
Pentru ca ma trezi telefonu' la 7 : 00, oh (:|
Acum nu pot nici sa mai adorm ... nu inteleg ce ne trebuie domle' telefon fix in casa? si mai e amplasat si la mine in camera la 1 metru de patu' meu :|. |
Te inteleg perfect. Aceeasi problema e si la mine. Si mai enervent decat asta e ca persoana care raspunde nu ia telefonul frumos din camera ci din contra, sta mult si vorbeste cu volumul foarte ridicat. Iar eu incerc sa dorm....
|
that's what i'm talking about!
Creca ii tai firu' intr-o buna zi :)) |
|
Originally Posted by Rapture:
da' de ce nu încerci tu să faci rost de drivere? |
Originally Posted by Rapture:
Desfa capacul pc-ului,scoate panglica din cd-dvd rom si din placa de baza.Conecteaza inapoi panglica.Daca nu merge nici acum poti sa cumperi alta.(poate sa fie chiar cd-dvd-rom-ul stricat ;sper sa nu fie). Cauta drivere pe net sau du-te cu cd la un prieten,copiaza datele pe stick usb si instaleaza apoi pe pc-ul tau. |
@ cremaxx - faza e ca cd-dvd rom-ul imi citeste celalalte cd-uri/dvd-uri. Nu e stricat, e totul in regula. Problema vine de nu stiu de unde.
|
lasă CD-ul de instalare. aruncă-l la coş, atârnă-l de oginda la maşină, fă-l disc de joacă pentru câine. ce vrei tu.
caută driverele, în primul rând la producător. |
All times are GMT +2. The time now is 04:19. |