![]() |
Aha. :D
|
Originally Posted by miercuri:
Zona si pretul. |
Originally Posted by miercuri:
Sunt fericita pentru ca plec in concediu :D !! |
.. sunt fericit pt. ca mama ( draga mea, buna mea, mama) a venit azi din spital dupa un atac cerebral si 3 saptamani de spitalizare...ca e lucida, ca nu si-a pierdut umorul si ironia fina, si mai cu seama, ca, pentru intaia oara, am indraznit sa-i spun, ( fara teama de ridicol) cat de mult o iubesc...
( si mai sunt fericit pt. ca am pupat-o si am alintat-o asa cum alinti o iubita sau un copil ) |
Eu sunt fericit pentru Silver!!!!!!!!
|
Originally Posted by silver_boy:
Ce frumos! Ma bucur pentru voi. Dumnezeu sa-i dea sanatate! :) |
iti doresc, draga silver_boy, sa ai parte de cit mai multe clipe senine alaturi de mama ta!
|
la fel si eu! :)
|
sint fericit pt k, auzind k vecinu meu kirilov si-a pus piesa asta (azi se pare k a fost 'jacko day' la el B-) ), mi-a mai pus-o si eu - crek n-o mai ascultasem de vreo 7-8 ani...
http://www.youtube.com/watch?v=WmxT21uFRwM crek e cea mai buna piesa 'all stars' ever! just perfect :) |
Mi se pare mai buna asta: http://www.youtube.com/watch?v=j2JXy...eature=related
|
o stiu
de gustibus o prefer 'decit cu' lou reed :D |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
si mie tot asa mi se pare. Stateam acum si ma gandeam ca nici nu-mi mai vine in minte alta piesa all starts care sa-mi fi placut macar. |
Minunat! :x
|
@silver_boy - cel mai intemeiat motiv de fericire de pe tot topicul :)
@redmen si Lili - Kogalniceanu/3 camere/500 - decomandat si in bloc fara bulina :D we got lucky in ultimul hal. |
Mi-am luat licenta cu nota mare.... sunt inginer, ma rog , cu numele
|
Felicitari !
|
ca am gasit ananas dieteticsi silueta mea va ramane in continuare filiforma (sau cuneiforma) :P
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
eeee, crud .... pai ce, suntem intr-un roman de asimov?
ala crud e prea dulce X( |
:)) si ala crud e dulce? omg, Pai ce fel de ananas ai gasit atunci? incrucisat cu lamaie :-?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:55. |