Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Reprosuri pentru moderatori (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=93612)

Dragomara 16 Apr 2009 11:29

nenea psihologu' aci iar am râs!!!

Originally Posted by StefanDo:

nu mi-e mila de tine doar pentru ca uiti un lucru foarte important, acela ca poti sa-ti controlezi singura reactiile si prezenta pe forum :)

mătăluţă ai cam tras chiulul de la lecţiile de psihologie, pişicherule!! ;) ;) ;)

Liviu- 16 Apr 2009 11:44

Originally Posted by Pauline Kael:

Nu stiu ce ai vrut sa zici cu ultima fraza,dar daca vrei bannarea mea,scrie sus si tare,trimite-le PM Gloriei,lui Stefan.De fapt ce vrei?

Cu ultima fraza vroiam sa zic ca userii mai activi nu stau pe forum doar pentru ca pot observa certurile altora, ci pentru ca sunt iubitori, mai mult sau mai putin, ai cinematografiei.

Si in loc de banare nu crezi ca ar fi mai buna o altfel de rezolvare a disputelor? In asa fel incat cei care nu sunt implicati sa nu le vada bineinteles. Puteti face o conferinta pe messanger si invitati pe oricine vrea sa va vada certandu-va. Eu nu vreau banarea cuiva, dar inainte de toate nu vreau motive pentru a o dori. Probabil de asta nici nu luati ban, pentru ca moderatorii sunt oameni cu bun-simt si nici sa va dea ban nu vor, dar daca ai (cel putin in cazul tau) un respect asa mare pentru ei, de ce sa le dai motive pentru a te bana? Pana la urma lipsa de respect nu e numai pentru adversarul din ring, dar mai ales pentru moderatori si eventual pentru userii normali, neinteresati de aceste dispute.

De fapt ce vreau? Bun-simt.

Pauline Kael 16 Apr 2009 11:54

Bine.

Chambord 16 Apr 2009 12:40

Pauline, Pitbull, Liviu ... mersi pt nominalizarea ca posibil moderator dar NO fuckin WAY, abia am timp sa citesc ce se scrie si sa mai bag si eu o prostie doua.

@pauline: las-o-n pana mea faza cu bannatu (sarbesc), we like you alive & here and you know it :mad:

Pauline Kael 16 Apr 2009 12:58

Vous etes un vrai gentille homme,monsieur Chambord,ca ne vaut pas la peine :)
Ba da,esti potrivit ca moderator, pe primul loc cultura si ...bunul-simt de care zicea Liviu-;) :D :)

Chambord 16 Apr 2009 13:14

@pauline: ti-am facut o dedicatie la (radio) Listen Rock

Pauline Kael 16 Apr 2009 13:25

Multumesc:oops:

StefanDo 16 Apr 2009 13:26

ok, haideti sa revenim la reprosuri pentru moderatori :)

Pitbull 16 Apr 2009 14:38

Originally Posted by Redmen:

Putem sa creem un topic nou intitulat "Cele 15 minute de glorie cu Andy Warhol" si sa mutam acolo aspiratiile la celebritate ale lu` Dragomara si ale lu` Pauline ? Sunt convins ca se vor simti bine acolo impreuna. Evident ca si alti useri dornici de celebritate isi vor ocupa locul in acel topic.

P.S. Da nu am vrut sa scriu "Dragomarei" am vrut sa scriu "lu` Dragomara".Ca la noi pe Teleorman.

Nu gäsesc "split topic".
(Iar când am vrut sä mergez douä mesaje succesive ale Paulinei, s-a lipit de ele si al lui Redmen - vezi citatul!)

Dragomara 16 Apr 2009 15:34

@pitbull - nici io, şi oricum dacă găsesc, sar peste, că doar bine ştiut e faptul că aspirantele la celebritate "e" suple.

@Ştefan - eşti incapabil de obiectivitate, sper că asta numai în viaţa/ lumea virtuală;
- eşti mult prea orgolios, adicătelea nu poţi admite niciodată că TU ai greşit, dar asta are o rezolvare, s-ar putea ca o dată cu vârsta orgoliul să se mai niveleze;
- nu prea ai umor (acum eu sunt un pic nesinceră, şi nu scriu exact ce gândesc, pentru că nu vreau să te supăr şi mai rău);
- nu eşti diplomat, nici foarte şiert pentru a întoarce orice situaţie în favoarea ta.
- însă ai buze senzuale, care sper că ştiu şi să zâmbească, aşa că nu-ţi mai reprosez nimic, tu ştiind deja ce gândesc.
:cool: :cool: ;) ;)

Pauline Kael 16 Apr 2009 15:35

Saracu' Stefan.

halebardul 16 Apr 2009 15:44

Originally Posted by halebardul:

repros catre moderatori: atentie cand uniti doua mesaje, pt ca unele incep inca DIN TITLU, cum e cazul mesajelor dragomarei, iar cand le uniti uitati de asta si nu se mai pastreaza exact sensul (uneori nu se mai intelege nimic).

poftim.

redmen 16 Apr 2009 15:48

Poate ca asa scrie respectiva persoana.Mesajul in titlu si ultimul cuvant si punct sau semnul exclamarii in mesajul propriu-zis.La asta te`ai gandit ? :)

halebardul 16 Apr 2009 15:51

Exact la asta m-am gandit, doar ca probabil la comanda "join" nu ai ca optiune sa iei si titlul, ala-i separat.

bine ca nu termina mesajul in semnatura, ca si-ar schimba-o la fiecare postare. :)

Dragomara 16 Apr 2009 15:53

mda

am văzut şi io că mesajele mele îs varză, după ce nenea moderatoru' nu ştiu ce le face. însă mi-am zis: asta o fi şi IDEEA! ;)

Pauline Kael 16 Apr 2009 15:58

II reprosez lui Stefan ca nu ne-a bannat pe mine si pe Ilotempore definitiv.S-a incalcat regulamentul.

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:21

Cine a sters postarile,sau unde s-au mutat? Unde sunt dovezile?

Pauline Kael 16 Apr 2009 16:24

Originally Posted by illotempore2002:

a aparut si curva asta,fazana lu' marx.fa fai scris ca vrei sa ma banneze , tampita draculkui,te-a bagat cineva in seama? la ce ai venit? la ce te bagi?> crezi ca faci o impresie de mare lady ca ai venit tu sa invective in mine? e vizibil ce e vizibil,acum spala-te pe maini ca pillat din pont(vezi wiki).
fai frigido intelectual,care repeti mecanic ce spune tov dr,nu esti in stare sa scrii nici despre un desen animat ceva original...

dar am pomenit eu de tine???? am mentionat numele tau? am zis eu ceva de tine?.....aaaa, cred ca altceva s-a intamplat - te-ai identificat cu cele mentionate mai sus, adica cele care merita sa fie lasate in ferentari. nu-i asa pisi?

curva esti tu pt ca: trimiti poze cu tine goala barbatilor (cred ca jumate din barbatii de aici au poze cu tine goala), eu stiu 3 dintre ei care au aceste poze :) + ai un amant despre care mi-ai vorbit (by the way, am arhiva) - eu nu pot fi curva pt ca am 25 de ani, sunt absolut libera, nu am nici o obligatie fata de nimeni (spre deosebire de tine care esti maritata cu copii acasa) deci recunosti ca esti curva penala?

stirba esti tu - nu ai dinti in gura si tu esti cea de la care stiu asa ca nu te mai lua de altii

concluzie: faaaaah prapadito (asta e, experiementez si eu o data limbajul tau, it's funny enough) - stai dracu la tine acolo la tzara si viseaza la clipa in care o sa ai posibilitatea sa iesi din catunul ala odata intr-o plimbare-eveniment la Bucuresti.

Cer bannarea lui Illotempore pt ca a incalcat regulamentul! A spus lucruri personale pe un forum public fara acordul userului personal! Luati masuri! Eu acestei fatuci nu i-am adresat nici un cuvant azi.Ma uraste de moarte ,dar nu stiu de ce.
Nu sunt poze goala sunt in lenjerie,nici macar sutien si chiloti,un fel de neglijeu.
Nu ti-am vb despre amant,pt ca nu am,e important ce crede familia mea,nu tu.
Da,sunt o curva penala,pune pozele alea trucate sau nu unde vrei, tu si tovarasii tai,nu sunt personalitate publica.
Am fost la stomatolog,premolarul meu e la loc si arat mai bine decat inainte.
Multumita? Mersi ca m-ai calmat cu grija ta pt tine.
Illo,de unde atata ura pt mine?A,am un baitetel,cine ti-a permis sa scrii asta pe un forum public,fara acordul meu?
Da,nu am timp sa vin in Bucuresti,sau cand vin imi vizitez rudele,nu toti psihopatii de pe net,in viata reala sunt f linistita.

CER Bannarea lui Illotempore si a mea!!!!
O merita.

corinka 16 Apr 2009 16:24

Care postari? :eek:

Pitbull 16 Apr 2009 16:29

1) Nici unele.
2) Nenea moderatorul stie ce face, dar programul functioneazä cum vrea el.
3) Il felicit pe Stefan cä n-a cäzut în capcana birocraticä a aplicärii oarbe, mecanice, destructive, a regulamentului.
4) Dragomara e distratä ca de obicei - dar ästa e farmecul ei. Atentä, exactä, rationalä, n-ar mai fi Dragomara - ar fi o tovaräsä dirigintä la clasa a V-a D.
(Stefane, zi cä le-ai bannat, si nu e vina ta cä n-a mers, si acum studiazä Daniel problema, si-o s-o rezolve pânä-n 2014 când trecem la euro! Asa, o s-avem liniste - s-o creadä prostii!)

All times are GMT +2. The time now is 20:29.