![]() |
...ºi totuºi... duma nr. 1 data pe goarna de el presidente, e asta:
http://www.youtube.com/watch?v=eH5EAwllBac ....marinareasca and full of passion, plus ca musteºte de spirit european -: ) ps. m-au distrat copios reprezentatii rromilor care s-au dus in fata controceniului cu sampon si sapun sã-si spele (chipurile) onoarea pãt(r)atã |
Basescu = Gigi Becali. Jalnic personaj (cica presedinte), jalnica tara & popor.
|
Originally Posted by Carmine Galante:
|
Originally Posted by Leonard:
Leonard, cred ca exagerezi... "tiranul" Basescu se topeste la o bere... ce tiran mai poate da Romania in epoca manelelor? |
Intr-o tara civilizata & europeana (nu bananiera ca RO.) Basescu si-ar fi dat demisia imediat dupa difuzarea fazei cu "tiganca imputita". Sa va amintesc cazul ala cu ministrul suedez care nu si-a platit cablul si cand a fost prins si-a dat demisia?
http://www.suedia.se/index.php?c=391 |
Originally Posted by Carmine Galante:
ink o data spun: i am baffled k acestui individ NU ii place d base & becali - e in ac 'liga' cu ei, nu?! (dk mai e nevoie sa 'explic': limbaj d mahala, violenta, incapacitatea d a argumenta cva, aberatiile logice - vzi exemplul cu ministrul suedez, cu kre 'cazul base' nu este nici p departe comparabil... ah, base (totusi) are cva in plus: stie sa-si ceara scuze! 8) ) ps k veni vorba: acu k individu a revenit, nu ar trebui maturat forumu one more time, with gusto?! :P gloria, stefando - c asteptati? :o |
Acu' la spartul targului am citit si eu cate ceva de pe aici. O reverenta adanca pentru Bagheera.
|
Si pentru mine nu??? C-am cumbätut umär la umär, cot la cot, sold la sold, genunchi la genunchi, gleznä la gleznä! Vezi cä când mai vii nu mai vin la bere!
|
ba cum sa nu. :) (n-am citit chiar tot ce-i pe-aici, iar mesajele lui Bagheera m-au frapat prin cantitatea mare de suflet pusa in ele, si curaj & all those good things ;) de care romanii cam duceau lipsa, am zis sa-i spun un salut mai special.)
oricum, salutari la toata lumea, scuze ca n-am mai dat de mult pe-aici, dar m-am luat cu treaba... mai vin in ro, si poate va mai vad la o bere! apropo, m-au felicitat prieteni de pe aici si aiurea de reusita de la Cannes... de parca eu as fi avut ceva de-a face... vedeti, bey, ca e o mare reusita pentru toata natiunea? :D am saltat si noi capul un pic mai sus... ma rog, in sfarsit sa traiasca! scuzati de offtopic. |
Jenant basescu la intalnirea lui de doi lei la care a catadicsit sa vina dupa nu stiu cate luni. Cica a fost si-n vara acolo da' era canicula si nu era nimeni. :lol: Jenant si Emil Tzache Constantinescu, care incearca sa-si insuseasca conceptul de Piata a Universitatii. A uitat probabil ca este cel mai slab presedinte pe care l-a avut tara asta amarata ever. :sick:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:23. |