![]() |
Niro
|
Vot
De Niro. N-are concurenta, cel putin nu in clovnul ala. Fetelor, alcatuiti si voi meciuri mai echilibrate, chiar daca va e teama ca favoritul vostru va pierde ! :oops:
|
Pentru De Niro - e intre primii trei actori pe care ii are cinematografia in acest moment.
|
De Niro evident. Kevin nu merita sa cada asa devreme cu Robert, imi este si el simpatic si mi-a placut in rolul din JFK.
Originally Posted by marcu:
si care-ar fi ceilalti doi dupa parerea ta? |
chiar nimeni nu voteaza cu Kevin? :( dar serios ca e mai dragut.....joaca mai prost dar e mai dragut...
|
De Niro...chiar daca s-a terminat meciul :D
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Colin Farrell vs Leonardo DiCaprio |
Colin pt ca a fost revelatia anului trecut pt mine...
|
Di Caprio, pentru secventa din Catch Me If You Can unde-l imita el pe James Bond.
|
Colin Farrel.
De fapt as fi votat pe oricine, numai pe Leonard a Caprei nu. |
Originally Posted by Ilila:
EW! Deci asta e chiar de tot kktu`! I hate them both! Ma abtzin din vot! Yuck! |
Vot
Hmmm, ne-am tras fatza noua ! :o Pot sa votez impotriva ambilor concurenti ? Adica sa le scadeti fiecaruia cate un vot. Daca nu, 1 vot pentru DiCaprio.
|
colin f.
|
Farelu'
|
Hmmmm...nu ma omor dupa nici unul...dar...daca ar fi sa aleg...cred ca tot pe Farrell...
|
Pentru Leonardo DiCaprio. Nu intzeleg de ce se poarta Ura asta impotriva "frumusheilor". Asha a patzit-o un timp shi Tom Cruise, ca apoi sa se intzeleaga ca e un actor bun. DiCaprio a facut cateva roluri bune. Vedetzi filmografia sa.
|
Amindoi sunt cu nasul pe sus :-? cred ca pina la urma, de la mine are un vot Leonardo
|
Votez pe derbedeul de Farrell :wink:
|
Colin...
|
diCaprio, desi uneori nu prea il sufar. dar pe Farell nu l-am vazut in multe filme (decat de Phone Booth imi amintesc, dar nu actorul m-a impresionat ci filmul), diCaprio a avut totusi mai multe roluri reusite (vezi The Beach, Catch me if you can si rolul secundar din Celebrity).
|
All times are GMT +2. The time now is 18:42. |