![]() |
nicole all the way!!!
|
Deja 3-1 pt Ricci! Nici nu ma asteptam...
|
Nicole Kidman.
Curios, ma asteptam ca antipatiile sa provina in majoritate din partea fetelor... |
Christina Addams :wink:
|
Nicole Kidman evident...Ricci aia are o moaca...yuk! Nicole Kidman is the best...delicioasa mai e doaaaamneee :D
|
Sorry christina, te iubesc, stii asta, da tre' sa te las pentru Nicole. Asadar, Nicoleta!
|
Are you kiding? Nicole!
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Nicole
|
Desi imi place Nicole, votez cu Christina pentru ca seamana cu cineva cunoscut...
Prietenii stiu de ce! :wink: |
Christina Ricci, bineinteles...
|
Nu am prea votat la topicul asta dar acum trebuie sa o fac pentru ca vreau sa castige NK si are nevoie de ajutor.
Sincer nu inteleg de s-ar putea vota CR. E despre hot woman in cold.... Chiar considerati ca este CR mai hot decat NK ? Demona daca ai fi baiat ai alege pe CR ? In plus NK si ca actrita e mai BUNA decat CR. Rog argumentari in favoarea CR altfel consider ca se voteaza ca la CL anti LOTR. Votez Nicole Kidman. Si daca voi nu o vreti o iau eu sa ma incalzeasca. |
Sa argumentezi...la asa ceva...Christina Ricci e mai 'fresh' si nu are canioane de celuluita.Si e deranjata putin,ceea ce eu gasesc foarte interesant.
|
Nicole Kidman..
|
Originally Posted by seether:
|
Originally Posted by Ping:
Nu vad de ce trebuie argumentat. Nu prea-mi place Nicole, nici cum arata, nici cum se poarta. E prea plina de ea. Iar Christina Ricci e foarte draguta, prefer sa ma-ncalzeasca ea :)
Originally Posted by Ping:
Care-i legatura??? Votam aspectul, nu felul in care joaca. |
Christina Ricci. Yummy. :)
|
Originally Posted by Danny:
|
Dar-ar virushii sa dea in computadoru' lu ala de voteaza cu Cristina Riccin. :evil:
---------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
|
Eu chiar ii inteleg pe cei care au votat-o pe Christina. La urma urmei cunoasteti voi o actrita care sa sufere de o lipsa mai acuta a structurii pectorale ca Nicole?
|
All times are GMT +2. The time now is 01:48. |