![]() |
Pai bun dar in celelalte?
|
Originally Posted by BeNnY:
Wrong answer! poate ne ajuta Emanuel!!!! :lol: dau o cutie de Cavit cui il recunoaste! (de la Biofarm) :lol: |
It's the one...the only...Lokibra.
Apropo...chiar imi place Cavit-ul. :D P.S. Tu de ce n-ai venit bah? :evil: |
Originally Posted by Danny:
Biofarmul e de vina..... :lol: :x :evil: trebe sa dau cavitul , korekt? |
Fireste ca trebuie sa-l dai! Sau...il vinzi...si-mi iei o bere din asta de apare pe cinemagia :wink:
|
Originally Posted by Mala Portugal:
Lasa k noi ne oprim in B52 (asta in cazul in care reusim sa ne desprindem de megaultrasuper shaurmele de la mitocani) :P |
In imaginea 7 este Lokibra si directorul nostru executiv Adrian Cernescu (cel cu costum si cravata galbena)... |
Iar 14??
|
Originally Posted by Ionutz55:
|
Bey! Acum observ...Uitatzi-va la ricutza shi TLD! Hehehehe! :wink: |
Maestrul hobbit si-a dat arama pe fatza... (*)
|
Originally Posted by raptor:
Eu v-am spus! Da` nimeni nu asculta! Look how cute they are...aaaaaaaaaaaaawwwwwwww!!! ;) |
Originally Posted by daniel:
in poza 6 e o singura pers. care e poza cu voi BeNnY a scris: 06 - De la stanga la dreapta: Emanuel, Demona, Cristo, Danny, BeNnY, ricutza si TLD Bey! Acum observ...Uitatzi-va la ricutza shi TLD! Hehehehe! care e poza aia??, din alea postate de daniel. sau in care suntati toti |
E vorba de pozele de aici |
aha
|
cum Frame e inchis, propun stickefierea acestui topic si destickefierea celui cu "Frame: o noua provocare" care nu mai e de actualitate.
Aici ramane sa stabilim noi unde vor avea loc urmatoarele intalniri "neoficiale" |
Eu unul cred ca am sa sacrific un examen si am sa merg sa vad macar Aaltra.
Miercuri 16 iunie de la 17.30 la Elvira Popesco. Daca mai are cineva chef...sa ma anunte. |
Re: Intilnirea forumishtilor cinemagia
Originally Posted by christi:
I am in... pe cind? - s-a stabilit ceva, cindva, sau a fost doar un fum, cum e? dan I ken ;) |
frate, in caz ca nu ai observat, aici s-au scris 17 pagini.....asa ca fa bine shi nu citi numai primul mesaj de pe prima pagina.... :huh:
|
asa...
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
daca altfel nu se poate, asta e! |
All times are GMT +2. The time now is 04:24. |