![]() |
Eu chiar sint curioasa, nu stie nimeni cine e regizorul sau va e tirsala sa puneti o poza? Numele filmului de mai sus a aparut pe topicul "Scene de viol in film", chiar de la prima postare.
|
![]() Actor - Decedat pe platourile de filmare. |
Brandon Lee?
|
Actrita
![]() |
Da, Garbo era uratica in adolescenta :P
Poate ghiceste cineva personajul Anemonei...eu n-am nici o idee, nici macar nu stiu unde e topicul ala :( Sorry, cedez. |
1 Attachment(s)
Originally Posted by anaemona:
si pentru Pepper: http://www.cinemagia.ro/forum/showpo...87&postcount=1 |
Ok, urmatoarea poza cine o pune?
|
1 Attachment(s)
|
Jon Bernthal intr-un screenshot din primul episod din Mob City pare-mi-se, singurul pe care l-am vazut.
Poza mai tarziu ori sa posteze cine are una la indemana. |
![]() Poate unii considera figura acestei actrite (fost model) usor de recunoscut, dar eu una nu am reusit niciodata sa mi-o fixez in minte. |
Pepper, sa stii ca nici eu n-am recunoscut-o din prima, o stiam cu parul mai zburlit, mai nomada.
Gina Lollobrigida - o sa incerc sa pun o poza mai tirziu desi sint in mare pana de inspiratie, oricine vrea sa puna o poza e binevenit. |
Si tocmai ma pregateam sa pun o poza cu ea in rolul Esmeraldei cea cu par zburlit, deci mai usor de recunoscut :)) Mi se pare o diva cu figura schimbatoare. Pometii par a fi trademark-ul ei, desi sunt dubios de perfecti :-? Am ales poza de mai sus datorita alurii rafinate dar si...rochiei :D
Asteptam cu nerabdare urmatorul personaj. |
![]() |
Seamana cu Anthony Perkins.
|
Nu e. E un actor de comedie, englez. A jucat cu Dudley Moore. El era foarte inalt, cred ca peste 1.90, Moore, cred ca avea in jur de 1.70, erau comici doar cind ii vedeai impreuna. Dar nu e asta, jucau foarte bine amindoi.
|
Mura-n gura... Peter Cook. Cedez randul.
|
Are legatura cu nominalizarile la Oscar din 2005.
![]() |
In stanga-jos se vede o bucatica de grif. Deci are a face cu muzica, adica cu soundtrack-urile din 2004, nominalizate in 2005.
Avem vioara la greu in The Village. Deci e James Newton Howard, compozitorul. Dar, vai, James Newton Howard e barbat, deci nu. Aha, vasazica e Hilary Hahn, interpreta. mama lui de reverse search.. |
![]() |
mi se pare atat de cunoscuta...si totusi, parca mi s-a sters memoria in privinta ei. nu pot s-o asociez cu nimeni in acest moment. anaemona, sigur tu o ghicesti imediat. sau poate Mercutio...
|
All times are GMT +2. The time now is 16:07. |