![]() |
El cu greata , ea cu matreata . La literatura ar merge , filozofia lui ma pierde pe drum , la feminismul ei ma apuca cascatul , la politica -niste odiosi :-&
Tot astia doi in momentele lor de tandrete :" Infernul este celalalt atunci cand este neepilat " ![]() |
Sartre et Beauvoir.
![]() |
o recunosti pe Zeta de la o posta! dupa buze.
|
Da:) Adica tu ai recunoscut-o; eu n-am asa o memorie a detaliilor decat daca fac vreo fixatie pe ceva.
Salvasem cadrul,ca-mi place ipostaza. |
1 Attachment(s)
pai, in cele mai frecvente cazuri, actorii renumiti au ceva aparte in fizionomia lor. la doamna Douglas, forma buzelor este speciala, cred ca se observa destul de usor....
Attachment 2540 |
Frumoasa contesa desculta - AG
![]() |
Tanarul Christopher Walken
![]() A se ghici actorul |
Omar Sharif?
|
Da, el este.
|
Celebru cantaret
![]() ![]() |
Freddie, da n-am poza acum, mai tirziu sau poate sa puna cine are ceva la indemina.
|
El e.
|
Cam sint in pana de poze si de idei
![]() |
Audrey Hepburn
|
Actor
![]() |
Bruce Willis - poza mai tirziu
Nu vrea cineva sa deschida un topic cu poze young vs young at heart cu tot felul de celebritati? E dragut sa te uiti la poze din astea vechi. fresie, pozele tale nu se incarca cum trebuie. In mod normal n-ar trebui sa faci click pe link pentru ca sa vezi o poza, trebuie sa apara direct. |
Le-am modificat. Acum sper ca e bine.
|
![]() |
Regizor. A avut 2 filme nominalizate la best picture, best director, Oscaruri.
|
Unul din filmele de mai sus a fost nominalizat de fapt la 3 Oscaruri. E o poveste cu 2 barci si 5 personaje, 4 barbati si un riu.
|
All times are GMT +2. The time now is 17:39. |