![]() |
Ca se face atata tam-tam pe tema divortului dintre Monica aia si Irinel ala:-&
Ce-i atata discutie dom'le , cine a ajuns Monica?!>:P |
Reclama de la Nescafe!! X(
|
statul la birou la ora asta!
|
Uai rvn... nu-i bine asa... poate iti iei revansa si petreci ceva timp special pentru tine, in spiritul la 1martie asa ;)
|
Ma enerveaza tiganii de la Piata Romana care vand martisoare!!! Nu mai ai pe unde sa treci de tarabele lor chicioase.X(
|
Frigul asta de afara si reclama asta de la nescafe x(X(
|
Originally Posted by FreakDoll:
acum am inteles de care reclama era vorba, de cate ori mi-a aparut, n-am stat niciodata sa vad despre ce e vorba, dar , da, subscriuX( |
daaa, bine zis! uneori abia mi se incarca pagina de la atatea reclame 8-| LE: siiii ma mai enerveaza si ca s-au gasit astia sa lucreze la un pasaj fix in fata metroului si acum trebuie sa trec prin tot noroiul ala si e lume care abiaaaa se misca, si n-ai loc, si acuma mai sunt si tarabe cu martisoare si flori si aaarrgghhhsljdsfsnfdsjk. :-w |
:)) :-bd ce fain ai zis-o!
|
Originally Posted by portofel:
|
Care e poanta cu reclama de la Nescafe?
E vorba de reclama de pe cinemagia? Daca da, nu apare jos si are 2 cm inaltime? |
Au trecut aproape 10 ani de la 9/11 si inca n-au aparut carti sau filme memorabile despre aceste evenimente.Am vazut balaria lui Oliver Stone si am citit si Extremely Loud and Incredibly Close cartea lui Foer dar :-& .Am vazut ca Don DeLillo a scos o carte pe acest subiect Falling Man si astept s-o traduca si ai nostri.
|
Dar filme si carti memorabile despre razboaiele pe care le duc tampitii aia de americani cand apar? :-?
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
@bremen: Pai LOL ! Nici n-o sa apara generatia asta. 911 was a hoax. Sau mai bine zis a fixed. Si nu poti face arta memorabila atata timp cat nu poti spune adevarul.
S-a facut "United 93" al lui Greengrass. Ar fi fost un mare film. Daca avionul ala n-ar fi fost doborat de Aviatie. Procedura standard in asemenea cazuri. |
Originally Posted by danonino:
|
cand te trezesti la metrou ca ti-a expirat abonamentul si n-ai niciun ban. that's some serious shit.
|
mergi cu nasu ;))
|
Ma enerveaza canalul TCM ~x( care e aproape la fel de dereglat ca mine :))
|
La mn e tot belea cu un canal , numai ca e ala Kanal D , cele mai stupide stiri acolo poti sa le vezi , de ex o stire : " Au intrat varcolaci in porci " !
|
Originally Posted by aaandra.:
Ma irita persoanele care scriu in romana si engleza in aceeasi fraza. |
Astia de la TVR care dau diseara Santierul -Romulani in loc sa dea Estraterstri contra Tunari .:(( O fi Lucica roman dar sa-i vad santierul si sa nu-i vad pe estraterestri ???
|
Originally Posted by mvpsebi:
|
Colegii de clasa care spun ca ''la un chef nu te poti distra fara manele'', chef insemnand petrecere.
Ma enerveaza si mai tare faptul ca sunt obligat sa le ascult ineptiile in fiecare pauza.................... pentru ca afara e frig si n-am unde sa ma duc:| |
Originally Posted by bremen1980:
Spaga de la Dolce sau, pur si simplu, prostie. In ambele cazuri, moarte TVR-ului. |
Originally Posted by snowalker:
Taci the fuck up |
Originally Posted by Monotone:
Sti ca sunt la 2 pasi de tine si te pot rani,monotonule. |
Italienii care omoara romanii si scap cu basma curata dar daca noi omoram facem puscarie si mai luam si bataie:((:((
|
Dezastrele acestea naturale care se intampla cu o frecventa din ce in ce mai ridicata :| 2012 e mai aproape decat credem :-j sau cel putin mama natura e din ce in ce mai nemiloasa cu noi ! :-s
Noroc ca fratii nostri niponi sunt foarte pregatiti in acest sens si cel mai puternic cutremur din istoria Japoniei nu s'a soldat cu prea multe victime. Zic sa aratam putina solidaritate fata de acestia, macar in minte si suflet :). |
......prostia guvernantilor, a celor care ne conduc tara...
|
-Faptul ca multi nu se mai pot mandri ca sunt romani
-Faptul ca orasele romanesti duc lipsa de spatii verzi -Faptul ca Bucuresti este una din cele mai scumpe capitale -Television romana (nu numai tvr 1 , 2 , 3 si cultural , ci toate : Pro Tv , Prima , Antena 1 , Realitatea etc.) -Mtv (cu exceptia serialului South Park) -Promovarea prostiei si a inculturii -Poluarea fonica -Presa romana (de orice fel) -Politicienii(in general) -Sistemul de invatamant -Strategiile adoptate de parintii romani pentru a-si educa odraslele -Drogatii -Pupincuristii(http://www.123urban.ro/def/pupincurist) -Parvenitii -Homosexualii -Diversitatea religioasa Ultimul dar nu cel din urma : Traian Marinaru' Basescu aka Chioru'. etc. P.s.:Am scris tot ce mi-a trecut prin minte . |
Originally Posted by aliku23:
de ce? |
Drogatii de ce?Sunt niste persoane foarte calme si bine dispuse :)
|
Originally Posted by klaudya_e:
Este doar filosofia mea . |
Originally Posted by ghost90:
Cate familii si vieti sunt distruse de droguri ? Prea multe . Bineinteles ca sunt de acord cu cei care consuma ocazional , dar nu ar fi mai simplu sa nu consume nimeni deloc ? |
Si pe mine ma enerveaza foarte tare pupincuristii, am ajuns sa fac alergie la ei la cati colegi d-astia am.
Si ma mai enerveaza babele care traverseaza intotdeauna prin locuri nepermise, iar apoi, daca le spui ceva, tot ele au gura mare. Si apropo, homosexualitatea exista de cand lumea. Ca nu vrem sa o acceptam e una, dar nu o putem nega. :) |
Originally Posted by aliku23:
este o filosofie gresita... homosexualitatea este o boala, nu un moft... e ca si cum ai spune ca te enerveaza persoanele care au cancer... think again... ;) |
Mda, dragonfly_drk, asta ar fi definitia majoritatii - ca este o boala. Dar eu am prietene lesbiene, femei perfect normale, educate, scolite etc, si niciodata nu le-am privit cu mila sau cu vreo alta prejudecata. A, ca nu le inteleg cum de nu le poate atrage un barbat bine, e una ( :)) ), dar nu le consider a fi bolnave. Pana la urma, sunt doar diferite de majoritatea femeilor, iar deosebirea asta nu inseamna neaparat ceva urat sau de condamnat.
|
utilizatorii care au profil privat si au zeci sau sute de prieteni in lista
|
Originally Posted by Ami85:
Oricat de multe cercetari ar mai face psihologii si doctorii sa arate ca homosexualitatea e genetica , eu raman la vorbele mele : " Ce-ai Ioane , te-a trasnit prea tare ? " ; " Faci pe prostu' si ramai asa ! " Sper ca iti dai seama la ce ma refer . :)) |
Originally Posted by Ami85:
La femei nu ! :D |
homosexualitatea nu este o boala!!!! este o dereglare pe plan hormonal.
|
depinde din ce punct privesti lucrurile... poate fi atat o dereglare hormonala, cat si una psihica... sau poate fi o mostenire ereditara patologica.
exista mai multe tipuri de homosexualitate... iar subiectul este atat de vast, incat am preferat sa rezum totul la cuvantul "boala". pentru ca daca stai sa te gandesti, si dereglarea aia hormonala fiind o anomalie prin definitie, poate fi caracterizata ca un tip de boala.:) |
daca stam sa o dam asa... orice deviatie de la "normal" e o boala psihologica (in special) ori biologica ori mai stiu eu, lasati oamenii sa traiasca cum vor atata timp cat nu fac rau la urma urmei.
ps.: :)) n-am inteles niciodata homosexualii :-& gagicile lesbi merg (numai bine) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
perfect de acord, dar ai omis ceva... de unde apare? ce cauzeaza? intreb acest lucru deoarece am zarit mai sus, ca cineva a zis ca e genetica.. |
din cate stiu, homosexualitatea autentica e prezenta inca de la nastere...unele caracteristici ale homosexualitatii pot fi mostenite (genetice), in timp ce altele pot fi cauzate de "mediul intrauterin" (hormoni)... cu toate acestea, nu asta cauzeaza homosexualitatea... un baiat care se remarca printr-o fire sensibila, o inclinatie foarte creativa, un anumit simt estetic. (ereditare, de altfel), poate, cu timpul, sa isi creeze o perceptie gresita asupra mediului inconjurator, si invers... fiind o fire sensibila, efeminata, respinge masculinitatea celor din jur, si intra astfel, intr-un cerc vicios... insa, nu e neaparata nevoie sa devina homosexual... cunosc multi baieti efeminati care nu sunt homosexuali... iar, aici, depinde de mediul in care a crescut baiatul respectiv.
tot asa si la fete... unele sunt mai baietoase, altele mai feminine... cele baietoase, ajung sa fie respinse de societate si de baieti in general... asa ca, se refugiaza in bratele unei fete... totul depinde de raportul masculinitate-feminintate... indiferent natura unei relatii, in toate relatiile exista o persoana feminina si una masculina... astfel, baietii mai femini e normal sa isi caute jumatatea masculina... si cum nu exista femei barbati, ei ghici la cine apeleaza? tot la barbati... :)) nu stiu daca am explicat bine... sper sa fi inteles.;) |
cum mai sus ai spus , conteaza modul in care a crescut, lucru care eu il consider cel mai important. dar uite ca sunt unii, care inainte erau atrasi de femei, si apoi dupa o cadere nervoasa, sau o deceptie ajung homosexuali.
oricum , eu nu sunt de acord cu homosexualitatea, si nu am sa pot fi vreodata. |
defapt, persoanele alea de care spuneai tu, intradevar erau atrase de femei inainte, insa nu asta ii caracteriza... simteau ca ceva nu e in regula insa nu au bagat de seama pentru ca nu isi cunosteau adevarata identitate...
cat despre faptul ca nu esti de acord cu homosexualitatea, ei... nu pot sa te contrazic. iti respect opinia chiar daca, pentru mine, un homosexual e un om... eu nu am nimic impotriva nici cu homosexualii nici cu drogatii... fiecare om e capabil si responsabil de viata pe care o duce... fiecare are dreptul de a alege la un moment dat... un om nu devine homosexual din obligatie (bine, si aici sunt exceptii, insa pana la urma, oricat de traumatizanta ar fi copilaria unui barbat, daca are tarie de caracter, va stii sa decida ce e bine si ce nu pentru el) la fel cum nici drogurile nu ii sunt nimanui bagate in vena cu forta... ii respect pe acesti oameni pentru ca la fel ca si mine si ca si tine... sunt fiinte rationale si nu am dreptul sa judec pe nimeni... si uneori, diversitatea chiar e buna in lumea asta. daca nu ar exista drogati, daca nu ar exista homosexuali, toti am fi la fel... (creeati pe acelasi principiu) iar lumea ar fi foarte boring... pentru ca gasesc destul de interesant sa citesc intr-o parte si alta despre cauze, efecte... etc (ale anomaliilor din ziua de azi)... si in plus, gandeste-te... eu consider ca multe dintre operele de arta din ziua de azi (indiferent de tipul de arta) au iesit tot din niste homosexuali... si asta pentru ca ei au un plus fata de noi, restul... au o fire foarte artistica. cat despre drogati, sa ne gandim numai la unii scriitori care erau alcoolici... si mama, ce a iesit din ei. deci, nah... is multe. ;) |
Eu nu sunt nici pro, nici contra.De ce trebuie sa ma intereseze pe mine cum isi traieste X viata?Fiecare ia ce decizie doreste, nu trebuie sa ma preocupe capra vecinului.Atata timp cat pe mine nu ma lezeaza cu nimic libertatea celor din jur, go ahead.Vad ca tot spuneti ca la femei e altfel, ca niste lesbiene ar putea fi acceptate mai usor de catre voi.Nu va convine cand barbatii sunt misogini, sau societatea face discriminari pe baza unor criterii aberante, dar exact asta faceti si voi acum, desi sub alta forma.
|
De acord cu tine. Eu sunt sigura ca nimanui nu i-ar placea sa vada live, in fata ochilor lor, doua femei sarutandu-se sau facand alte lucruri. Din punctul meu de vedere, ambele tabere - si femeile, si barbatii - sunt cam la fel, la niciuna nu as vrea sa vad live anumite treburi intime. Pana la urma, de ce lesbienele au parte de mai multa intelegere? Ca doar nu le intalnim pe toate drumurile, chestie care nici cu barbatii gay nu se intampla. :) |
All times are GMT +2. The time now is 11:41. |