![]() |
Pentru ca ce avem de invatat imbraca forma unor perioade proaste din existenta. Mai urat e cand traiesti perioada respectiva dar nu stii de ce.
|
exact... cand iei niste decizii si stii ca sunt cele corecte, pentru ca mai tarziu sa iti dai seama ca ai facut cea mai mare greseala din viata ta... si simti ca nu mai poti sa faci nimic sa ii recuperezi pe cei pe care i-ai pierdut... iar durerea... durerea e nelipsita in toate aceste cazuri... macar daca ea nu ar exista, ar fi mai bine... :(
|
Durerea ar trebui sa ne cizeleze, nu? caci ea vine odata cu deciziile si se presupune ca data viitoare vei sti ce ai de facut. Da' de unde...history repeating.Tocmai din acest punct de vedere, uneori prezentul nu prea rezoneaza cu viitorul.
|
din pacate, uneori, durerea e atat de mare incat te face sa urasti, sa nu mai gandesti lucid, sa faci lucruri pe care nu ar trebui sa le faci... asa ca dintr-o greseala intri in alta, si alta si alta... iar viata incet, incepe sa se naruie...
|
Abissum abissus invocat-un abis cheama un altul.:(
|
daca tot suntem la decizii gresite... si la lucruri spuse cand nu trebuie... pe aceasta cale, vreau sa imi cer iertare fata de cei care am gresit pe acest forum... cei pe care i-am ranit in aceasta seara prin deciziile pe care le-am luat... datorita carora (ma refer la decizii) voi renunta la aceasta comunitate... imi pare nespus de rau si chiar imi vine sa plang cand ma gandesc ca poate am facut cea mai mare greseala din viata mea... insa acum nu mai pot da inapoi... zarurile au fost aruncate... si as vrea sa le mai spun, ca nu sunt singurii care sufera... eu sufar alaturi de ei. iar daca vor dori vreodata o explicatie, vor sti unde sa ma gaseasca.
va voi privi din umbra... si poate voi mai posta candva... dar va fi rar caci nu vreau ca amintirea mea sa raneasca pe nimeni... imi pare rau si imi cer iertare... :( :-S :(( |
Originally Posted by dragonfly_drk:
Ce patisi, libelula? Cui ne lasi? Am pierdut ceva? |
eh... nimic special... dar am pierdut eu... pentru ca sunt o proasta si o tampita si imi vine sa imi dau pumni in cap... pfff... nu stiu ce e cu mine in ultima vreme, asta e clar... cred ca oficial am innebunit... =))
|
Stai, ba, aici. Nu pleci nicaieri ! Ce faci, le dai unora satisfactie?
Fii barbata, libelulo, ce ... aripa ta.;) Ia de-asculta si termina cu prostiile. http://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I |
Poate ma voi razgandi... depinde de multi factori si de cum evolueaza lucrurile... tot ce pot sa spun acum, e ca ma retrag incet.., merci de piesa... e super misto:">
|
Io-s nefericit ca Cinemagia a ajuns locul in care o multime de oameni isi varsa nefericirile. Hai sa va explic de ce sunt pe bune nefericit.
Pentru ca Bucurestiul meu iubit ma deprima. Pentru ca de fiecare data cand ies in oras simt nevoia sa bat tot ce prind in jur. De ce? Pentru ca Bucurestiul s-a umplut de tampiti. Pentru ca mi-as dori o bomba atomica peste Bucuresti. Si pentru ca mi-as dori o bomba atomica si peste Cluj, unde s-a aciuat toata crema prostimii. Va dati seama? Meltenii din Bucuresti se lupta pe Internet cu meltenii din restul tarii. Da, mi-as dori o bomba peste toata Romania. Mi-as dori sa nu mai vad in fata ochilor roman!!! De-aia sunt nefericit, pentru ca-s nationalist, iar imbecilitatea romana nu intelege ce inseamna asta! |
deci eu sunt proasta, da?... merci mult... nu credeam ca o sa spui asta niciodata...:|
|
Desi ar fi trebuit sä mä lämuresc de mult, nu reusesc nici acum sä înteleg actul trädärii.
De fiecare datä, îmi produce aceeasi silä. ...Cum nu înteleg oamenii ästia cä tot ce facem, bun sau räu, ni se întoarce înmiit? Pentru ei sunt nefericit cu adevärat. |
nu cred ca e vorba sa te lamuresti... poate daca ai cere explicatii, acestea vor veni... nu fi las si infrunta problema oricare ar fi ea.
gresesti Pit, dragule... lucrurile rele se intorc... cele bune nu... o simt acum pe pielea mea... P.S. te rog frumos sa ma contactezi cat mai urgent. avem ceva de vorbit intr-o problema importanta... |
eu sunt nefericita fiindca actul fidelitatii m-a impiedicat intotdeauna sa iubesc cu adevarat
|
Si mai sunt nefericit pentru ca, desi am expus atat de transparent o parere, nimeni nu a inteles nimic.
|
acum am inteles, gata... la faza asta m-am calmat... :">
|
Aoleu ce ne nefericiri pe aici.Dar dupa cum zicea un mare om la un moment dat,intre nimic si durere aleg durerea.
|
Originally Posted by Judex:
|
viata insista sa iti tot dea cate una dupa freza desi credeai ca ai terminat demult cu tampenia aia
|
Originally Posted by rvn:
E un motiv serios, si inteleg perfect ce inseamna. |
Originally Posted by copila_satanista:
|
aveam un inel pe deget azi-dimineata... acum nu mai e... a cazut pe undeva si nu il gasesc... :(( si era special...
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
http://www.youtube.com/watch?v=3ITTNKWSVQ0 ;) |
=)) =)) =))
misto... |
Nu stiu ce sa fac. Sa citesc o carte sau sa desenez? Eu vreau sa le fac pe amandoua, dar mi-e ca nu-mi permite timpul :(.
|
Deseneaza :D si citesti mai incolo cand nu mai ai inspiratie
|
Bun sfat, sa stii. Multam fain. :-D
|
Futere! Iar ma simt...de fapt, iar nu simt nimic! Urasc perioadele de acest gen.
Ba nu, rectific, iar simt numai ipohondrie! |
Am "scapat" de 4000.
4000 din leii aia pe care i-am dat pe laptop ca sa postez la "Sunt fericit"... :)) |
Originally Posted by SNOWMAN34:
Oh, ce putin a costat:| .Sa'l stapanesti sanatos ca el, probabil, va trai mult.La banii astia asa ar fi normal :-? . |
Nu stiu ce-i cu mine, am inceput sa beau bere, eu care ma atingeam de o bere o data la citeva luni si nu neaparat de placere, asa in context. Dar acum am descoperit o marca ceheasca, nu stiu cum a cazut in miinile mele, care nu-mi face rau deloc, nici macar nu ma ameteste, numa ca am devenit un fel de addict :D Ma mai pacalesc spunindu-mi ca drojdia contine B-uri dar pe cintar nu m-am suit de-o luna, de frica >:)
|
Cantarul ar trebui sa iti fie ultima grija cand e vorba de alcool draga anaemona.
|
Cit alcool are o bere? :D Oricum, poate nu m-am exprimat exact, beau o bere sau 2 pe saptamina, dar mai ciudata mi se pare preferinta organismului, care parca imi cere berea asta - valoare nutritiva stiu ca n-are, pentru ca se spune, mai ales la copii, ca ceea ce vor sa manince e de fapt ce le lipseste din organism.
|
O data pe saptamana de doua ori merge.Chiar face bine sa bei o bere din cand in cand.Si in caz ca nu iti mai place poti sa te speli si pe cap cu ea.
|
depinde.
in general, intre 4 si 7 %. vinul are cam intre 10,5 - 13,5%, se poate merge pana la 15%. deci e destul de slaba si chiar indicata, mai ales una pe zi. |
Asta de fapt e o idee excelenta :)) si daca ma deranjeaza mirosul o sa-mi treaca si pofta.
|
Which reminds me ... tocmai am cumparat niste scortisoara sa probez un vin fiert.Berea e mai buna vara.Acum iti recomand sa bei vin fiert.
|
keep, n-as zice ca e indicata una pe zi, trebuie sa contina destule porcarii prin prelucrare. Mie intotdeauna mi-a placut vinul rosu, dar nici ala n-as spune ca e indicat zilnic, chiar daca e 100% natural.
|
red, tu nu intelegi :)) daca e sa pun mintea la contributie si eu tot vin rosu fiert as zice ca e mult mai bun pe vremea asta, dar organismul meu imi cere altceva ~X(
|
Originally Posted by redmen:
dimpotriva, alcoolul modifica organismul, il predispune la ingrasare. |
@anaemona : am inteles ce ai vrut sa spui.Nu e nici o problema,organismului trebuie sa ii dai ce cere.Dar nu in exces.
@danonino : ma refeream la sanatate nu la obsesiile femeilor cu ingrasatul & things. |
eram mult mai linistit si mai impacat cu mine insumi cu cativa ani in urma...
adica sunt nefericit ca acum nu prea mai e asa:) |
incearca sa iti fii cel mai bun prieten indiferent de cat costa asta ;) . un pas important ar fi sa nu ai nimic care iti ingreuneaza constiinta, iar daca ai - rezolva cumva
|
nu e vorba de constiinta...
doar ca vreau sa fac prea multe si nu ma pot concentra pe nimic:) |
Auci, aici ustura rau de tot si la mine.
Cred ca e intr-o oarecare masura si o boala a societatii... Cand nu eram in Bucuresti aveam mintea muuult mai limpede si timpul trecea parca altfel (aveam si mai mult timp liber ce-i drept). Pe de alta parte ne pierdem foarte usor in comoditate si in iuresul de zi cu zi uitand sa ne mai punem si ambitia in miscare. Multi ne confruntam cu senzatia ta cred. Mai e o chestie pe care am tot observat-o (la mine cel putin) si mi se pare important de disecat... cand imi propun sa fac ceva pe termen lung, spre exemplu sa ma perfectionez intr-un domeniu, parca ma dau cu capul de o bariera ... chiar daca culmea (!) imi place la nebunie domeniul respectiv si sunt total lamurita ca toata treaba mi-ar face foarte bine. Ma gandesc ca poate inconstient transfer stresul gandurilor de genul "imi va ocupa din timpul meu liber", "e destul de complex si greu de facut", "poate nu se merita","trebuie sa muncesc la asta", "nu stiu de unde sa incep" etc... asupra lucrului respectiv si de fiecare data cand incerc sa ma pun pe treaba creierul meu respinge automat ideea anulandu-mi orice urma de chef. Cu cat trece mai mult timp cu atat devine mai consolidata si automata treaba asta. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma lupt cu propriul creier :)), sa imi fac o autosugestionare ceva, sa gasesc cauzele comoditatii si lipsei de putere de concentrare de care sincer mi s-a luat rau. Scuze daca am luat-o pe langa, dar chiar am o problema cu treaba asta :D pentru ca in timp cred ca poate face ceva ravagii. Pe constiinta iti pot sta si lucrurile pe care ti-ai dori sa le faci si nu le-ai facut, chiar ma gandisem si la asta mai mult decat la vreo crima ceva :) |
Originally Posted by keepwalking:
mai lasa cautatul acului in carul cu fan si-o sa vezi ca vei avea timp sa te si relaxezi, nu numai sa te concentrezi pe "nimic',ca-i pierdere de vreme, concentreaza-te pe multe si-ai sa vezi ca o sa reusesti. |
Originally Posted by rvn:
bai da da-o dracului alta treaba n-ai decat sa ma urmaresti peste tot???!!! |
Originally Posted by keepwalking:
|
Keep vezi ca se poate da ignore :) .
|
All times are GMT +2. The time now is 06:39. |