|  | 
| 
 Laura, da un hint. | 
| 

Originally Posted by anaemona:

Spike Lee. Ramane imaginea Laurei... | 
| 
 Hint Laura. | 
| 
 E actor si nu e american. | 
| 
 Ok ... nu e greu. E francez. Uitati-va cu atentie la nasul lui | 
| 
 da' jucă în filme americane: Juan Moreno y Herrera Jiménez | 
| 

Originally Posted by paul_aramis:

| 
| 
 Oau.Cati ani avea in poza aia ? | 
| 
 | 
| 
 come on, people! nobody? anybody? am zis eu că nu mai pun poze că nu le prea ghiceşte lumea, dar nici chiar aşa ... | 
| 
 Anda Calugareanu | 
| 
 bagă ... | 
| 
  | 
| 
 un hint ? | 
| 
 seamana cu Gary Cooper. | 
| 
 Poate, dar cei doi n-au nici o legatura. | 
| 
 Actor german. | 
| 
 klaus maria brandauer.:) | 
| 
 Scuze, dar ai idee de cum arata Brandauer??? | 
| 

Originally Posted by Im.Kino:

am. asta pare un brandauer mai tanar. | 
| 
 Nu prea... Si oricum, Brandauer s-a nascut in anii 40, fotografia e a unui barbat matur in anii 40 (deci cand B. era bebe)... | 
| 
 conrad veidt? :-S | 
| 
 that's much better! pune poza... | 
| 
 1 Attachment(s) | 
| 
 Michel Serrault vine poza | 
| 
  | 
| 

exact, intr-un rol interpretat cu o naturalete desavarsita. | 
| 
 @im.kino lionel barrymore? | 
| 
 De data asta pot sa inteleg asemanarea, dar nu e.... | 
| 
 mie-mi arata mai degraba un oliver hardy mai slab :) | 
| 
 :-/   Unde-ti arata asa ceva?! | 
| 
 JOE PESCI in mod sigur (cel de sus) si cred ca George Clooney, cel din stanga jos. | 
| 
 Huh??? Nu jucam 'Cu masca, fara masca'...  Sau, mai bine zis, =)) In alta ordine de idei, "grasunul" a jucat in cel putin doua (trei) capodopere, si-n vreo 150 de filme cu totul. | 
| 
 @RODI  Vezi ca nu te uiti la poza care trebuie. | 
| 
 sa fie ernest borgnine? :-? | 
| 
 Ma tem ca nu. | 
| 
 cred ca e un actor de comedie...hmmm... | 
| 
 Desi da, capodoperele de care spuneam n-au absolut nimic vesel. O descriere mai buna ar fi character actor. | 
| 
 ma dau batut...:)  sa incerce altii... | 
| 
 Si asa muri speranta...   :-S | 
| 

bine, mai vreau un hint. :) | 
| 
 Acum chiar vreau raspunsul... A fost nominalizat de doua ori la Oscar si a jucat in 4 (3 oficial) din filmele celui mai mare regizor (opinie subiectiva, desigur, dar nu numai) care a existat vreodata. | 
| 
 Victor McLaglen, iar regizorul e John Ford?  sper ca da:) | 
| 
 John Ford e un mare, mare regizor dar eu (am zis ca e subiectiv) il prefer pe cel in a carui 4 filme a aparut personajul nostru. | 
| 
 John Ford e un mare, mare regizor dar eu (am zis ca e subiectiv) il prefer pe cel in ale carui 4 filme a aparut personajul nostru. | 
| 
 seamana cu William Powell dar probabil nu-i el, parca e mai slab si cu fruntea mai inalta Powell.  da am zis sa-ncerc poate mai dai niste amanunte :) | 
| 

Originally Posted by anaemona:

Corect, in sensul ca nu e! Pai amanunte am tot dat: In alta ordine de idei, "grasunul" a jucat in cel putin doua (trei) capodopere, si-n vreo 150 de filme cu totul. O descriere buna ar fi character actor. A fost nominalizat de doua ori la Oscar si a jucat in 4 (3 oficial) din filmele celui mai mare regizor (opinie subiectiva, desigur, dar nu numai) care a existat vreodata... Si care nu e John Ford. Nu e Borgnine, nu e Powell, McLaglen, nu e Oliver Hardy si nici L. Barrymore. Indicii noi: Daca ghiciti care e marele regizor, e f. simplu cu personajul. A jucat din anii 30 pana in anii 70. Nu e american, dar s-a lansat in America (de-abia apoi a dat ceva raite prin Europa). E imposibil (neacceptabil?) sa nu fi vazut macar un film in care a jucat... | 
| 
 Folosind indiciile date de tine (in special cel cu regizorul) m-am oprit la numele Akim Tamiroff si dupa o anumita poza gasita pe google se pare ca m-am oprit bine. Oricine doreste poate sa puna poza... | 
| 
 :-bd  <:-P | 
| 
 1 Attachment(s) | 
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |