Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Aici puteti intreba orice va trazneste(nu despre film) (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=94958)

halebardul 07 May 2009 17:03

Originally Posted by Dragomara:

Originally Posted by halebardul:

exista multe vieti cu sens.
dintre ele ii amintesc pe cei care salveaza vieti, pe cei care intretin vieti si pe cei care ridica o hartie aruncata pe strada si o baga la cos.

scuze, dar acestea nu-s exemple de sensuri, ci doar de ocupaţii care ne permit DOAR supravieţuirea. nu cred că sensul vieţii noastre, cel puţin al vieţii oamenilor liberi şi sănătoşi dpdv fizic/ mental etc. să fie atât de prozaica supravieţuire!:(( categoric ăsta a fost unul dintre motivele pentru care ne-am dat jos din copac, însă io zic că de-atunci lucrurile s-au mai schimbat.

E miraculoasa viata, in toate manifestarile ei. Si esti un pierdut daca nu vezi asta.

nu miracolul vieţii este cel pe care încerc eu să-l aflu, ci SENSUL. nu mi se pare cu sens să trăieşti doar pentru că e miraculos. etc.

deci, care-i totuşi sensul vieţii noastre?!

fa un copil, ca vad ca in avatar ii pui cu obstinatie si obsesiv, si dupa aia mai vorbim.
Daca nu, calugareste-te fara net sau suna-l pe Cioran, dar vezi caq s-ar putea sa nu-ti raspunda.
E ocupat, nu vrei sa stii cu ce.

Dragomara 07 May 2009 17:08

Originally Posted by StefanDo:

dragomara, calugareste-te, intr-un tarziu (poate in clipa mortii) Dumnezeu s-ar putea să-ti soptească la ureche niscaiva revelatii. Dar te rog mult, alege si tu o manastire fara net :)

de ce?! acolo stă sensul vieţii, sau ce?! adicătelea nici măcar voi nu l-aţi descoperit?!:(

PS: îmi plac bărbaţii (şi nu să vb cu ei pe forum). deci nu mă pot călugări! :P ...şi nu mai sunt fecioară ca să pot fi doar mireasa lui Isus (cred că asta e cea mai mare tâmpenie pe care am spus-o anul ăsta, nu că n-ar fi adevărat, dar nu prea sună ok :(( )

halebardul 07 May 2009 17:20

nu, nici macar NOI nu l-am descoperit.
dar cand vei simti ca in pantecul tau se misca cineva care va vrea sa iasa afara sa vada cum e lumea pe care i-o oferi, fii sigura ca tu il vei descoperi prima. Inaintea barbatilor.

Dragomara 07 May 2009 17:51

nu, nici macar NOI nu l-am descoperit.
dar cand vei simti ca in pantecul tau se misca cineva care va vrea sa iasa afara sa vada cum e lumea pe care i-o oferi, fii sigura ca tu il vei descoperi prima. Inaintea barbatilor.

sărace şi goale sunt vieţile femeilor care fac un copil doar pentru că nu au pentru ce ALTCEVA trăi. copiii se fac numai pentru ei înşişi.

când am să aflu care e sensul vieţii mele am să fac şi un copiluţ, nu că acum n-aş avea atâtea care să merite duse mai departe. :|

halebardul 07 May 2009 17:55

n-o sa intelegi pana nu-l ai.
punct.
restul vine de la sine.

corinka 07 May 2009 20:24

Aveti copii?

Dragomara 08 May 2009 11:15

@ ŞtefanDo: îmi poţi spune şi mie, te rog frumos, ce se petrece pe/ cu acest site/ forum?! :( şi acum nu mă interesează ceea ce deja am citit/ văzut pe forum, nu. m-ar interesa ceva motivaţii, şi nu ale userilor de pe acest forum/ site - acelea sunt mai mult decât evidente. aş vrea să-ţi cunosc motivaţiile şi totodată explicaţiile tale vis-a-vis de-asta. nu vreau să fac presupuneri de niciun fel, şi de-aia te întreb direct.

te rog nu te grăbi să-mi răspunzi.

no, ce se aude cu răspunsul pe care-l aştept?! :-? cred că 2 zile sunt suficiente pentru un răspuns documentat, nu?! :">

StefanDo 08 May 2009 11:20

nu se aude nimic, nu-l mai astepta

Dragomara 08 May 2009 11:23

da' de ce? chiar n-ai nicio idee?! :-O sună şi tu un prieten, pls!

StefanDo 08 May 2009 12:47

mergi in pace

StefanDo 08 May 2009 15:24

nu o sa-l primeasca

Dragomara 08 May 2009 15:40

Loool

Originally Posted by Mistah J:

Când primeşte Pitbull avertismentul pe care îl merită? :-?

nu mai pune, dragă, întrebări la care ştie toată lumea răspunsul! =)) =)) =)) =))

Dragomara 08 May 2009 15:47

is not cuuuuuute?! but is wroooong!

Originally Posted by StefanDo:

mergi in pace

http://www.youtube.com/watch?v=hspNaoxzNbs

try again, pls! că de mers, merg şi-n... pace! =))

Dragomara 08 May 2009 19:20

întrebare foarte serioasă

cum ajung (cu tot cu aparatul meu foto :"> ) în Republica Molodova, pentru cel puţin 15 zile?!

m-am uitat pe site-ul Ambasadei României la Chişinău, nu am găsit e-mail sau tel de contact, am scris însă, acum o săpt webmaster-ului, şi degeaba. o amică moldoveancă, căsătorită cu un conaţional, şi stabilită de ceva ani în România, mi-a zis că nu prea aş avea cum, că se verifică totul la sânge, că tb invitaţie, că tb să explic cum, unde şi când n-am cunoscut cu persoana care-mi face invitaţia. inutil să mai zic că nu cunosc pe nimeni acolo, însă mi-am propus ca anul ăsta să-mi fac CO acolo, şi nu pot crede că e atât de dificil, şi nici că dacă aş reuşi să intru în ţară n-aş putea să umblu de capul meu, să vb cu cine vreau etc. :((

ps: nu citesc ziare, nu mă uit la ştiri, deci lumea mea e un pic diferită de ceea ce percep/ ştiu restul muritorilor. :|

Neuptolem 08 May 2009 23:08

Originally Posted by Mistah J:

Când primeşte Pitbull avertismentul pe care îl merită? :-?

Cand o sa i se scoale avocatului tau din viata reala. :))
----
Mistah Jay, canalizeaza-ti dracu-n puii masii de entropie energiile negative, artistic! Poti sa faci asta?!? :|

Dragomara 08 May 2009 23:40

Originally Posted by Neuptolem:

Cand o sa i se scoale avocatului tau din viata reala. :))
----
Mistah Jay, canalizeaza-ti dracu-n puii masii de entropie energiile negative, artistic! Poti sa faci asta?!? :|

te rog, tradu şi pentru mine. :-O că io nu-mi găsesc ochelarii.:-?)

Judex 09 May 2009 01:58

cum ajung (cu tot cu aparatul meu foto :"> ) în Republica Molodova, pentru cel puţin 15 zile?!

m-am uitat pe site-ul Ambasadei României la Chişinău, nu am găsit e-mail sau tel de contact, am scris însă, acum o săpt webmaster-ului, şi degeaba. o amică moldoveancă, căsătorită cu un conaţional, şi stabilită de ceva ani în România, mi-a zis că nu prea aş avea cum, că se verifică totul la sânge, că tb invitaţie, că tb să explic cum, unde şi când n-am cunoscut cu persoana care-mi face invitaţia. inutil să mai zic că nu cunosc pe nimeni acolo, însă mi-am propus ca anul ăsta să-mi fac CO acolo, şi nu pot crede că e atât de dificil, şi nici că dacă aş reuşi să intru în ţară n-aş putea să umblu de capul meu, să vb cu cine vreau etc. :((

ps: nu citesc ziare, nu mă uit la ştiri, deci lumea mea e un pic diferită de ceea ce percep/ ştiu restul muritorilor. :|

N-ai cum acum.

halebardul 09 May 2009 06:04

cum ajung (cu tot cu aparatul meu foto :"> ) în Republica Molodova, pentru cel puţin 15 zile?!|

vânătă.

norww3 11 May 2009 18:25

Hic ... io am scandal cu Ffffuborg si Timisoreana ... beeyyyyyyy ... nu va muscati ... hic ... am treaba ... Yo decit trascau ... Minimartieni ... nu ... Fara alcool nu e funny ... Hic ... Parerea mea B-)

Dragomara 11 May 2009 20:22

nu e întrebare, ci doar noul meu avatar

http://farm4.static.flickr.com/3338/...28f206.jpg?v=0

=))

Chambord 11 May 2009 20:32

Originally Posted by erectia eunucului:

A supt cineva minimartieni ???

Da. O Minimartzianca. She sucked. Prefer vitamina C.

Judex 11 May 2009 22:53

Yeah, Chamby. They ought...
http://www.youtube.com/watch?v=yAyca...eature=related

Judex 14 May 2009 01:44

De ce (se) minte cineva?

Dragomara 14 May 2009 11:16

@cinemania - ce fel de muzică cânţi? (videoclipurile acelea YouTube nu mai sunt valide :D ) de ce cânţi? poţi posta ceva versuri (din cântecele voastre, bineînţeles), te rog frumos. :">

ice_bety 14 May 2009 12:22

...

vreau si eu sa aflu cum se numeste soundtrack de la filmul What doesnt kill you...e prea tare;) ma ajuta cineva:-S :)

Judex 14 May 2009 13:56

Suntem o tara de poveste?
http://catavencu.ro/video/manifestat..._mai-8078.html

norww3 14 May 2009 14:15

Traiasca lumea asta MONDIALA hic ... hic ... si berea ... hic ... TRAIASCA BEREA ... hic ... Parerea unora ... B-) si a mea ... :D

Judex 15 May 2009 00:33

Daca sunt grec?

Judex 15 May 2009 01:30

Ascuta.
La mine.

halebardul 16 May 2009 12:53

n-ar trebui totusi mutat topicul asta la Cafenea?
Vroiam sa pun si eu o intrebare dar parca nu intra in categoria Vreau sa stiu.
Sau se aleg categoriile in functie de moderatorii respectivei categorii? :-/

Neuptolem 16 May 2009 13:33

"Forumul / The Forum" - (comedie, educativ, psihologic, actiune, horror, thriller; IC:18).

demmonika 16 May 2009 21:36

hello

cine imi zice si mie cum imi bag filmele favorite ca nu pot sa-mi dau seama unde trebuie sa dau:-?

Pitbull 20 May 2009 18:26

Duminica Orbului.
Marele dezastru national din 1990.
Legiferarea (dar nu si legitimarea) puterii iliesciene.
Sfârsitul scurtei iluzii de cinci luni, de dupä 22 Decembrie 1989.
Am fost membru al unei comisii electorale (reprezentant P.N.T.C.D.). La noi, rezultatele aveau o proportionalitate mai rezonabilä - dar vedeam cum veneau partialele din tarä, si eram distrusi... Momente de cosmar care m-au marcat definitiv.

Judex 21 May 2009 02:20

Sf Imparati Constantin si Elena. Va aduceti aminte?

PS. La multi ani, mama.

bre 21 May 2009 10:46

avem vreo elena sau vreun costel pe aici?

Dragomara 21 May 2009 11:14

ce i-aţi făcut CineMagiei mele iubite? :-O :-O :-O

văd numa'negru-n faţa ochişorilor, şi până se încarcă o pagină pot ajunge lejer la sediul CineMagiei şi să dau oral postarea! :(( :(( :(( :((

(vrui să-i înjur pe cei de la Romtelecom, dar la 5,44 Mbps din 6, cât plătesc, chiar nu am de ce) :D :D

PS: Acum să nu-mi ziceţi că e de la GoogleChrome, că nu există browser mai vioi!

Judex 21 May 2009 13:40

Ce va luati in avion?

redmen 21 May 2009 13:53

O noapte alba inainte de a ma sui in avion.Ca sa pot dormi pana ajunge inapoi pe pamant.

Judex 21 May 2009 14:14

Eu, de obicei, o fata. :D

redmen 21 May 2009 14:16

Noaptea sau in avion ? Hehe.

Judex 21 May 2009 14:18

hehe, si-una si-alta. Dar de obicei in avion. :))

Dragomara 22 May 2009 19:31

ce le place puştilor de 10-11 ani?! sau ce joc pe PC să-i cumpăr lui Radu?! ;)

Pitbull 22 May 2009 22:25

CounterStrike.
Sau mai asteaptä un pic, cä-n iunie iese Sims 3.

buticut 22 May 2009 22:57

Gta IV :).Asta le place,desi are un nivel ridicat de violenta...tu iti cunosti copilul,asa ca tu stii daca ii face fata :-?.

Dragomara 23 May 2009 11:22

Originally Posted by buticut:

Gta IV :).Asta le place,desi are un nivel ridicat de violenta...tu iti cunosti copilul,asa ca tu stii daca ii face fata :-?.

... eh, din păcate nu e copilul meu. personal nu sunt de-acord cu jocurile pe PC. Radu e băiatul unei foste colege; ieri ne-am întâlnit, din întâmplare în oraş, tot ieri puştiul a împlinit 10 ani. am discutat despre Internet şi jocuri pe PC, din păcate n-am reţinut nici un titlu. :(

@Pitbull - mulţumesc.

Pitbull 23 May 2009 20:02

We are here to serve.
Dacä vrei non-violentä, Sims 3 de care ti-am spus is the solution. Simulator de viatä, nice & decent.O:-)
(Sä-mi dai e-mail-ul pustiului, sä-i trimit niste ponturi; în Sims 1 sunt doctor, iar în Sims 2... ää... asistent sau preparator... :"> Mä voi califica si-n Sims 3!)

Dragomara 23 May 2009 22:09

Suntem un copiluţ sărăcuţ, deci n-avem internet. cred că o să merg pe mâna ta şi o să aleg SIMS.

(ce chestie, am uitat să mă uit la "Pescuit Sportiv"! :(( :(( data viitoare am să-mi trec filmele pe care vreau să văd în Outlook. :D )

Dragomara 24 May 2009 10:46

vreau şi eu să ştiu ce înseamnă juriu ecumenic, cine i-a inventat, şi ce legătură au ei cu lumea filmului?!

am dat un Google însă nu am găsit ce mă interesa.

Dragomara 24 May 2009 11:05

şi pentru că nu ştiu unde

să mai scriu, ca să nu-mi fie mutate şi/sau şterse şi editate postările de către cei care nu au altceva mai bun de făcut, vreau să mai adaug că modul în care criticul american de film, Roger Ebert, continuă să-şi trăiască viaţa, ieşind în plublic, vizionând filme în sălile de cinema e absolut de admirat, el face parte, din păcate, din evoluţia noastră ca oameni. iniţial am vrut să scriu devenire, după care am realizat că boala e anularea devenirii. învăţam încă din copilărie că frumuseţea fizică nu este un merit personal, şi vai de cei ce ne iubesc pentru ceea ce ne aparţine cel mai puţin! eu zic că ar fi cel puţin mai util, dacă nu uman, să ne uităm mai atent în sufletul şi în mintea acelui om, acolo aşteaptă să fie descoperită frumuseţea pe care nimeni şi nimic nu o poate întina sau şterge. (e genul acela de frumuseţe care sporeşte cu înaintarea în vârstă - cel după care mor io):">

Pitbull 24 May 2009 11:25

1) In ce context ai gäsit formularea "Juriu ecumenic"? E stranie, într-advär, mä face curios si pe mine.
2) Good news: mesajele tale sunt mutate/editate/sterse dupä criterii prioritare (adicä: noi, cei care ti le administräm, avem si lucruri mai bune de fäcut, si le facem; abia dupä aceea, în mäsura în care timpul ne-o permite, mutäm/editäm/stergem si mesajele tale). So, enjoy and rejoyce: mutarea/editarea/stergerea mesajelor tale se face responsabil si reciproc-avantajos, nu discretionar si/sau abuziv.
3) Comentariul täu despre Ebert e interesant - si, ca de obicei, off-topic: nu contine o întrebare (iar acest topic se intituleazä "Aici puteti intreba orice va trazneste..."), si se referä la un critic de film (iar titlul topicului continuä prin a preciza, în parantezä: "nu despre film"). Sfatul meu: reia-ti mesajul si deschide cu el un topic "Robert Ebert", la "Film în general". Sau, lasä-l asa cum e, si-l va muta acolo un moderator, stergând din el (edit-out) si introducerea lejer abulicä.
Concluzie: îmi cer iertare pentru cä, în trecut, am încercat sä-ti impun abuziv anumite rigori inadecvate personalitätii tale. Faptul cä esti distratä, neatentä, adesea pe lângä subiect (read: "off-topic"), rästurnicätor-valoricä (faci din moral imoral, din drept strâmb, din alb negru si din crocobaur matabazbâzä), si fermecätor haoticä, defineste inefabilul personalitätii tale - o spun cu mâna pe cord, eu însumi fiind un boem empatic cu aceste delicii. Deci, retractez si precizez: e bine cä esti astfel, te întelegem si te iubim asa cum esti, si ne asumäm cu devotament sarcina de a aplica necesarele corectii asupra mesajelor tale, fäcând uz de prerogativele moderatoricesti: move, edit, delete. :)

All times are GMT +2. The time now is 04:57.