![]() |
ewan
|
Originally Posted by Ilila:
de ce toate odata????? tocmai fazele avansate care sunt mai putine sa tina mai putin? votez cu Joaquin in acest meci |
Ewan, sfortza fie cu tine!
pentru toate rolurile! |
ewan
|
Un vot pentru Joaquin si de la mine.... 5-2 ewan vs joaquin
De ce 4 meciuri? ca sa fie mai dinamic... si asa asteptam finala mai repede ca sa intre theo cu tura a 2-a. |
Ewan...ce e cu "faza a doua"?(sunt meciurile cu cei care au pierdut cei 12?)
|
EwaN!!!
|
Pasarea Phoenix! ;)
|
ewan
|
Joaquin Raphael Phoenix...he's got the face of a "good" villan... ;)
|
Ivan McGregor
|
9-4 se pare ca se contureaza inca un invingator... votati nu va opriti! :D
|
Care e ultimul meci?
|
Stai ca-ti spun imediat... Nicholas Cage vs. Mel Gibson
|
:-? :( :cry:
|
Shi acum votam pentru aia doi? Nah, daca da...eu il aleg pe Nicholas Cage. I hate Mel "Mouse-face" Gibson...
|
In mod normal meciul ewan - joaquin nu s-a terminat dar daca nu mai aveti rabdare votati pentru ultimul meci :P
|
Originally Posted by Danica:
Da, urmeaza (daca nu v-ati plictisit) un meci similar cu cel al actritelor, in care vor intra cativa dintre cei cazuti in prima runda plus altii noi. Aveti timp sa va ganditi la propuneri pentru noi actori, dar si altii, cu oarece tangenta cu lumea filmului. Voi face topic la timpul potrivit, adica dupa terminarea acestei runde. si votez Gibson in cazul in care a inceput deja noul meci |
Ewan
Cage Nightwane :P |
ewan
|
Gata! Ewan a acumulat 11 voturi! Deja meciul urmator este lansat, Cage are 2 voturi la fel si Gibson (un vot il are de la mine).
|
Hmm..... Greu de ales II ...
Still... I`ll go with "I`m too old for this shit" - Mel Gibson |
Gibson...barbatul cu nume de chitara
|
Pentru Gibson, ca tot e in mare actualitate acum.
|
grea decizie dar inclin catre Cage, ca e mai simpatic si m-a dat pe spate in cateva filme.
|
Gibson
|
Mel cel cu pasiunea pt Hristos! ;)
|
Cage
|
Eu il votez pe Nicholas Cage...
|
mai, ce scor ma e pe aci'? Pierde cumva Gibsonu? Cade Biblia peste voi, ca Gibson e deja un tip ales...
|
Originally Posted by marcu:
|
Gibson e Neo, Noe, sau oricum vreti! Dar votati-l!
|
Au trecut cele 3 zile stabilite ca fiind durata unui meci:
Si iata cistigatorii optimilor: 1.Johnny Depp 2.Robert de Niro 3.Brad Pitt 4.Ethan Hawke 5.Kevin Spacey 6.Edward Norton 7.Ewan McGregor 8.Mel Gibson Meciurile din sferturi: 1. Robert de Niro vs. Kevin Spacey 2. Ethan Hawke vs. Ewan McGregor 3. Edward Norton vs. Mel Gibson 4. Johnny Depp vs. Brad Pitt Desi un prieten drag mie mi-a recomandat sa desfasor meciurile unul cite unul, am zis ca nu mai are rost sa taraganam apropierea de finala! Asa ca votati pentru toate cele 4 meciuri odata!! |
Robert de Niro
Ewan McGregor Edward Norton Brad Pitt |
Robert de Niro
Ewan McGregor Edward Norton Johnny Depp |
Originally Posted by BeNnY:
|
Lasa TLD ca si tu ai facut-o lata la finala de la hottest women! :D
Sunt convinsa ca Theo se va descurca mai bine decit mine!! |
Originally Posted by Ilila:
Yo si acuma sustin ca finala aia a fost una cat se poate de corecta si a avut o castigatoare 100% adevarata! ;) |
Originally Posted by BeNnY:
|
kevin spacey
ethan hawke edward norton johnny depp |
Originally Posted by TLD:
chiar daca voturile au fost corecte, finala nu a fost corecta. dintre cei care au votat pentru Liv, nu se stie pe cine ar fi ales dintre Monica sau Jolie. Am eu o presimtire ca pe Jolie ar fi votat-o majoritatea. Si in felul asta s-a schimbat castigatoarea. Ai cam scrantit-o la final, trebuie sa recunosti. |
Nimeni nu e perfect! Nici chiar Jolie! ;)
|
la meciurile 2 si 3, sunt foarte hotarat:
Ethan Hawke si Edward Norton. la meciul 1 inclin putin spre de Niro, dar s-ar putea sa ma razgandesc in ultimul sfert, chiar n-am idee care-mi place mai mult. Mai bine ma abtin. Pacat ca trebuie sa iasa unul dintre ei. |
1. Robert de Niro
2. Ethan Hawke 3. Edward Norton 4. Brad Pitt Mai copii, lasatzi comentariile, apropourile, reproshurile, dubiile... Votatzi o lista de patru fiintze (aici actori) care sa ajunga in semifinale. E mai ushor la numarat pentru cel care organizeaza turneul, dar shi pentru ceilaltzi, care n-ar trebui sa cashte guritza. Romanu' e shemecher! |
Originally Posted by marcu:
topicurile astea sunt mai mult ca sa vezi ce preferinte au ceilalti de pe forum, ce importanta are cine iese in semifinale, cine iese primul, oricum nu castiga nimeni nimic, indiferent de rezultate. |
Vot
Voturile mele pentru meciurile din sferturi:
1. Kevin Spacey 2. Ewan McGregor 3. Edward Norton 4. Johnny Depp |
As fi preferat sa votez mai spre sfirsit (daca mai era cazul...) dar asa voturile mele merg catre:
1. Kevin Spacey 2. Ethan Hawke 3. ma abtin ... m-am razgindit Mel Gibson pentru ca nu l-a votat nimeni 4. Johnny Depp |
Re: Vot
Originally Posted by Dan Gerose:
si voturile mele sunt exact la fel.... :D |
1.Kevin Spacey
2.Ethan Hawke 3.Mel Gibson 4.Brad Pitt |
Situatia partiala:
Ed. Norton trece in semifinale (puteti sa nu-l mai votati) Robert - Kevin 7-6 (Leonard, ce inseamna ca inclini putin spre De Niro?? - nu tin cont de votul tau pina nu stai drept :D ) Ewan - Ethan 10-5 McGregor se califica in semifinale Johnny - Brad 9-4 Depp asemenea |
All times are GMT +2. The time now is 13:20. |