![]() |
I scream, you scream, we all scream for ice cream! \:d/
|
|
băăăi.. deci băăăi, cît de fenomenal de tare e filmul ăsta. nemaipomenit! am stat pînă la ora asta să-l văd , deşi mîine am treabă de la 8. nu să poaaa' să nu-l fi văzut pînă acuma. scena de la sfîrşit cu laptele e.. pfuai..
10 pentru România - Unde la soare e frig de Bogdan Dumitrescu-Dreyer 1991 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
am vazut postarea de dimineata si mi-am adus aminte ca era o vreme cand ascultam coloana sonora intr-una. mi-ai reamintit de ea si eu, la randu-mi, mi-am reamintit de cineva foarte drag...
http://youtu.be/e0aO-3w26J4 10 pentru Adrian Enescu. Visu este unul dintre cei mai talentati actori ai anilor 80, unul dintre cele mai bune produse ale cinemaului romanesc. |
Originally Posted by rvn:
|
Originally Posted by bremen1980:
n-am vazut nici un episod din Tiganiada antenista. ma refer la Visu din tinerete. |
mie tocmai soundtrackul nu prea mi-a plăcut :D , mi se pare cam romanţos, deşi ştiu că adrian enescu e responsabil cu coloane sonore ale unor filme mari la noi. dar filmul, uau ! are nişte momente atît de faine, în plus nu mai este o parabolă social-politică în exclusivitate, chiar dacă nu-i lipsesc şi elementele astea, apoi suicidul, izolarea, uniformitatea peisajului urban, în care se rătăceşte falsul sălbatic, tensiunea lui, aşteptarea ei, într-un cuvînt e fain rău. mi-a amintit de joanna hogg. iar visu e de vis, as always. eu numai la tinereţe l-am văzut pînă acuma.
pî.sî. ce-i cu statele? |
1 Attachment(s)
Originally Posted by Malombra:
intr-adevar, Adrian Enescu este autorul unor muzici de filme celebre. in cazul lui "unde la soare e frig", romantosul n-are nimic gretos. se potriveste cu ambientul. |
Originally Posted by rvn:
ce-i aia???????????????????????????:| :-& :-O caterincă ? |
nu e caterinca. e ultimul rol al lui Visu, care i-a eclipsat prestatia din filmele de care vorbeam noi aici...
ce vrei, comercialul aduce papa... |
![]() |
|
|
|
![]() |
Unde-i butonul de like? :P
|
:) Da, o sursa inepuizabila de cadre preferate
![]() |
We want more! 多! 多! More! :)
|
omule dar o poza cu conserve de ananas nu ai gasit ?? ;)
|
S-au dus deja, au expirat pe 1 mai.
|
All times are GMT +2. The time now is 09:05. |