Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Ce-am visat azi noapte? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95947)

Cristina_ 31 May 2011 21:43

Originally Posted by White1:

Tipic. Am dormit si eu un pic ca sa am ce posta aici. Mi-am uitat si visele (dar pot inventa daca-i musai) si am pierdut si momentul in care v-ati dat drumul aici..adica, cum sa zic..ati "vorbit" mai mult decat de obicei:D Loser...

Aproape tot timpul White1 are obiceiul sa apara si sa creeze nervi.

White1 31 May 2011 21:44

Sa-i fie rusine:|

Cristina_ 31 May 2011 21:45

Aha!

TheRainInSpain 31 May 2011 21:46

Originally Posted by dragonfly_drk:

Originally Posted by ghost90:

sper ca iti dai seama ca n-are nicio legatura maseaua cu mintea,right?

dragule, stiam... cum sa nu stiu? ca nu degeaba mi-au crescut maselele in gura... ca sa imi dau si eu seama ca nu au nicio legatura cu capul...

cred ca singura legatura ar fi ca atunci cand te ia durerea de masea, de obicei, te ia si aia de cap...
noroc ca eu am dantura sanatoasa...:)
si imi place sa rad de cei care la varsta de 20 de ani deja is nevoiti sa isi schimbe dintii...>:)

Cand te ia si durerea de cap, de la orice trauma la nivel nervos, se numeste nevralgie. Cand te doare un dinte, de obicei iti este afectat nervul acelui dinte, iar afectiunea poate fi resimtita si la nivelul altor organe. In mod normal, organismul lupta impotriva afectiunii cu mijloacele de care dispune. Deseori intalnim fenomenul numit abces. Atunci se aplica un tratament antibiotic ce urmeaza sa ajute organismul in lupta sa intru normalizarea sistemului imunitar. Scuze pentru explicatiile de gaga. ;)

White1 31 May 2011 21:46

(informatii de natura confidentiala ne asigura cu sus-numitului user White1 nu ii este rusine)

dragonfly_drk 31 May 2011 21:47

ba sa nu-i fie, ca-i simpatic

@ghost... daca imi afli tu mie pentru ce exista totusi maselele de minte, eu o sa iti dau ceva bun...
faza e ca tot, dar absolut tot ce exista in corpul nostru are un rol... no, afla-mi tu rolul molarilor si eu iti dau... bani de taxi. ;)

klaudya_e 31 May 2011 21:47

Originally Posted by TheRainInSpain:

Cred ca e greu pentru unii sa inteleaga ceva atat de clar - am visat ca mi-am tras-o cu o colega si s-a intamplat. Geezzzzz. :-O

:)) am inteles mai din prima dar nu cred ca era doamna, ci domnisoara pt ca nu te-ar fi sunat de atatea ori

Cristina_ 31 May 2011 21:50

@ghost... daca imi afli tu mie pentru ce exista totusi maselele de minte, eu o sa iti dau ceva bun...
faza e ca tot, dar absolut tot ce exista in corpul nostru are un rol... no, afla-mi tu rolul molarilor si eu iti dau... bani de taxi. ;)

simpatic este danonino nu White1

ghost90 31 May 2011 21:54

bine no..pot avea un rol..daca ramai fara toti dintii din gura,poti crapa seminte pe molarii cu numarul 3 :)

TheRainInSpain 31 May 2011 21:54

Originally Posted by klaudya_e:

Originally Posted by TheRainInSpain:

Cred ca e greu pentru unii sa inteleaga ceva atat de clar - am visat ca mi-am tras-o cu o colega si s-a intamplat. Geezzzzz. :-O

:)) am inteles mai din prima dar nu cred ca era doamna, ci domnisoara pt ca nu te-ar fi sunat de atatea ori

Se mai intampla. ;)

klaudya_e 31 May 2011 21:56

o doamna nu face d'astea >:)

TheRainInSpain 31 May 2011 21:57

Tu te dai la mine, sau ce? :P

dragonfly_drk 31 May 2011 21:58

bine no..pot avea un rol..daca ramai fara toti dintii din gura,poti crapa seminte pe molarii cu numarul 3 :)

nu e raspunsul pe care il asteptam de la un viitor stomatolog...:(

ghost90 31 May 2011 22:05

asta pentru ca nu au nicio functie..ar mai i un caz in care daca,in cazul unei arcade edentate din nou,ocluzia s-ar putea realiza pe foseta meziala si centrala al dintelui 1.8 respectiv cuspizii mezio-vestibular si disto-vestibular al dintelui 3.8 :-?

White1 31 May 2011 22:09

Originally Posted by Cristina_:

Il tot citesc plangand de cand l-ai pus si nu-mi pot reveni din soc:( O sa raspund cand o sa ma simt pregatit:(

TheRainInSpain 31 May 2011 22:14

asta pentru ca nu au nicio functie..ar mai i un caz in care daca,in cazul unei arcade edentate din nou,ocluzia s-ar putea realiza pe foseta meziala si centrala al dintelui 1.8 respectiv cuspizii mezio-vestibular si disto-vestibular al dintelui 3.8 :-?

Molarii aia au rol masticator, sa stii. Plus, sunt determinanti in ceea ce priveste configuratia faciala. Dar, repet, asa cum ai spus si tu, legatura dintre intelect si dantura este insignifianta spre inexistenta.

Cristina_ 31 May 2011 22:18

Originally Posted by Cristina_:

Il tot citesc plangand de cand l-ai pus si nu-mi pot reveni din soc:( O sa raspund cand o sa ma simt pregatit:(

De cand iti pasa de parerea mea? Am vazut pe mai multe topicuri ca nu ma suporti ma tot contrazici.

AndreiStefan 31 May 2011 22:21

nu e raspunsul pe care il asteptam de la un viitor stomatolog...:(

aceasi chestie mi-a spus si stomatologul meu cand mi-a scos o masea de minte :)) Cred ca cu "replicile" astea ii indoctrineaza la scoala.:-/

Mai sti ce diamante s-or regasi in maselele de minte...tu nu vezi ca toti stomatologii au super case si masini...gata i-am prins pe hoti:-?

ghost, e tarziu la 26 sa ma apuc de medicina? Daca nu stomatolog macar un ginecolog...sau ca rezerva...macar anestezist...care va simtiti rau veniti la mine, va anesteziez definitiv:P

rvn 31 May 2011 22:21

[quote=TheRainInSpain][quote=dragonfly_drk]

intalnim fenomenul numit abces. Atunci se aplica un tratament antibiotic ce urmeaza sa ajute organismul in lupta sa intru normalizarea sistemului imunitar. Scuze pentru explicatiile de gaga. ;)

spaniolule, antibioticele luate pt orice fleacuri nu sunt bune..
durerea de dinte se poate calma foarte usor cu ardei iute.
fara ampicilina,oxacilina si alte porcarii care se termina in INA

TheRainInSpain 31 May 2011 22:26

@rvn
In cazul abcesului este recomandata administrarea de antibiotic. Nu sunt stomatolog, dar pentru a putea fi tratata o asemenea afectiune cred ca este solutia cea mai indicata, intrucat nu se poate interveni local pe leziune, sau, cel putin, este riscant. Cand ai terminat medicina?

All times are GMT +2. The time now is 17:20.