![]() |
Originally Posted by White1:
Aproape tot timpul White1 are obiceiul sa apara si sa creeze nervi. |
Sa-i fie rusine:|
|
Aha! |
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
(informatii de natura confidentiala ne asigura cu sus-numitului user White1 nu ii este rusine)
|
ba sa nu-i fie, ca-i simpatic @ghost... daca imi afli tu mie pentru ce exista totusi maselele de minte, eu o sa iti dau ceva bun... faza e ca tot, dar absolut tot ce exista in corpul nostru are un rol... no, afla-mi tu rolul molarilor si eu iti dau... bani de taxi. ;) |
Originally Posted by TheRainInSpain:
|
simpatic este danonino nu White1 |
bine no..pot avea un rol..daca ramai fara toti dintii din gura,poti crapa seminte pe molarii cu numarul 3 :)
|
Originally Posted by klaudya_e:
|
o doamna nu face d'astea >:)
|
Tu te dai la mine, sau ce? :P
|
Originally Posted by ghost90:
nu e raspunsul pe care il asteptam de la un viitor stomatolog...:( |
asta pentru ca nu au nicio functie..ar mai i un caz in care daca,in cazul unei arcade edentate din nou,ocluzia s-ar putea realiza pe foseta meziala si centrala al dintelui 1.8 respectiv cuspizii mezio-vestibular si disto-vestibular al dintelui 3.8 :-?
|
Originally Posted by Cristina_:
|
|
De cand iti pasa de parerea mea? Am vazut pe mai multe topicuri ca nu ma suporti ma tot contrazici. |
aceasi chestie mi-a spus si stomatologul meu cand mi-a scos o masea de minte :)) Cred ca cu "replicile" astea ii indoctrineaza la scoala.:-/ Mai sti ce diamante s-or regasi in maselele de minte...tu nu vezi ca toti stomatologii au super case si masini...gata i-am prins pe hoti:-? ghost, e tarziu la 26 sa ma apuc de medicina? Daca nu stomatolog macar un ginecolog...sau ca rezerva...macar anestezist...care va simtiti rau veniti la mine, va anesteziez definitiv:P |
[quote=TheRainInSpain][quote=dragonfly_drk]
spaniolule, antibioticele luate pt orice fleacuri nu sunt bune.. durerea de dinte se poate calma foarte usor cu ardei iute. fara ampicilina,oxacilina si alte porcarii care se termina in INA |
@rvn
In cazul abcesului este recomandata administrarea de antibiotic. Nu sunt stomatolog, dar pentru a putea fi tratata o asemenea afectiune cred ca este solutia cea mai indicata, intrucat nu se poate interveni local pe leziune, sau, cel putin, este riscant. Cand ai terminat medicina? |
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |