Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Offtopic Asylum (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95483)

Suspect de bizar 08 Jun 2009 20:59

Originally Posted by halebardul:

Dragi si simpatici moderatori, cam ce ar trebui sa mai manance Suspect de bizar ca sa-si ia bannare definitiva? Sunt ocupat acum dar mi-as face putin timp pentru un Tourette de rutina.

Chiar va place sa umblati prin tot forumul sa faceti curatenie pe unde trece animalul asta?

Cine pune pariu că ăsta are un Portret mare a lui ALS în cameră?

halebardul 08 Jun 2009 21:10

POSTAT DIRECT IN OFFTOPIC ASYLUM:

Pitbull sau cine modereaza aici, rugaminte: nu-i mai mutati mesajele suspectului aici, lasati-le unde sunt, in toata splendoarea lor. Faceti apoi curatenia dupa bannare.

Pitbull 08 Jun 2009 21:13

Lasä, cä aici e chiar mai bine: Gloria sau Stefan le vor vedea adunate la un loc, nu împrästiate prin tot forumul...
Apropo, ti-ai sters mesajele de-aici? Cä de-aia l-am descuiat, la insistentele tale. Pot sä-l încui la loc?

Pauline Kael 01 Jul 2009 10:11

E o cronica f proasta,nu stiu de ce se incapataneaza sa scrie cronici,pt asta iti trebuie talent,n-am citit decat"Am sapte ani" inceputul si mi-am dat seama ca scrie iar la persoana intai.Sunt sigura ca s-au incalcat si multe reguli gramati-liceale.Cand te lauzi cu o cronica,e bine sa stii care e cererea si care oferta(.Dar orgoliul si nevoia patologica de a fi in centrul atentiei oricum e inconstienta/ subconstienta si nu e de la Adler,Jung Freud)

Quote:

illotempore2002 cronica mea pe liternet.
e cu spoilere, pt disperatzi!

http://agenda.liternet.ro/articol/92...-je-taime.html

"Disperatilor",nu e "cu spoilere",tipa doar povesteste tot filmul la persoana intai,dar n-a comentat absolut nimic!=)) Extraordinar,cata lipsa de originalitate.Ce orizont ingust.

Sihaya 01 Jul 2009 11:31

@illo: Multumesc ptr cronica. Acum k stiu ce se intampla in firul povestii, ma pot concentra asupra detaliilor.

P.S. Sper k ai prins si ghilimelele.

illotempore2002 01 Jul 2009 13:59

sihaya, pai am spus tocmai, ca ARE spoilere.
ce anume nu s-a inteles?

p.s. nu pleca urechea la tot ce ti se spune despre unul si altul, riscul e sa nu stii ce poti pierde insa sa stii ce poti castiga (un conflict, o antipatie total gratuite) ;) vbesc asa, in general.

StefanDo 01 Jul 2009 14:30

pauline, esti f. aproape de un avertisment

daca o mai ataci pe illo nemotivat (daca spoilere-le alea erau anuntate, de ce-ai mai dat click pe link?) o sa-l primesti uite-acus.

Sihaya 01 Jul 2009 14:37

@ill: Ceea ce este vizibil k nu ai inteles este cum se face cronica de film. Nici eu nu stiu mare lucru, da' sunt sigura ca nu inseamna sa dai toate secretele din casa, k atunci nu s.ar mai duce nimeni la film. Si k sa ai si tu idee despre cum se face, uite un link.
http://life.hotnews.ro/stiri-prin_or...ere-fatale.htm

P.S. Honey, am ochi sa vad, am invatat sa citesc, si din cand in cand mai pun cap la cap doi cu doi, si surprinzator... imi da 4. Cat despre restul.... ce sa spun: I'm sofu cik n'scared.

P.P.S. Da, sunt si de data aceasta ghilimele.

P.P.S.S. (sau ce litere s.or mai pune) By the way, Stefan (si o spun in cel mai respectuos mod) m.as putea auto-banna pentru vreo 2 zile, k sa.ti mai usurez umarul de ceva responsabilitati.

StefanDo 01 Jul 2009 14:48

p.p.s.s.-ul tau sa insemne "da, si eu o atac pe illo nejustificat"?

hai s-o lasam asa

Pauline Kael 01 Jul 2009 15:52

Quote:

illotempore2002 a scris:
auzi, dar daca iti spun ca articolul pe care mi l-ai trimis tu, despre Le Mepris nu l-am citit, pt ca dupa primele 10 randuri m-a taiat o plictiseala sora cu moartea, ma crezi?

poate ca mai incolo este interesant, dar prima pagina este.....crunt de mediocra

puteti vedea si voi, dragi forumisti, doar este postat aici.

stai ca vin cu citate.

Uite,Stef un atac nejustificat din partea lui ilot (asta dupa ce tot ea a postat toata cronica lui ALS la "Le mepris") impotriva reputatului critic ALS ,nu ca el ar avea nevoie de aprecierile unor anumite persoane.Eu doar am criticat o cronica,atat.NU e vb de nici un atac justificat sau nu.Mie mi-ar fi rusine sa-mi ia partea mereu adminul,gandeste-te ca multi forumisti vor sa migreze in alte parti din lipsa de dialog constructiv si de plansete si icneli...nejustificate.(In paranteza fie spus,e nejustificat cum s-a purtat ea cu anumiti useri pe forum,si nu erai acolo cu nici un avertisment,multumesc).
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...t=86394&page=6

corinka 01 Jul 2009 16:02

@Pauline
Linisteste-te, inspira adanc si nu te mai stresa. :)

@Stefan
Nu cred ca e cazul ca userii sa primeasca avertismente pentru ca au excese de sinceritate, atata vreme cat pastreaza limitele bunului simt. Cand cineva scrie o cronica proasta nu ar trebui sa se simta atacat daca primeste critici. Sa nu exageram!

StefanDo 01 Jul 2009 16:19

n-am nicio problema cu excesele de sinceritate, atata timp cat nu apar in fiece postare a unei useritze care deplange lipsa dialogului constructiv, plansetele si icnelile nejustificate ;)

@pauline kael

illo a primit un avertisment de la gloria in timpul conflictului cu als

illotempore2002 01 Jul 2009 17:37

ce se mai caca astea pe ele, doamne doamneeeeeeee :))
sarace fiinte fara scop, logate nonstop, cu un singur scop (absurd stiu): banarea lui illo :))

(:|

p.s. am fost banata de 2 ori si am la activ cel putin 3 avertismente phaaaaaaaaa obositelor! (ca sunteti toate trecute de prima tinerete, femei maritate, in toata firea)

p.s. 1: si nu , nu puteti cere acum pt aceasta postare banarea mea, pt ca voi de 2 zile incoace ma tot muscati de cur pe ici pe colo, v-a atras Stefan atentia

Hai pupici, mersi, faceti-va actrite!

p.s. o si legat de cronica mea, Jeeezus, vreti sa spuneti ca Razvan Penescu de la liternet e un incapabil? Dragelor, el mi-a selectat cronica, ce vina am eu? :-/

Gloria 01 Jul 2009 17:58

cu un al doileae si ultim avertisment dat lui illo astazi, urmand banarea la cea mai mica abatere, cred ca sunteti acum even si va puteti intoarce la discutia despre filme.

Neuptolem 02 Jul 2009 11:00

Ce misto le-a pus Gloria la punct. :)
Cred ca Illo ar trebui apreciata pt originalitate, cronica e o nisa poate neexploatata, nu am citit tot dar finalul nu trebuie divulgat, bagat pe la sfarsit ceva profund si destept cum se pricepe ea sa scrie a.i. eu renunt sa mai citesc.:))
Illo ar merita debannata din cand in cand (cel putin ea are un fundament cultural in spatele joke-ului) iar Pauline chestia cu "o data la 6 luni".

Pauline Kael 02 Jul 2009 11:09

Lasa,Neupto,ramai tu pe forumul asta;)

Neuptolem 02 Jul 2009 11:16

Originally Posted by Pauline Kael:

Nu raman. Eu sunt invitat special, apar decat la evenimente. Nu am timp de forum ca tine.

Pauline Kael 02 Jul 2009 11:17

Te oftici ca am timp?:D Bine,cum zici tu.Pacat uneori ai putea fi simpatic,dar nu...poti.Sunt in conced.Suntem off topic nu mai raspund.
Am comentat filmul pe site...

Originally Posted by Neuptolem:

Nu raman. Eu sunt invitat special, apar decat la evenimente. Nu am timp de forum ca tine.

nu apar decat
apar doar
nu apar deloc
apar ca sa vb prostii comme toujours
...

Neuptolem 02 Jul 2009 11:25

Te oftici ca am timp?...

No, in niciun caz. Doar pe Illo o invidiez ca are timp, atat. Pe nimeni altcineva.

Judex 02 Jul 2009 13:32

Mie nu mi-a displacut foarte mult cronica respectiva. Unghiul subiectiv e interesant, dar deloc o abordare originala!!! Mai mult decat lungimea in sine a textului, eu sunt nemultumit ca autoarea nu a folosit perspectiva pustoaicei pentru a forta si o analiza filmica propriu-zisa. In aceeasi conventie, neverosimilul s-ar fi transformat intr-un fel de a treia saritura peste ax.

All times are GMT +2. The time now is 14:47.