![]() |
domnilor admini, macar pentru a se putea exprima corect entuziasmul paulinei, va rog, rezolvati cu emoticoanele astea odata!
:D :sad: :rolleyes: :oops: :love: |
Halebard,
pune si o poza,ceva. Nu vreau sa fac pe nimeni sa se simta jenat,sper ca ALS sa revina si sa se simta bine,sa se relaxeze p-aici. |
Pauline, esti simpatica si de pus in vitrina cu grija ta fata de musafirii de valoare.
Dar imi amintesti de bunica unui tip la al carui bairam am fost: s-a nimerit acolo si o vedeta, care a impresionat-o atat de mult prin simpla prezenta ca scapa la fiecare cinci minute tava cu dulceturi sau prajituri, din dorinta evidenta de a face impresie buna. In final n-a facut decat sa ne strice petrecerea, so, be careful! Tu spuneai ca less is more. |
[quote=Pauline Kael]
Originally Posted by corinka:
Mesajul asta parca ar fi de Tamarainsa. Pe Jean Marais l-am recunoscut si eu, dar mi-au luat-o ALSii inainte. |
|
Nimeni nimic?
|
Kim Novak?
|
Tocmai vroiam sa vin cu trei indicii, dar nu mai este nevoie. Keepwalking a recunoscut-o pe Kim Novak.
|
Originally Posted by corinka:
hehe :cool: |
@halebardul,cand erai Led ze Pencilul mi-erai asa simpatic...Pacat ca de cand ti-ai schimbat nickul cu altul mai putin inspirat ai devenit atat de carcotas.:p
@Cori,penseuse,femininul lui penseur.Nu ma jigneste asemanarea cu Tamara ,daca asta insinuai. Randul lui @Keepwalking (e mai misto nickul asta decat Proletar) sa puna o poza.:cool: |
Originally Posted by Pauline Kael:
Nici nu vroiam sa te jignesc. M-am uitat in dex pe net - altul n-am acum la indemana - si n-am gasit niciuna dintre variantele penseusa, penseosa, penseuza, penseoza, penseura, penseora sau pensatoare. Cred ca de pensat se ocupa cosmeticiana, cel putin conform limbii romane. ;) |
Incearca un dictionar francez-roman.;)
|
Bai, nu va mai zgariati una pe alta ... Saptamana Mare anyone ? Sunteti simpatice amandoua cand nu va intepati. Sorry ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, doar ca e mai fain cand e pace ;)
|
Eu n-am unghiute,imi place cat mai naturel.
Si eu o iubesc pe Cori,da. Chambord,pune o poza.Pls. |
hai ca pun da' numa' statz' cumintzi
|
@chambord
Nu ne intepam, ne-am smulge parul din cap cu pensele, dar nu putem pe net. @pauline Eu nu ma refeream la ganditoare, ci la tanti aia care i-a aranjat sprancenele lui Bancroft. Nici pe franceza nu stiu cum s-o numesc corect. Puneti careva poze, poate Mr. ALS ne pune la incercare? Da' sa nu fie prea greu. Sau Chambord? |
actor roman in 3 roluri din aceeasi piesa.
![]() L.E. Haraaam, ca mare mai e!!! S-o mai micsorez? Mi-e cam lene...:oops: |
Alexandru Repan?
|
niet
e mai asa, mai spre interbelic tipu :) |
http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09162&f=1773.jpg
doar linku, nush ce are uploadu acu e un nene pt fetele cu gherute ... scarmanati-i barba :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:34. |