![]() |
Mersi de sugestie, dar nu ma atrage ideea. ;)
|
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Ia hai, dom'le, la Animals' Café, c-avem de discutat! http://www.cinemagia.ro/forum/showth...49#post1486849 |
Originally Posted by pipes:
|
Originally Posted by dansatorul_polimorf:
|
@Mistah
Multumesc!:"> |
Originally Posted by corinka:
Ignorä-l - e genul pentru care mistoul ieftin dä iluzia unei autovalidäri. Oricum, sunt frumoase pozele. :x |
Amorfule, ia uitä-te un pic pe fereasträ.
Ce vezi tu acolo...? Ceva de mers, nu? (Stradä, drum, alee, ulitä... cale feratä... zi-i pe nume...) Ia danseazä tu pe-acolo, în lungul ei, si vezi unde duce. Si pe urmä, vii si ne povestesti si nouä, da? Da. Pa. |
Ba eu arat destul de bine!
Sunt in a 6 a! Viata e super pana acum!:D |
defineste super!
|
Originally Posted by vlad4s:
Culmea, si eu ! Arat destul de bine adica. Ca intr-a 6-a nu mai sunt. Desi as face fata onorabil si acolo. |
Cham, nu binevoiesti si tu sa postezi o poza cu tine :"> ? Noh, ca sa am pe cine trage de manecuta pe strada ;;)....
|
Originally Posted by Rapture:
|
Nu binevoiesc, din motive de:
- securitate a statului - securitate G8 - securitate personala - sunt casatorit si nu mai vreau sa frang inimi. one is enough - daca rapture in loc sa ma traga de manecutza o sa vrea intr-o zi sa ma calce pe trecerea de pietoni pt ca nu i-am raspuns la dedicatia muzicala cu o zi inainte, de exemplu - mi-as deconspira acoperirea - etc dar ma puteti crede pe cuvant: i'm cute |
Originally Posted by Chambord:
|
@Chamb, esti securist? :)
|
=))
Asta-i bancul secolului! =)) Chamb, bro, baga nene o poza, ce mare smecherie? B-) |
Originally Posted by SoX:
The opposite. I hunt & kill "securists". De aia tre' sa keep a low profile :) |
Chambord, eu ti-am gasit poza. Ti-am luat IP-ul, si ti-am intrat pe calculator.
Vrei s-o public aici? |
sper ca nu te gandesti sa faci "glume de Power Point", nu ? :))
and no, you did NOT reach my IP (you would be already dead by now) |
1 Attachment(s)
Ok, Chambord, n-am vrut sa fac asta, dar imi fortezi mana.
Ladies and gentlemen, I give you Chambord: |
All times are GMT +2. The time now is 04:04. |