![]() |
Deci Vaya e mic copil pe langa Hera. Asta iarna a dormit in casa si nu a ros decat capatul tevilor de la incalzirea din podea care va fi, nici un papuc, nimic altceva, desi nu am ferit nimic de ea. In curte v-am zis ca roade tot, dar in casa e cuminte cat de cat. Cel mai nasol e ca aveam in curte pe post de bancheta o bancheta de microbuz de 3 locuri foarte comoda si faina vara si i-a ros spatarul de i-au iesit toate matele pe-afara... Cam doar de aia imi pare rau cu-adevarat, in rest... asta e, doar e caine. Poate ma sfatuieste tipul de la magazin in legatura cu cea mai rezistenta jucarie.
Credeam ca numai cainii sunt asa rontaitori! |
Originally Posted by Dragomara:
2) ...si terminând cu senioare?
Originally Posted by Pitbull:
(Mi-am amintit.) |
|
Bai, Kali a mea devora pisici. Fucke'em! >:)
|
|
Câteva animăluţe haioase.:"> :-* :-*
|
|
Deci caut sa-mi mai iau o pisica. Vreau un pui de matza alb, sa se completeze cu vlahutza care e neagra. Sa fie ca ying si yang, asta imi doresc!
Multumesc. |
Io una vreau de ceva ani să-mi iau o iguană; probabil că anul ăsta după ce voi renunţa la câteva flori am să-i fac loc pentru un terrarium. Am citit despre iguane că ar fi foarte iubăreţe; evident io o să-mi iau una verde-verde-verde. :P
![]() |
(Cu ce-a mai rämas din el, am bätut-o de i-a sunat apa-n cap.) |
Împuţiţii ăştia de hingheri veniră a doua oară în decursul unei săptămâni la cererea unor oameni şi mai jegoşi.Luară şi maidanezi castraţi şi paşnici :O până şi câini de rasă care aveau zgărduţă la gât şi care erau lăsaţi pe afară pur şi simplu :O:O:O
|
"Cel care este nesimtitor cu animalele va fi crud si cu oamenii. Putem judeca inima unui om dupa felul in care trateaza animalele."
Immanuel Kant |
săptămâna trecută am avut cel mai straniu interviu pe care îl poate avea cineva. am fost intervievat de CEO şi de directorul de calitate, dar nu asta e aiurea. prima fiinţă care m-a mirosit (la propriu) şi care a decis că sunt un candidat de luat în consideraţie a fost ... un câine. de abia după ce ea (fiind de fapt o femelă) şi-a dat "acordul" CEO-ul (şi co-proprietara companiei) a stat de vorbă cu mine.
cică viitoarea mea şefă (dacă am noroc:D) iubeşte la nebunie câinii şi nu face nici un interviu dacă câinele ei preferat (o "băbuţă" de 14 ani, cu barba albă şi surdă ca un fund de oală) nu îşi dă acordul în prealabil. bîîrrr! dacă aveam pisică acasă, ce mă făceam? |
|
@jansic niste poze mai mare nu puteai pune? :))
|
@jansic editeaza, te rog, pozele si adu-le la niste dimensiuni mai rezonabile.
|
ptiiiii ce pisoias draguutz :x !
|
Luni, 7 martie, meeting impotriva eutanasierii cainilor, in fata Parlamentului.
|
Cel "pentru" cand se organizeaza?
|
Crapi, ma, animalule!
Daca n'ai nimic ca lumea de spus, nu mai posta doar ca sa'ti faci tu publice frustrarile.Ori abereaza in continuare la discurs, dar nu acapara tot forumul cu ineptiile tale. Acum, lasand adevaratele animale la o parte, am revenit cu date mai exacte.Si anume: ![]() Locație: Bucuresti - Parcul Izvor, in fata Camerei Deputatilor Dată: 7 martie 2011 15:00 |
All times are GMT +2. The time now is 04:25. |