![]() |
care oameni buni si nimeni nu se cunoaste cu nimeni aici,iar aia care se cunosc in viata reala se detesta si mai si,dar nu pe fatza!:))=))
pustiule,du-te ,du-te ca nu ma distrezi,esti prea handicapat. scuze daca esti in realitate,asta e viata. |
Originally Posted by Pauline Kael:
|
|
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
PS:Ti-am răspuns că am văzut că cerşeai ca un câine atenţie. |
jucati-va amandoi,va potriviti.;)
pa. |
La pariu c-o să mai scrie?O zis aşa pa,poate o primit ordin de sus,sau poate o plecat c-o trecut 5 min. fără să-l pupe în cur pe ALS.
|
Mistake,fugutza la topicul ,multele topice ale tale cu desene de adormit copii prescolari.Hai,nani.
|
Originally Posted by corinka:
|
|
Suspy, nu fii rau. In fond, chiar daca Pauline l-ar pupa la propriu pe ALS, e treaba ei. Si eu astept cu interes revenirea lui ALS, iar tu nu trebuie sa citesti tot ce iti serveste Pauline.
|
Nu-s rău,îs realist.Nu-s obligat să citesc căatu' lui,da' numa un mesaj să scrie şi o să avem pt. un an.Oricum,vorbeşte ALS,sau portavocea Pauline,tot aia-i.
|
O sa ai tu pentru un an. Vorbeste doar in numele tau, da? |
Originally Posted by Mistah J:
Adica? Explica, pls! |
Nu,nu,căcat o să ne serveasă pt. toţi,o să fie destul,nu doar pt. mine,deşi o să-l refuz.
|
da mai du-te dracului de oligofren jegos,imputitule,nu vezi ca suferi de Tourette, analfabet idiot,cersetorule,amaratule,nescolitule.Corinka,ce ii dai apa la moara lu' asta? Fii si tu mai selectiva.
|
Da,asa e,Cori,ti-am facut aseara avansuri pe mess:))
Uite Mistake,esti un frustrat ca si tampitul de suspect, iti dau voie sa faci public mesajele alea private,sau : adminii pot intra si citi mesajele private,asa ca sa te vad.Ti-am trimis un singur PM decent in care te intrebam cand vrei sa vb de animatii,si cum reusesti sa intri la atelier.Ai raspuns nu stiu ce,care animatii,si ca scriai candva la telier.Asta a fost tot,se poate verifica.In rest ,nu te mai bag in seama ,esti debil si handicapat mintal. |
Adminii s-o banneze pe Pauline că a încălcat conţinutu' unor mesaje private.
|
Mai,sunteti de groaza"))N-am facut public nik,era mesajul meu,doar.sa-i trimita Mistake j Corinkai mesajele alea ale mele,nu poate modifica,inventa.Da,ma,cereti bannarea mea,voi inventati nu stiu ce pm-uri...Dap,si eu am facut la fel cu Pitbull,dar am avut un scop,iar eu n-am mintit,chiar daca am picat prost,regretele sunt tardive,dar s-a meritat.
Oricum,tre' sa pictez Parisul si Micul Paris,asa ca jucati-va singurei. Am zis: NU VA MAI BAG IN SEAMA,iar mesajele se pot verifica de admini. |
All times are GMT +2. The time now is 20:36. |