Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Vreau sa fiu actrita (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85519)

krupp 02 Jun 2005 12:04

mdeah

apai femeie, tu nu stii ce-s alea snuff movies si vrei sa te faci actrita? rusine. ia documenteaza-te matale oleaca ca sa nu zicem ca ai net doar pentru chat si alte alea.

irene marlyne monroe 02 Jun 2005 18:03

Re: mdeah

Originally Posted by krupp:

apai femeie, tu nu stii ce-s alea snuff movies si vrei sa te faci actrita? rusine. ia documenteaza-te matale oleaca ca sa nu zicem ca ai net doar pentru chat si alte alea.

nu inteleg la ce te referi???eu va ziceam ca sunt convinsa ca sunt vazuta si auzita nu stiu prin ce modalitate,dar sigur prin camera video ascunsa si microfon.si si banuiesc persoana care le-a pus,fiind totul profedsional imi este greu sa caut ar fi sa caut un ac intr-un car de fan asa ca ma gandeam ca e vreo modalitate sa se depisteze.eu am fost intr-o stare nasoala si acum ma doare capul.uf.ca apoi poate folosi ce se inregistreaza si in mod negativ,dar ce mai conteaza in propria casa sa NU ma simt ca acasa.nu stiu ce sa fac ma gandeam sa si vand casa sa iau o alta,dar daca e sa iau corpurile,mobila poate ar fi prin ea si la ce folos.aveti soluti???viata mea e un calvar!

irene marlyne monroe 02 Jun 2005 20:22

Re: mdeah

Originally Posted by irene marlyne monroe:

Originally Posted by krupp:

nu inteleg la ce te referi???eu va ziceam ca sunt convinsa ca sunt vazuta si auzita nu stiu prin ce modalitate,dar sigur prin camera video ascunsa si microfon.si si banuiesc persoana care le-a pus,fiind totul profedsional imi este greu sa caut ar fi sa caut un ac intr-un car de fan asa ca ma gandeam ca e vreo modalitate sa se depisteze.eu am fost intr-o stare nasoala si acum ma doare capul.uf.ca apoi poate folosi ce se inregistreaza si in mod negativ,dar ce mai conteaza in propria casa sa NU ma simt ca acasa.nu stiu ce sa fac ma gandeam sa si vand casa sa iau o alta,dar daca e sa iau corpurile,mobila poate ar fi prin ea si la ce folos.aveti soluti???viata mea e un calvar!

BAIETI CRED CA AU FOST TOATE NISTE ABERATII SI NU E DECAT O PARANOIA DE A MEA.

gionloc 03 Jun 2005 08:43

:)))

!?

gionloc 03 Jun 2005 08:44

:)))

nu, nu este vorba de paranoia, chiar ESTI urmarita !

irene marlyne monroe 03 Jun 2005 08:52

Re: :)))

Originally Posted by gionloc:

DE CE ESTI ASA SIGUR?SI CE TE FACE SA CREZI ASTA?ORICUM NU AS AVEA CE FACE!

irene marlyne monroe 03 Jun 2005 10:14

da sau daca ar fi adevatrat poate ar fi ok sa apreciez ca NU SUNT SINGURA si ca sunt privita tot timpul,am glumit.orice om are nevoie de intimitTEa lui altfel e predispus pieririi.oricum am exagerat eu.si apoi ce as mai pute face impotriva unei maini uriase manipularizatore?imi estegreu caci personalitatea mea etra puternica neinfricata si lupta pana la moarte,se razvlatea o solutie gasea,dar acum....trebuie sa ma resemnez sa accept unele lucruri fara voia mea.adica sa imi vad de treaba mea cand cineva face ceva ilegal la persoana mea.DAR este doar o inchipuire de a mea a ceea ce am derilat.

irene marlyne monroe 03 Jun 2005 10:17

da sau daca ar fi adevatrat poate ar fi ok sa apreciez ca NU SUNT SINGURA si ca sunt privita tot timpul,am glumit.orice om are nevoie de intimitTEa lui altfel e predispus pieririi.oricum am exagerat eu.si apoi ce as mai pute face impotriva unei maini uriase manipularizatore?imi estegreu caci personalitatea mea etra puternica neinfricata si lupta pana la moarte,se razvlatea o solutie gasea,dar acum....trebuie sa ma resemnez sa accept unele lucruri fara voia mea.adica sa imi vad de treaba mea cand cineva face ceva ilegal la persoana mea.DAR este doar o inchipuire de a mea a ceea ce am derilat.

este exagerare ca doar sunt convingeri in mintea mea si nimic concret cu care sa demonstrez ca poate fi adevarat.ok numai conteaza am prea multa imaginatie.

Sm�agol-Gollum 03 Jun 2005 17:31

i have to admit something...i'm not very proud of it, but....I am your stalker! :w00t:

touchpoet 04 Jun 2005 00:21

observarea actritei

cred ca mai interesant ar fi sa punem camere de inregistrat si microfoane in toate casele vecinilor fetelor care vor sa devina actrite, pentru a ne amuza de mutatiile mentale pe care le au acesti bieti oamani supusi fara voia lor unor scene dramatice demne de cele mai vizionate telenovele... dar asta-i desigur un gind care mi-a venit cu mult dupa miezul noptii, cind am tendinta sa fiu mult mai blind...

Pitbull 08 Jun 2005 02:30

And the Oscar goes to...
I.M.M.!!! :w00t: :w00t: :w00t:
Copchilä dragä, zäu c-a meritat sä mä aburc azi în pomu' äla, sä-mi pun cablul de net la loc! You've made my day - or... night! Pagina asta o salvez si-am s-o pästrez VESNIC în arhiva mea de perle!
(CineMagia färä I.M.M. ar fi ca filmele cu comisari ale lui Nicolaescu färä Aimée Iacobescu în lenjerie, ca P.S.D.-ul färä Cozmâncä, ca Tomisul anilor 2000 färä Mazäre, ca "Orient Express" färä "Mata vrei mazäre"!

obvious 08 Jun 2005 13:10

:D
ca pestele fara bicicleta!

Pitbull 08 Jun 2005 13:26

Comme une P'tite Obvieuse sans évidence! ;)

obvious 08 Jun 2005 13:31

:?

gionloc 08 Jun 2005 14:36

Originally Posted by Pitbull:

ca "Orient Express" färä "Mata vrei mazäre"!

ca Orient Express fara Printze, m-ai tulburat! :lol: :lol:
m-a spart Maia
:w00t:

irene marlyne monroe 30 Jun 2005 18:21

Originally Posted by Pitbull:

ca "Orient Express" färä "Mata vrei mazäre"!

ca Orient Express fara Printze, m-ai tulburat! :lol: :lol:
m-a spart Maia
:w00t:

MI-A MAI FACUT-O CINEVA astazi,o profa cu care nu eram in relatii bune,a facut sa imi fie anulata o lucrare,la care m-am implicat total si am muncit la ea si pe timp de seara,asta pt ca a gasit drept pretext ca este plagiata,adica o colega mi-a zis ca pot sa intrupe net sa imi iau de pe acolo,ce ma intereseaza,iar eu am mai gasit ceva ce era de completez,acest lucru nu trebuia caci se numeste furt dar nu mi-am dat seama,ci dincontra am copiat cu paste,fiindca am crezut c este ok sa asociezi si sa ai si alte materiale,pe langa.iar profa este cea caruei i-am aratatlucrarea si a avut un comportament de subestimare fata de mine desi stiam ca e buna si am renuntat la ea lundu-mi o alta,dar tot ea era cea care ecidea,asa ca azi mi-a spus ca este deja semnata de comisie ca e anulata .am plans pana am adormit,dar si acolo in toaleta am plans calumeacaci chiar ma implicasem cu toata fiinta mea.iar la examenul scrisnu am ccitit decat 2 ore din carte si am scris 11 pagini si am luat aproape 8,deci sunt foarte capabila aproape un geniu ,dar acum nu a mai ontat acest lucru ci o chichita care am facut-o ca un copil naiv fara vreu gand rau ,si tot odata compotamentul fata de profa ca ceicava sincer si normal,adica omul e liber sa aleaga ce e mai bun pt el.SCUZE CA NU V-AM MAI SCRIS,DAR ACUM NU MAI STIAM PRORECLA ADICA O SCRIAM FARA MONROE ,SERIOS ,DAR MI-A ZIS-O CINEVA,DE ASEMENE DORESC LLUI OBIOS LA MULTIANI SI CU MULTI BANI FERICIT SA STAI!

Sm�agol-Gollum 30 Jun 2005 18:33

.SCUZE CA NU V-AM MAI SCRIS,DAR ACUM NU MAI STIAM PRORECLA ADICA O SCRIAM FARA MONROE ,SERIOS ,DAR MI-A ZIS-O CINEVA,DE ASEMENE DORESC LLUI OBIOS LA MULTIANI SI CU MULTI BANI FERICIT SA STAI!

she's back ladies and gents..and she's meaner than ever...

cum ma sa uiti nickul?!?!?! era asa greu sa intri pe forum si sa vezi care-i?.. :hmm:

Nightwane 30 Jun 2005 19:53

,deci sunt foarte capabila aproape un geniu ,

si marmota...invelea barbituricele in staniol...

Cinemania 30 Jun 2005 23:48

bEHOLD: she is the sequel to the prequel of the deadliest saga of our NAITMARS (intrebati-o pe Dinu daca am scris bine)

Pitbull 01 Jul 2005 01:00

IRENE, WE LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
I officially anounce the procreation of the Initiative Group to found the new N.G.O. (Romanian: O.N.G.) The Foundation United to Cultivate and Keep I.M.M. The statutes, program, principles, objectives, subjectives, honorific, honorable and reputable membership of the Foundation will be published soon.
KIP IN TACI!

All times are GMT +2. The time now is 14:44.