![]() |
ionut_marin....John Wagner nu a jucat in filmu asta, el nu e actor :) rolul principal a fost jucat de viggo mortensen...
|
Am ris cu un prieten cind am vazut ca revista Cinemagia costa 100.000. Deci Time Out, care bate la cur Cinemagia prin film reviews este 30.000. Deci Re: Publik, care bate la cur Cinemagia prin film reviews este 70.000. Iar Cinemagia, saraca, a avut nevoie de pret ca o epuiza lumea prin cinematograf si nu mai ajungea si la cinefili. Rusine, bey. Oricum, ce sa mai, am ris.
|
explicatia lui emi: "Dupa cum puteti vedea, din acest numar am dat curs cererii multor cititori care ne sugerau ca revista ar trebui „sa aiba un
pret”, deoarece se epuiza foarte repede fiind gratuit." cum alergau saracutii dupa ultimele numere din revista, cred ca se bateau pentru ele. da acuma, treaba s-a rezolvat, stau linistit :P ce sa zic, mult succes pe ramura 8) |
.acu e pe bani. deci tehnic vorbind ar putea sa scape de jugul anti-critica al celor de la prooptiki....in fine, no more on this subject from me.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
CineMagia costa de acum 100.000 lei, dar include un DVD (in acest numar un super film - Inchisoarea Ingerilor). Revistele mai sus mentionate nu au DVD. Asa se explica pretul CineMagiei. |
Originally Posted by emanuel:
Si Re:Publik dadea DVDuri. |
Ai zis bine "dadea". Imi aduc aminte doar de un singur numar cu DVD si acela a fost un film japonez...
|
Au fost mai multe. De un Miike si de un In the Mood for Love, date separat, imi amintesc eu singur. Ma rog, asa, la oha, facem un poll pe Cinemagia sa vedem cine ar da 100.000 pe ea?
|
Asa o fi cum zici tu cu Re: Publik..
Nu cred ca are rost sa ne pierdem vremea cu pollurile. Vom vedea peste o luna daca a avut succes sau nu varianta cu DVD a CineMagiei... deocamdata semnalele primite sunt foarte bune. |
Am toate revistele republik, iti pot spune sigur ca alea au fost singurele 2 filme. Ele au fost date pe moka atunci cind revista a iesit una singura la doua luni. Probabil compensatie pentru lenea redactorilor de acolo. Adevarul e ca, indiferent cum e revista Cinemagia, un film bun pe DVD, legal, cu carcasa (nu ca la republik, unde era intr-un "plic" de carton), etc, merita 100.000. |
Originally Posted by emanuel:
HRISTOS A INVIAT!SUNT PT. DAAAAAAAAAA ,SA FIE PE HARTIE CINEMAGIA! |
Originally Posted by christi:
Ce film bun oferiti voi pentru numarul asta de 100.000? |
The Shawshank Redemption. Locul 2 in topul all-time pe imdb. |
imdb. LOL.
|
Il am. Pe ce zone merge DVDul? E atit de bun incit sa merite el singur 10 RON? |
lol, cata nesimtire. Pai, ba, oamenii aia trebuie sa scrie articolele alea din minte, voi le scrieti din caiete de presa, si tu esti destul de arogant sa-i faci pe ei lenesi?! That's something... Si, oricum, m-as lasa oricand pe mana republicii, cu in the mood for love si audition decat banalitati gen "#2 pe imdb". |
imdb. LOL.
|
Topul imdb era ca un reper. Shawshank Redemption e un super film, nemaipunand la socoteala cel 7 nominalizari la Oscar...
|
DVDul acela merge singur?
|
nu ma deranjeaza pretul. e OK!
dar, emanuel draga, vreau sa stiu daca aveti voi libertatea sa decideti asupra DVD-ului? in cazul cand voi decideti, ar fi bine sa consultati si cinemagicienii - ar putea sa iasa o lista foarte impresionanta - valoroasa, credibila, asteptata si... cumparata... sa zicem, un proiectat top 6 pt a doua jumatate a lui 2006. si asa mai departe... evident ca trebuie sa "umblati " si la continutul revistei. este inca destul loc loc pt diverse rubrici. as avea cateva sugestii. poate revin aici sau iti scriu pe pm. |
All times are GMT +2. The time now is 09:46. |