![]() |
Originally Posted by BeNnY:
|
Si ce daca nu downloadeaza ei asa ceva? Tu ai spus ca e joc pentru MAC. Si nu e
|
Originally Posted by BeNnY:
in fine ... |
Star Wars trilogy ... own it now from monday in stores all across Europe except ROMANIA :x :x :x
|
Cateva dintre schimbarile (de cacart, dupa parerea mea), din noua editie pe DVD a trilogiei originale:
http://www.thedigitalbits.com/review...rschanges.html http://www.thedigitalbits.com/review...changes02.html Sincer, cu actori inlocuiti & others... :sick: x3 |
Este chiar strigator la cer ce a facut ... numai k Obi Wan Vs Darth Vader shi efectele cu sabiile trebuia schimbat de akum 3 ani de cnd am achizitzionat seria pe VHS shi era shi aia editata shi schimbata in unele locuri. Deci aici sunt de acord cu ei ... dar la restul deja o da in bulangeala
Repet: Strigator la cer! :x Pe celelate forum-uri 80% din useri il injura pe Lucas! |
Originally Posted by Gaandalf:
Dar in fine... Sa zicem ca light saber-urile recolorate sunt o idee buna... Si Naboo aparand la sfarsit nu deranjeaza, ci mai integreaza ultimul episod in context! Dar in rest... :huh: La ce le-o trebuit sa-l re-digitalizeze pe Jabba the Hut? (in prima versiune, care e de fapt a doua, e mult mai expresiv, chiar daca mai bleg) Sau de ce au schimbat actorul in aparitia Imparatului din "Empire Strikes Back"? Chestia cu modificarea scenei dintre Han Solo si Greedo e totala inutila, iar inlocuire lui Sebastian Shaw cu Christensen n-are logica! Ergo: MUlE GEORGE LUCAS! :shock: Am impresia ca Trey Parker si Matt Stone o sa mai traga cateva salve inspre curul lui Lucas... |
Asta poate fi interesant:
http://perso.club-internet.fr/willow...SW_Changes.htm http://perso.club-internet.fr/willow...SB_Changes.htm http://perso.club-internet.fr/willow...TJ_Changes.htm Pe langa cateva alte schimbari inutile, niste benzi desenate foarte amuzante in care isi bat joc de "incidentul" Greed-Han Solo... (link direct) Foarte amuzanta! |
Am vazut episodul ala din South Park de cel putzin 10 ori ... :lol:
Deci duelul akum k am vazut din linkurile kre le-ai [postat arata mult mai marpha! Greedo Vs Han Solo = total inutil ... la fel shi insurectzia de la "Princess Leia rescue". Monstrul din pivnitza lui Jabba a fost re-made shi cred k a fot totushi un lucru bun. Adik efectele erau mut prea inapoiate shi deformate. however ... changed 2 much ... Ergo ... :lol: You're right MinRep. Shi prevad numeroase critici shi injuraturi la adresa d-lui Lucas pentru aceasta atrocitate. "all rise for the honorable judge ..." :lol: "not exactly the type you'd let date your daughter MY MASTER" :lol: "now witness the judiciary power of this FULLY ARMED & OPERATIONAL COURT SYSTEM" :lol: :lol: :lol: ... merci MinRep m-ai bine dispus intr-o zi de munca ... Cititzi benzile desenate... radetzi-va! |
Why Lucas tinkered with 'Star Wars' Interview
Episode VII, VIII & IX - shi in sfarshit shtiu unde se afla Indiana Jones 4. |
|
noi detalii despre trailer...
Where can you expect to first see the "Revenge of the Sith" trailer? At this point it's anyone's guess, but here's a listing of where and when the "Episode II" trailers were able to be seen (from an old StarWars.com Homing Beacon newsletter): .... portia nr. 2 Star Wars TV Series As you may have heard, a Star Wars TV series will be coming after "Revenge of the Sith". Jim Ward confirmed this at the recent Star Wars DVD rollout and Lucas mentioned it himself in a recent AP interview:.... CLICK MAI SUS CA SA CITITI INTERVIUL... |
Sunt curios cum o sa arate Vader animated ...
|
Sexy
|
It's better if they will remain at films, and computer games. I belive that if they will make TV. series ; the real films from the movies will stop to be so succesfull. Anyway nota 10 pt toate filmele scoase. Nu a fost vreunul care sa nu fie pe placul meu. O constructie geniala. :D
|
@MinRep
Am cumparat Ultimate DvD magazine - am dat 450.000 lei pe ea da' chiar s-a meritat. A fost o editzie speciala ce a avut in cuprins 80% numai despre editzia speciala la Star Wars shi am observat k totushi au facut nishte chestii bune. Din peste 3000 de secventze care erau blurry shi din care abia se mai intzelegea ceva cica au putut sa refaca fiecare imagine in parte shi akum totul este mult mai clar. Poate k distruge din autenticitae dar eu cred k a facut bine k le-a schimbat. Adik Indiana Jones a fost din cap pana'n picioare refacut shi imaginea nu este nici super clara incat sa-shi piarda din feelingu-l Indiana dar nici blurry cum erau inainte. Superlativ. |
Dar tot nu sunt de acord cu efectele speciale schimbate ca atmosfera sa para mai cool. De exemplu... |
Da shtii sigur k nu au reconditzionat-o ?
Sa fiu sincer nici eu nu m-am uitat in revista sa vad dk chiar au facut shi asta dar ar fi bine sa o fi facut deja. Mi-a dat Rptor coloana sonora la primele 3 shi am inebunit in casa. Superlativ. Akuma caut shi la ultimele 2 shi ashteptam shi revenge of the sith. :w00t: |
|
Originally Posted by MinRep:
|
All times are GMT +2. The time now is 07:12. |