![]() |
Un nou calup de poze gasiti aici. Enjoy ;)
|
Fiindca nu am putut veni, din motive care tin de sefi, m-am amuzat vazand pozele. De ce? Pentru ca e, cred, prima oara cand il vad pe Emanuel la costum. Fara batic, doar cu costum si un zambet larg.
Dar... mi s-a parut mie sau sala aia de cinema a fost cam goala? Sper sa va revad pe multi dintre voi in carne si oase cat de repede posibil. |
Sunt foarte misto pozele!!!
snatchro aia era la inceput! Eu nici nu venisem atunci! Era cam 17:45 cred... Cand a inceput filmul, sala era FULL!!! Emi, saracul, nici macar nu mai avea unde sa stea jos :lol: |
Pot sa-mi tai venele! Bag ceva...sa mor de nu ma mut la Bucureshti. Is deja satula de "good-bye" moments. Parca suntem intr-o reclama morbida la o bere..."prietenii shtiu de ce"..:evil:
|
PoZele sunt bune dar am o nelamurire :( . Nu stiu cine sunt in poze :(
|
Uite-te la cele care le-am postat eu ca acolo vezi si cine e prin poze... ca majoritatea de acolo se regasesc si in pozele de aici... :roll:
|
Originally Posted by Demona:
Hai, Demonika. Si eu abia ashtept sa ma mut in Bucureshti. Cel tirziu la toamna. :) Dragii mei, ce frumos a fost! Si asha de multi eram ca nu cred sa va fi retinut pe toti. Va rog sa ma iertati daca v-am tot intrebat "tu cine esti? tu ce avatar ai?" Cred ca data viitoare o sa propun sa purtam ecusoane. :) By the way, de data asta e sigur, joi, 04 martie, la Club BIG MAMMOU (pe Splaiul Independentei 2A) va fi concert ALIAJ si 41, si eu voi fi acolo. Poate ne revedem, neoficial... Emi, thanks for everything. Aloha! |
Vad ca georgiana s-a facut blonda la suvite.
|
Originally Posted by Alex Leo Serban:
|
Originally Posted by Gaandalf:
tu vorbesti serios? :P :P :P |
Ia uitati-va voi la poza 15,jos in dreapta???Fetelor,ke aveatzi de gand sa faceti?Da sincer... :lol: :lol: :lol: :D :D :D (*) (*) (*)
|
Si sala era goala ca atunci se umplea...Emanulel,vezi k tzi-am trimis de ceva vreme un fel de desen...nu stiu dak l-ai primit sau nu...
|
Raptor, am primit mailul tau. E super desenul. O sa-ti raspund azi.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase adresate noua cu aceasta ocazie. Mi-a facut mare placere sa va cunosc... pe unii ii stiam deja... si le urez bun venit celor noi! Multumiri speciale: Andreea (Demona), Alexandra (Alice_Fluture), Cristi (Gaandalf), Radu (Raptor), Cristi (christi) pentru drumul lung parcurs sa fie alaturi de noi joi la lansare. VA MULTUMESC TUTUROR! Alexandra si Andreea... deci o sa ne marim in curand numarul forumistilor din Bucuresti! Uau! Ce super ar fi! De-abia astept! Sa vezi atunci distractie... SI FILME PE PAINE! :D |
Originally Posted by Semaca:
|
Originally Posted by kiky:
Multzumesc...multzumesc... Shi ca tot venii vorba de multzumesc-uri...va multzumesc inca o data tuturor pentru surpriza facuta. That was totally nice and unexpected. Trebuia sa fii spus asta la acel "speech", dar eram deja high...Thx again to all! |
Pai ai spus ca a fost o surpriza total neasteptata la speech :roll:
|
Cine sunt pers din poza 30,5,20,26 si cam atat. Macar sa va stiu la urmatoarea intal;nire :lol:
|
In 5 este directorul general sau managerul general daca nu ma insel :lol: El a vorbit inainte de film... (great SPEECH btw!)
in 20 in stanga e Floydman (nu fata din spate) :lol: .... in mijloc nu mai stiu cine este si in dreapta e raptor in 26 in stanga de tot cu Nokia-ul lui TLD in mana e Danny si dupa aia acolo la masa de la stanga la dreapta: Lady_Skar , dupa aia... hmm... christi? nu mai stiu... dupa el e Demona si dupa Demona Cristo... si se mai vede ochiul lui TLD :lol: In 30 (hehehe poza cu admini :lol: ) de la stanga la dreapta: Emi, Floydman si Daniel :lol: Iar eu sunt ala din poza 25 mai din spate nu ala cu ochii inchisi (ala e Neobitt-ul (TLD) :lol: ) |
Va rog sa mentionati cine e in poza sapte :o , asa sictirit!
presupun k e o persoana sus-pusa! :lol: Parerea mea! |
In poza 7 chiar nu stiu cine era... in orice caz nu de pe forum... cred ca din presa ceva... :roll:
Si in poza 47 il puteti vedea pe Administratorul nostru drag, Daniel(cel cu berea :D ) !!! :lol: :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 12:34. |