![]() |
Pe apa eram de mult, mai trebuia sa imbarce unul ca sa ridicam ancora. :)
Lista actualizata a Participantilor: 1. Malombra 2. White1 3. charles 4. Igor12 5. Chambord 6. Mercutio 7. anaemona 8. SoricicaMov 9. Twinsen 10. Cmd93 |
iata si lista de filme, in ordine alfabetica, din care se va trage la sorti in fiecare joi cate un film, incepand cu joia viitoare. incercati sa faceti rost de ele.
daca sunt probleme cu gasitul scrieti pe site, si daca cel al carui film este in joc are vreo sursa, o va face cunoscuta prin intermediul meu, prin pm. Astenicheskiy sindrom (1990) - Kira Muratova http://www.imdb.com/title/tt0096841/ Crna Macka, Beli Macor (Black Cat, White Cat) (1998) - Emir Kusturica http://www.imdb.com/title/tt0118843/ Geomi Sup - (Spider Forest) (2004) - Il-gon Song http://www.imdb.com/title/tt0407821/ Hundstage (Dog Days) (2001) - Ulrich Seidl http://www.imdb.com/title/tt0290661/ Kradetzat na praskovi (The peach thief) (1964) - Vulo Radev http://www.imdb.com/title/tt0058277/ Na srebrnym globie (On the silver globe) (1988) - Andrzej Zuławski http://www.imdb.com/title/tt0093593/ Nära livet (Brink of Life) (1958) - Ingmar Bergman http://www.imdb.com/title/tt0052017/ Sileni (Lunacy) (2005) - Jan Svankmajer http://www.imdb.com/title/tt0407236/ Sobachye Serdtse (Heart of a Dog) (1988) - Vladimir Bortko http://www.imdb.com/title/tt0096126/ Tanczacy Jastrzab (The Dancing Hawk) (1978) - Grzegorz Królikiewicz http://www.imdb.com/title/tt0076796/ |
Da comentarii putem face inainte? Sau asa se stie ce fime n-am propus si dispare misterul? :))
|
peach thief!!! mișto.
p.s. îmi place lista. |
Vad ca deja altii fac comentarii asa ca nu ma mai abtin nici eu :))
Eu am vrut sa zic mai devreme: Wow! Heart of a dog. Am ascultat teatrul radiofonic acum ceva timp si chiar eram curioasa de film. |
Dar dupa experienta "Master I Margarita" ti-ai zis "mai bine nu" :P
|
nu exista un nume pentru concurs.
vreo sugestie? |
Originally Posted by White1:
E adevarat ca n-am putut, inca, sa ma uit la miniserialul ala. Si totusi Wow!-ul meu a fost sincer :) |
Cred ca deja stiu cam cine si ce a pus :))
|
eu propun denumirea ”cine are acvariul cu pește?” :))
de ce? pentru că după afirmațiile mele și ale aneamonei, e clar că nu noi am postat filmele alea, iar asta aduce cu http://www.roportal.ro/discutii/topi...e-inteligenta/ (destul de benign testul btw). |
Da, da, cercul suspectilor se strange cu fiecare post:D
|
de fapt, eu mi-am lăudat filmul. ce, nu se poate? >:) . de ce aș glumi?
gata. ![]() vezi, Mercutio,dacă lucrezi cu femei? nu se lasă până nu sunt un pic coțofene :)) |
Originally Posted by Malombra:
mi-ar placea sa atragem si alti colegi la discutii, sa nu se creada ca vorbim de altceva. :) un nume mai comercial ne-ar trebui, zic eu. |
”Bere Gratis!”
|
Originally Posted by Malombra:
prea comercial. vor veni cu totii trap si vor pleca dupa aceea pentru ca i-am pacalit. :D anyway ma gandesc la un premiu. nu cine stie ce, mai mult simbolic. |
Hehehe..cine o sa se mai uite la filme ciudate propuse de altii cand stie ca altii nu o sa se uite la filmul ciudat propus de el?:D
Daca pui titlul "Concurs" sa vezi cum apar dupa DVD-uri:)) |
Mai degraba pacalesti oamenii cu un titlu comercial, imi vine sa-ti dau ideea "In afara vopsit gardul, inauntru leopardul" :D
Si vreau sa-l vad si eu pe ala caruia nu-i place Black cat white cat, eu, cu mina mea, ii fac de petrecanie :)) |
e-BereGratis atunci.
băgăm teste-grilă , de genul: în ce fel ploile au influențat relația dintre abelard și eloise? cine nu a văzut filmul, nu știe că nu e nici un abelard sau eloise acolo. |
cand am inceput topicul aveam in cap ideea de a gasi alta formula decat cea de la turneul regizorilor.
in final am injghebat una. we finally getting somewhere. formula iconoclast - cum va suna? daca nu - caietele de cinema (sau maculatoarele). |
topicul acesta va ramane pentru discutii legate de organizarea jocului (alte sugestii, etc) precum si cele legate de obtinerea filmului, despre surse.
pentru fiecare film voi deschide un topic separat, in care se vor purta exclusiv discutii despre film si autor. |
Originally Posted by anaemona:
eu zic să-l lași pe pisi să facă munca murdară. tadaam, mascota: ![]() film olympics special release for very special needs hana montana și merele de aur star wars cu elodia etc. |
"Formula Iconoclast" suna bine, desi nu cred ca o sa fie prea clar ca e vorba de o competitie intre filme. Cealalta mi se pare prea pretentioasa. SI ar fi mai mult decat suficient daca ar participa la fiecare discutie cei 10 useri inscrisi (cred totusi ca asta e o variana foarte optimista).
|
"Sa inotam impotriva curentului - Turneu Iconoclast"
|
Malombra, imi place pisicul :D nu-mi place reclama din dreapta.
|
apropo de ape tulburi, eu propun sa numim turneul dupa our distinguished player, Malombra. nu cred ca mai exista cineva pe forum, care la vederea titlului sa nu se astepte la niste - si aici citez termenul straveziu nascocit de federico - extraterisme. :D |
daca aveti surse de download sau link-uri pe yoube pentru filmele voastre mi le puteti trimite de pe acuma si la momentul oportun le voi face cunoscute echipajului precum si altor persoane interesate.
|
E interesanta ancorarea puternica a propunerilor in zona europeana si mai ales in Europa de Est (7 din10 fillme!). Cred ca asta arata ca am ales filme de "suflet", care fiind apropiate de cultura noastra ne spun ceva la nivel personal.
|
Kusturica e ca magaru-ntre oi acolo.
Just saying. What? |
White Cat, Black Cat e singurul "blockbuster" :)) Dar nu-i problema, eu de exemplu nu l-am vazut. :">
|
Originally Posted by Twinsen:
eu mă bucur mult pentru faza asta, sunt o grămadă de hidden gems prin părțile astea. |
It's raining with cats and dogs in that list ! :)) It's a freak show, majoritatea cre'ca au pus filmul cel mai ciudat pe care l-au vazut in viata lor. Fiind prima tura au zis "ia sa empresionez io ! le iau mauuu, ii dau pe spateee". Mai putin anaemona cu Black Cat (a si recunoscut :)) ), Malombra care probabil l-a pus pe cel mai accesibil din colectia ei :P si Bergman. Sper sa fie filme k lumea ca altfel abia astept sa dau cu bile si 1 stea in stanga si-n dreapta !!
|
Cred ca gresesti plecand de la presupunerea ca "majoritatea" au propus cele mai ciudate filme vazute sau dorind sa impresioneze pe ceilalti. Nu cred ca propui un film din dorinta de a "impresiona". Sa impresionezi pe cine? Cred ca sunt filme de suflet, care ne-au spus ceva si dorim sa vedem daca pot avea acelasi efect si asupra celorlati, sau poate ceilalti pot scoate la suprafata alte aspecte ramase ascunse noua, celor ce le-am vazut prima oara. Si daca pleci din start cu " >:) , sa vezi ce le fac, ce note le dau"..nu cred ca-i bine.
P.S. Filmul propus de mine este ecranizarea unui roman drag mie si chiar m-a impresionat fidelitatea transpunerii pe pelicula a cartii, lucru remarcat si la alte ecranizari ale aceluias regizor. Si nu-i deloc o ciudatenie. |
Igor, Chamb se tine de cioace, pe mine una m-a demascat. Sint mai deschisa decit o sticla de cico, din vremuri de trista amintire, bronzata la soare, fara pic de gaz in ea, pe care-o bei doar ca sa-ti amintesti temperatura apei calde, pentru ca dusul de dimineata n-a reusit performanta asta.
Asa cum si eu am inteles diversiunea lui Twinsen, cu filmele europene. Filme est europene, ha! Am simtit din prima clipa ca si tu esti printre aceia. >:) |
Originally Posted by Igor12:
|
Twinsen, daca erau mai multe din categoria aia as fi dat din colt in colt si bineinteles l-as fi banuit pe Chamb, pentru ca doar el ar fi vrut sa ma induca in eroare, dar cu unul singur a fost prea usor, se numeste axioma care nu trebuie demonstrata.
Malombra, desigur, daca nu gasiti un film stiti pe cine sa dati vina :)) dar eu pot spune ca le-am gasit pe toate mai putin Black cat white cat, de care sper sa nu ma intrebe nimeni =)) |
@Champ - freak show - doar nu te așteptai la duminica în familie :P . mi-aș fi inventat eu o gripă sinistră ca să o șterg englezește de aici, dacă era așa.
Mercutio, eu zic să-i zicem întreprinderii Formula As. sau Ștergătorul de parpriz și retrovizoare, ca să anticipăm efectul fulminant pe care filmele din ofertă le vor avea asupra conștiințelor. Das (Kino) Experiment sau Zbor deasupra unui cuib de eunuci. :-/ there will be film! dacă se găsesc filmele, e ok, nu tre să-mi mai bat capul, dar cu mâțele alea de joacă alba-neagra o să te stresez un pic, anaemona, că eu am ailurofobie, mai ales primăvara, când aud păcătoasele cum se zbat wagnerian pe sub geamuri. @Charles, un titlu mai vade retro ca Malombra nu cred că există.:)) eu mă gândeam chiar să propun filmul, din 1917, dar atunci proiectul falimenta probabil din fașă. și așa unii deja dau nărăvaș din copite :-w :)) |
La pofta pe care o are Chambord de a da cu bile in stanga si in dreapta, da, Zbor deasupra unui cuib de eunuci ar merge
|
excelent. n-ai vrea sa faci cunoscute sursele si celorlalti? prin pm, evident. ori trimite-le pe adresa mea, iar eu le voi raspandi la randul meu celorlalti. |
Dati-mi niste timp sa le organizez, probabil miine seara. Cu Black cat white cat n-am glumit.
|
cine stă în cămin sau are alt gen de restricții la net, să zică. nu știu cum e în alte părți, dar în tm netul de campus permite doar scoaterea de pe situri de filehosting. mai mult de asta propusesem varianta cu u2b. normal, poți fenta, scoți și din cămin de pe torente, dar nu vb de cazuri speciale, de umblători cu cioara vopsită :D . eu de ex. nu aș ști cum să procedez, deci oferta e pentru de-alde mine, mai săraci cu duhul ciberneticii.
|
in campusurile clujene (cel putin in hasdeu) nici macar un fisier cu extensie .tor nu poti downloada, darămite sa-l si poti folosi! ca sa nu mai zic ca este restrictionat si traficul pe retea (sau ca-l cenzureaza pe badea:)); exact cand incepe emisiunea lui, a3 live inceteaza sa mai functioneze). trist!
|
da viruși poți să iei?
____________ la 00:00:00:00:00 începem?:D |
ora româniei voiam să zic, că majoritatea suntem concentrați aici. sau?
|
ok, acum pun biletele in palarie.
la chestia asta trebuie sa ma credeti pe cuvant :) . pana la urma am sa-i zic simplu: Turneu iconoclast. |
no, Mercutio, n-ai aruncat inca zarurile alea?
|
credeam ca dormiti la ora asta :D
tout de suite! |
referitor la The Dancing Hawk, am gasit filmul. cine nu are sursa sa spuna!
nu am subtitrare deocamdata. daca a gasit cineva, please! |
multumesc anaemonei pentru surse!
toata lumea a primit prin pm link-urile. nu ne ramane decat sa vizionam! :) cine mai doreste surse pentru filmele ce vor intra in joc, cei care nu s-au inscris dar vor sa participe la discutii, exprimati-va aici dorinta s'il vous plait! |
Originally Posted by SoricicaMov:
Sau Verdict: Bilă :)) |
S-a stabilit ordinea pentru toate filmele, sau doar s-a extras primul?
|
All times are GMT +2. The time now is 20:55. |