![]() |
Originally Posted by anaemona:
Fixed.:D |
http://www.rottentomatoes.com/m/the_cabin_in_the_woods/ that's a nice surprise there... sper sa fie si cand vad filmul.
|
Hype-ul din jurul lui Cabin in the woods mi-e sa nu fie cam nociv.De obicei devin entuziasmat cand vad atatea review-uri pozitive dar din trailer mie nu mi s-a parut nimic special,ba chiar parca a dat cam mult din casa.Mi-a lasat impresia ca vrea sa multumeasca pe toata lumea si chestiile astea de obicei sunt cu dus si intors.
Pentru binele meu o sa ma feresc de alte spoilere pana cand vad filmul pentru ca horror-ul mi se pare unul din cele mai problematice genuri cu rata de reusita la ora actuala. Apropo,apare la cinema?Eu n-am gasit nici o data pe site si nici pe imdb. |
Faza e ca filmul asta nu pare sa fie ceva atat de "special" incat sa primeasca o atentie necuvenita din partea criticilor. Nu cred ca exista niciun fel de presiune asupra nimanui sa-i placa filmul asta si presupun ca parerile lor sunt destul de "genuine". Daca n-ar fi ceva de capul lui n-ar avea cronicile astea, mai ales ca-i vorba de un film american care la o prima vedere arata ca your average horror movie. Probabil pe asta si mizeaza, sa ai anumite pretentii (scazute) de la el si cumva sa ti le dea peste cap. Sper sa nu se fi obisnuit toti oamenii aia cu horroruri atat de slabe incat atunci cand apare unul mai rasarit sa sara toti in elogii. Din pacate n-am vazut nici eu o data de lansare pe vreo undeva si daca pana acum n-a aparut nimic de genul asta nu cred c-o sa mai fie cazul, iar daca va fi probabil il voi fi vazut de mult atunci cand o rasari si pe la noi.
|
Eu cred ca e tocmai invers,criticii s-au obisnuit cu horror-uri sub standard si cand apare ceva care se indeparteaza de structura obisnuita sar in sus ca niste copii.Eu mi-am luat-o asa cu The house of the devil,un borefest incredibil de mare in care nu se petrece nimic si ingrasa porcul in ultimele 5-10 min.Mi-a placut totusi ca a reusit sa surprinda anii 70 cu succes,daca nu stiam mai bine as fi zis ca a fost un film prafuit gasit prin arhive care a reusit sa apara in cele din urma la cinema.
De atunci sunt ceva mai atent la horror-uri,ultimul care s-a nimerit sa fie bun a fost Red white & blue,desi nu e horror propriu zis,e revenge flick combinat cu drama si cateva elemente horror. |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Pai asta am zis si eu :P Ca invers nici n-au cum... de-am fi atat de norocosi. |
Originally Posted by Liviu-:
Da,am citit eu aiurea.Cand am vazut oameni ma gandeam la spectatori si nu la critici.:)) |
Am citit primele cvasi-review-uri la The Avengers pe Twitter (Au pus embargo pe ele, inca nu au dat drumul la full reviews) si toata lumea pare sa fie super incantata de el. Desi cam toti sunt de acord ca prima jumatate e mai meh, cica a doua ar fi atat de awesome incat compenseaza toate minusurile si Ruffalo ar fi un mare plus. I am getting kinda excited now :D.
http://www.slashfilm.com/early-buzz-...ent=Face Book Si de parca nu l-as astepta cu un interes enorm :D, review-ul asta pt Dark Shadows confirma ca trailerul e misleading http://www.aintitcool.com/node/54989 Worm in the eye!!! Za new chestbuster :D Awesome disturbing shit! http://badassdigest.com/2012/04/12/w...heus-pictures/ |
Legat de Avengers. Cand sunt putine pareri le cam ignor. De obicei la inceput apar parerile pozitive si pe parcurs ajunge la un scor ok-ish. Avand in vedere genul si dupa trailer nu cred ca are sanse la mai mult de 85% pe RT. Si chiar daca ar avea mai mult tot pare film de de actiune care in cel mai bun caz poate sa fie pe unde a fost X-men de anul trecut... din pacate nu e de ajuns sa ma faca sa-l vad. Eu prevad un semi-esec.
|
Cam asta e problema celor de la Marvel,au tendinta sa ignore calitatea in favoarea cantitatii,lucru pe care l-am mai spus in trecut.
Cam asa e cum zice Liviu,la inceput review-uri fresh,dupa care incep sa apara si alea nasoale insa eu prezic ca va fi totusi fresh Avengers,o nota intre 6.5 si 7+. Ultimul clip din Spider-man,cand il mascareste pe hotul cu cutitul e foarte promitator,cel putin directia in care se merge cu personajul,care pare sa fie mult mai loial celui din benzile desenate decat caricatura lui Raimi. Piesa de rezistenta pentru mine ramane Dark Knight Rises in materie de filme cu supereroi.Sper sa fie adevarate zvonurile legate de Imax si la noi in Constanta ca sa nu-mi mai bat capul sa vin la Bucuresti.Alti bani,alta distractie... |
Nu stiu daca te refereai doar la actiune/efecte, dar acelasi lucru parca e valabil si cand incearca sa introduca cat mai multe personaje de astea importante in universul lor. Practic trebuie sa-i arate pe toti in mod egal deci mai orice fel de character development iese din discutie de la inceput. La Avengers am dubii mari ca o sa fie ceva memorabil, parca mai degraba are sanse Spiderman,cu toate ca Avengers e oarecum un element de noutate pt marele ecran in timp ce Spiderman chiar o ia de la capat cu povestea. |
Ma refeream in general la aducerea pe ecran a cat mai multor personaje doar de dragul prezentei.
Avengers trebuia intr-un final sa se faca dupa tie-in-urile din Iron man,Hulk si Thor. Tine minte ca si in Dark Knight au fost multe personaje si uite cum a iesit.Desigur,nu se pot compara cele doua dar Whedon pe langa faptul ca e regizor mai scrie si scenarii de benzi desenate,deci stie foarte bine universul Marvel si prin urmare probabil ca va face in asa fel incat toti sa-si spuna cuvantul in film. Spider-man cred ca avea nevoie s-o ia de la capat pentru ca trilogia lui Raimi era prea campy,Tobey Maguire a fost distribuit aiurea iar scenariile destul de subtiri.Cat de slab sa fii ca scenarist incat in toate cele 3 filme sa pui personajul negativ s-o rapeasca pe Mary Jane?:| Singurul lucru care nu-mi convine la reboot-ul asta e Lizard,nu mi se pare real deloc si seamana prea mult cu Killer Croc. |
The Avengers deliver!
Din cronica lui Levy(unul din criticii mei favoriti): End result is a highly enjoyable and quite entertaining ensemble-driven epic, whose greatest merit is maintaining an effective balance between the individual heroes (and their stories) and a tale in which they function as a group motivated by collective goal. Ti-am zis eu,Liviu.;) |
Si "The Avengers" are potential, si o spun datorita lui Joss Whedon, care e un scenarist foarte bun. Are o imaginatie foarte buna, de fapt, majoritatea care au scris pentru Pixar, sunt talentati. El insa are un record pozitiv in ceea ce priveste filmele bune, pentru mine nu ar fi o surpriza ca "The Avengers" sa fie cel mai bun film cu super-eroi al acestui an. Eu l-a "The Amazing Spider-Man" am dubii mari, mi se pare ca Sony face filme cu super-eroi numai de dragul de a le face si a scoate cat mai multi bani, Alvin Sargent - scenarist, nici el nu mai tine minte decat nu a mai scris ceva bun, ce imaginatie sa mai aiba la 80 de ani, mi se pare mai ok sa aduci un scenarist cu idei moderne, nu un mos care asculta tot ce-i spun producatorii Sony, ca pana acum l-au tinut pe Raimi in ate. Pe urma, Marc Webb, practic un pariu al Sony, un regizor care cu acest film intra intr-o lume noua, pe care n-a mai explorat-o pana acum. Bine, insa aici se poate spune ca si Fincher a fost regizor de videoclipuri muzicale. Mie mi se pare absolut clar ca Sony se baga prea mult in productii, iar acest lucru strica, mi-e greu sa cred ca prima trilogie a ajuns in halul ala datorita lui Raimi. |
News from CinemaCon
Se pare ca formatul 48 frames al lui The Hobbit i-a cam ametit pe spectatori, iar umorul din DS a fost descris de alte articole ca fiind twisted, fresh, quirky and NOT obvious, filmul fiind o combinatie de stiluri ale lui Tim, regasindu-se elemente din Sweeney Todd, Edward Scissorhands, Beetlejuice si chiar si Big Fish (http://www.cinepremiere.com.mx/node/24303). http://www.deadline.com/2012/04/dark...iew-cinemacon/ |
Ok,let's keep it Cannes.
1).Amour (Michael Haneke) 2).Like Someone In Love (Abbas Kiarostami) 3).Mud (Jeff Nichols) 4).You Haven't Seen Anything Yet (Alain Resnais) 5).Me And You (Bernardo Bertolucci) 6).Reality (Matteo Garrone) 7).Der Mull Im Garten Eden (Fatih Akin) 8).Antiviral (Brandon Cronenberg) 9).Killing Them Softly (Andrew Dominik) / Moonrise Kingdom (Wes Anderson) 10).No (Pablo Larrain) / Post Tenebras Lux (Carlos Reygadas) / Paradises (Ulrich Seidl) |
Originally Posted by buticut:
Asta e mai linistitor, parea a fi mai mult o comedie de familie, eu asteptandu-ma la un film intunecat in genul Sweeney Todd, Sleepy Hollow. |
^
Toti cei care l-au vazut in avans spun ca e mai degraba un film cu accente comice decat o comedie si ca WB nu il promoveaza cum trebuie, trailerele fiind misleading. In principiu, partea fish-out-of-water e mai amuzanta, dar asta nu ma deranjeaza, pentru ca si asa glumele functioneaza. O sa aiba putin din toate. Prima si ultima parte vor fi clar full drama. This doesn't smell like comedy to me :D ![]() Menacing Barnabas is menacing :D ![]() |
Review: Ridley Scott's 'Prometheus' Is A Gorgeous, Fascinating Muddle Of Ideas That Can't Stick The Landing
http://blogs.indiewire.com/theplayli...nding-20120530 Oooupsey ! |
Originally Posted by Chambord:
Eu zic sa asteptam filmul si sa ne dam cu parerea dupa. Momentan marea majoritate adora filmul. Cei care s-au plans de rezultat au fost cei care au avut asteptari mult prea mari si care s-au asteptat la un prequel pentru Alien. |
All times are GMT +2. The time now is 05:44. |