![]() |
Originally Posted by aniela07:
:)) Femeile. Daca le pui 2 masini in fata o s-o aleaga intotdeauna pe cea mai mica. Cum sa-ti placa un Matiz (btw astia de la Daewoo mai produc ?) mai mult ca un Golf ? Sau era Golf din asta: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lf_1_v_sst.jpg ? :P 6-le in schimb ... arata a masina 8-> http://upload.wikimedia.org/wikipedi...0620_front.JPG |
:))
cand o sa imi arati tu un santierist odihnit, dupa tura de noapte... te cred |
pai matizul e mai user friendly asa. si are si mai mult loc pentru picioare in fata. si are si asa o adancitura pe bord si nu-ti cade harta cand o pui acolo. poti sa pui, de fapt, o groaza de alte chestii, si ai si mai mult loc sa te strecori cu ea (te strecori si cu golful dar mai greu) si in trafic lumea se cam fereste de tine (ca mie nu prea-mi pasa daca trebuie sa inlocuiesc o oglinda de matiz, dar o oglinda de golf, deh s-ar simti la buzunar).
din cate stiu eu, nu se mai produce Matizul. dar se mai produc piese. insa cine isi ia piese noi la Matiz... sunt atatea la second hand... am gasit ce sa intreb si pentru azi. in ce culoare sa-l colantez. ca am economisit de la cauciucuri si ne cheltuim ultimii bani pe colantat :D eu l-as face light green sau lime tree green sau pastel orange. |
imi e rau....
deci matiz are si mama, si e masina ok de oras. in alta oridine de idei, de ce trebuie sa mai aruncati bani pe colantare... plus ca si aia trebuie trecuta in talon.sau undeva pe acolo.... sfatul meu, sa puneti pe el cateva caractere japoneze, un tigru pe capota, doua dungi albe pe pe plafon pana pe spate... si colantezi geamurile din spate negre ca sa para fumurii :D si gata buburica!!! :"D |
am intrebat la service la mine in cartier si cica anul asta se poarta stilul Jackson Pollock :))
![]() |
pai pentru ca a fost la o firma de produse bio si au ramas urme de sigla si numerele de telefon.
iar ideea e ca tocmai am cumparat-o si daca ii schimbam acum culoarea e mai ieftin decat daca o schimbam dupa ce o trecem pe numele nostru (nu stiu detalii, asa mi-a zis prietenul meu si el are intotdeauna dreptate la lucrurile la care eu nu ma pricep). si nu vreau tigri, vreau sobolani (ca ala din testoasele ninja), dar prietenul meu a zis ca ma lasa numai daca o sa fie masina mea atunci cand el o sa-si ia alta numai a lui. barbatii... caractere japoneze as pune, dar daca ar insemna parti anatomice esentiale, insa se pare ca nu are nimeni stickere dintr-astea. asta e... ne gandeam sa o facem gen camuflaj, da' pana la urma mergem pe culoare simpla, clasica. |
Ia uite aici : http://www.impactnews.ro/comentariu/Parerea-mea-2440# Daca vrei sa fii matroana atunci : http://www.flickr.com/photos/joanna8555/3863843102/ Nu uita ca pentru a 2a culoare trebuie sa ai si un costum de pimp(in cazul tau pimpette) asortat sa dea credibilitate maxima: http://pimp-costume-guide.blogspot.c...p-costume.html =)) |
vaaaaaai. daca ar face cineva Pollock!!!!! ar fi minunat! si van gogh as lua!
hm, uite o afacere de nisa. sa faci chestii dintr-astea artistice pentru masini. o snoaba ca mine ar economisi pentru asa ceva la greu! |
Originally Posted by Kriss_Kringle:
roz nu mai vreau! nu mai vreau sa aud! dupa ce mi-am facut o combinatie de roz si gri in sufragerie, NU! roz nu! rozul nu e bun de nici o culoare! nu! dar a doua DAAAAAA. im iau si haina de blana din Obor cu o culoare fosforescenta asa.... si cu palarie cu boruri largi. it is a MUST. da' costumul ala sugerat de tine nu prea e de pimpette asa. e destul de soft. parca movul masinii ar merge cu un galben. hm... food for thought... |
Pai aici e shpilu'. Ca un Pollock poti sa ti-l faci singura :)) Iti trebuie doar cateva cutii de vopsea. Ca imaginatie nu ma indoiesc ca ai :D |
Originally Posted by Chambord:
pai trebuie sa nu intre culorile una in cealalta. si daca e cu vopsea trebuie sa stea undeva sa se usuce, cica. nu e asa simplu. colantarea se poate face mai repede. :( si cica nu poti avea atat de multe culori. ca nush ce spune legislatia romana ca sa ai nu stiu ce % dintr-o singura culoare... pf... birocratia asta! |
Pai se rezolva ca eu stiu sa desenez,chiar am ambitii sa devin artist si iti fac intr-o zi o schita de costum si te duci la domnu' croitor cu materialele sa-ti faca costumu' ca nah imaginea trebuie pastrata.Se rezolva si cu Master Splinter nu-i problema.Il desenez cand le da cu toiagu' lui peste ceafa la testoase ca mananca junk food(pizza).Uite si un sample de-al meu:http://imageshack.us/photo/my-images/546/dsc01772o.jpg/ Nu fi dura,sunt totusi la inceput ca procrastinarea asta e o javra.:)) Apropo,e copie deci nu imi asum nici un merit decat acela de a reproduce cat mai bine originalul. |
mai aniela, hai sa iti mai recomand eu ceva pt bolidu tau....
sa il faci rosu, pui un cal galben pe aripa din stanga, steagu italiei pe plafon, boxe in tot portbagaju, si suspensii de alea ca la Snoop Dog, si iesi pe Magheru asa :D ce zici? |
pai pentru shobo am deja o prietena care mi-a desenat unul pe cascutza pentru escalada / bicicleta in bucuresti. acum as putea pune 2 shobo... o sa fie un matiz eclectic asa.
pas mal desenul. persevereaza. nici prietena mea nu deobrdeaza de entuziasm de productie artistica. deseneaza numai cand are ea chef. mi-a facut si un gandac pe un tricou. foarte reusit. am incercat sa o conving sa facem bani din asta, dar degeaba. unde-i suflet de artist nu-i suflet de intreprinzator, unde e foame de bani, ciuciu talent... |
Originally Posted by iiii:
combinatia rosu/ galben nu e rea. da' steagul italiei ce are a face in toata afacerea asta? si in portbagaj nu pot pune nimic ca trebuie sa incapa sacii de dormit + tzoalele cand mergem la munte. suspensii de snoop dog... asta suna bine. raulean asa. imi place. am notat. |
ferarri = italia , cum sunt Mini alea cu steagu UK pe plafon :D comprendre?
(rosie, cu un calut pe aripi, galben = aluzie la Ferrari ) |
hm. ferrari. da. cunostintele mele auto sunt limitate. aia cu Mini o inteleg. asta cu ferrari nu prea. si am dat si google si au si niste masini urate. da' urate cu spume, nu asa. nu-nteleg de ce ar da cineva o carca de bani sa-si ia asa o uratenie. mercedesul parca e mai frumos, desi si ala e cam lipsit de imaginatie asa.
|
La mine e si foame de bani si am si cativa stropi de talent,lipseste exersatul insa.Incerc sa desenez zilnic, sa intru intr-o rutina ca sa nu mai am perioade ca inainte cand desenam o saptamana si dupa aia frecam motanu' 3-4 luni pana imi aduceam aminte iar.Uite,asta de exemplu l-am facut cand m-am apucat iar de desenat,acum 5-6 luni dupa care a urmat o pauza lunga pana acum 1 luna jumate cand mi-am bagat mintile in cap.:)) E copiat si ala dintr-un comic book,dar doar din ochi.B-) |
eu chiar nu inteleg de unde atata delasare la oamenii care au macar un strop de talent. eu daca as putea desena, as face o mie si una de chestii ca sa le vand ca hand-made. as exploata orice panza, orice fimo, orice orice orice. :(( nu e drept!
|
Poti sa inveti sa desenezi chiar daca n-ai talent.Stii tu vorba aia "practice makes perfect".Apropo de delasare,cand terminasem clasa a 9a puteam sa ma transfer la liceul de arta,chiar am fost acolo sa vad cum opereaza si era o profesoara care mi-a aratat cam ce faceau.N-am vazut decat tigri de diferite marimi trasi la xerox si lipiti pe foaie si alte animale iar la sfarsit m-a pus tanti sa-i reproduc un pepene si o vaza care stateau pe un mic postament.Evident ca n-am vrut,eu vroiam sa invat sa fac personaje de benzi desenate pe atunci(si acum tot asta vreau) si ce se facea la liceu acolo era diferit.Trageam de mama sa plecam,ii faceam semne ciudate cand nu se uita profesoara.Acum dupa ce-am studiat putin am realizat ca era un scop pt toate alea.Prostia omeneasca,ce sa-i faci:D |
Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiela! pls, ne mai zici si noua ce vrei sa mai cumperi azi?
|
nimic. gata. am obtinut o reducere de 50 ron de la aia de colanteaza. avem bani sa mergem in week-end la munte. nu mai vreau nimic. viata e frumoasa si perfecta. va mai anunt aici cand imi vin idei. poate saptamana viitoare cand iau salariul :D
|
ce culoare o faci? ca asta nu cred ca am inteles.
|
ne-am hotarat sa o facem verde-galben.
|
jamaica style!!!! si nu puneti si o frunza de maria?
|
nu pot. ca numai 1/2 din detinatorii masinii sunt adepti. si cealalta jumatate e impotriva :D
lasa ca ma fac eu mare si imi iau eu o masina numai si numai a mea. sa vezi atunci distractie! |
daca nu o faci cu Hello Kitty sau Nyan cat nu ai ambitie, ma jur, dar tinand cont ca e si masina ta, zic sa pui o frunza de maria numai pe 1 portiera:D
|
nush ce-i Nyan asta, da' cu hello kitty mi-as face. desi nu prea inteleg eu de ce lumea e innebunita dupa hello kitty, asa ca statement mi-as pune pe masina.
aaaaa. nuuuu. stiu! o pun pe Emily. Emily imi place, da! o pun pe Emily rauleana! neaparat! |
ia cauta pe iutub, Nyan cat song! :D enjoy
|
nu ma impresioneaza biscuitele asta de pisica. dar mi l-as putea pune sonerie la telefon pentru birou. daca mai oracaie vreun telefon pe aici, bag un nian nian nian din asta pana ii scot din minti...
|
sa inteleg ca idiotenia aia ti-a placut nu? ia think cum ar arata matizutzu cu codita de aia curcubeu?
|
coditza de curcurbeu... si o sa-l cheme marry popins... :-? hm, nu cred.... eu tot vreau sobolani pe el...
|
fiecare cu piticii lui. ai permis?
|
he he. nu!
|
aniela, ma cam superi, nu mai vi si tu cu o cerere sa mai cumperi ceva?
|
nu mai stiu. mi-a venit ceva in minte azi dimineata in drum spre serviciu, dar am uitat... deci nu era important. ti-am zis, poate navalirea salariului pe card imi va da idei.
uite, promit sa fiu mai prolifica in decembrie cand ne dau bonuri cadou de Craciun. Si daca facem si secret Santa la serviciu va intreb ca sa iau (desi am niste colegi de echipa foarte antipatici... snif, imi lipseste vechea mea echipa). La cat de antipatici sunt cred ca nici nu facem secret santa.... |
unde dai cu sapa? departe de hom?
|
in pipera, cu toti corporatistii. unde crezi ca-mi duc veacul....nu e chiar asa departe, o data ce te obisnuiesti. cam trista atmosfera daca ajungi pe-aici deprimat si tu, dar in rest e bine. eu mai iau metroul pana la victoriei si ma mai plimb pana la romana sau la universitate in pauza de pranz daca mi se uraste la birourile astea... of, working class hero neighbourhood.
|
am muncit si eu in mirobolanta pipera :D in cladirea connect vis-a-vis de sediu orange, si stiu cum e...
dc nu mergi cu masinuta colantata? |
Eu am tot lucrat de la vis-a-vis de connect pana incoace unde intoarce tramvaiul... tot acelasi drac e cam peste tot...
pai masinuta nu e colantata inca (programarea e pentru luni) si azi dimineata m-a mancat undeva sa vin cu ea. mama ce blocaj era la ziduri mosi!!! mi-am luat niste injuraturi de la minunata jumatate... cred ca m-am ras pe bot de venit cu masina la serviciu pentru vreo luna asa... nu stiu de ce naiba s-a blocat asa iesirea din Pantelimon ca nu am mai avut niciodata blocaj la intersectia aia. asa ca metroul e sfant. nici nu vreau sa-mi imaginez ca va trebui vreodata as ies din Pipera la 6 seara.... domnia voastra de unde-si ia banul? |
de undeva de pe calea victoriei....
pai azi, evident ca e aglomeratie, dimineata picura, si e frig afara... |
eeeeeee. calea victoriei.... ce frumos. eu nu m-as inghesui la Paul sa-mi iau covrigi?! as manca la Spring ca primesc bonuri de masa, as da iama prin anticariate in fiecare zi, as cotrobai toate cutiile cu tzoale colorate de la Amzei.... eh, asta e. unii sunt dependenti de multinationale, ce sa-i faci!
|
la amzei anticariat? nu stiu despre ce vb.
|
la amzei sunt tzoalele. anticariatele sunt la univeristate. si as bea si ceai la teatrul act (asta doar asa de veselie ca lucrez pe victoriei)
|
acum am inteles despre ce zici tu. sunt magazinele alea de tzoale la amzei, sunt cateva ce e drept, si la universitate nu prea mai sunt anticariate... decat alea de langa universitate, ex-librisu e mutat pe doamnei, si am vazut ca pe bulevard, de la sutu spre unirii s-a mai deschis un magazin de carti... si mai e unul pe acadamiei vis a vis de springu de acolo.....
la teatrul act nu merg... am fost de cateva ori... si merg ce e drept des, in green hours, daca sti unde e |
da. dar e deschis si in timpul zilei? bine, am vazut ca acum au deschis si inauntru, in casa aia, nu numai la subsol. da' parca green hours in timpul zilei nu-mi surade. aaaaa. si m-as duce si la filme in timpul serviciului! asta da decadenta! bine, si acum ma mai duc pe la filme cand avem vreo sedinta din aia kilometrica de 3-4 ore cu tot departamentul. ca nu se observa...
|
eu mergeam des asta vara la terasa.... e superba terasa, liniste si pace...
|
Mai fratzii mei in ce multinationale lucrati fratziile voastre de aveti timp de ushkeala asa cu orele ? :-/
Ca tot la o caracatita de asta cu tentacule pana la capatul lumii produc si io da' tre sa fiu mare scamator ca printre proiecte, orders, incidents, telco-uri, CRQ-uri sa scot 2 ore intregi sa-mi rezolv o problema personala. Sedinte de 3-4 ore ?! Wow. Voi chiar nu va jucati. Strategie strategie :)) La noi nu se mai fac sedinte/telco/vidco mai mari de 1 ora (s-a prins toata lumea cat sunt de inutile) decat daca: a. e groasa rau treaba b. e rost de niscai powerpoint-uri nesimtite ca lungime si limbaj de lemn venite de la tari straine si cu rase superioare si-atunci e rost de facut altceva mai bun in timpul ala. |
Cu cat e mai mare si mai globala magaoaia cu atat sedintele sunt mai lungi.
Noi avem una lunara care tine de dimineata pana la pranz -in care chiar nu se spune nimic, dar nimic, dom'le; cica e despre strategia companiei si alte alea -mai multe aflu eu despre companie din revistele economice decat de la sedintele astea. si mai este sedinta lunara de echipa (si aia de 3 ore), da' acolo nu ai cum sa scapi ca abia te asteapta toata lumea sa-ti sara la beregata. in plus, mai sunt o carca de alte sedinte facute "on the spot" unde se cearta lumea fara a ajunge la nici un rezultat. eu sunt pe principiul darii de e-mail. cu deadline. ti-l citesti si raspunzi, bine. nu, tough luck. iti gasesti buget ca sa implementam update-ul pe care parca l-ai vrea tu. noi din bugetul de proiect nu mai avem. ca daca nu ai raspuns la timp, noi am dat banii in alta parte, la aia de-au raspuns la timp. Eu acum sunt numai pe proiecte, ceea ce inseamna ca nu imi apar chestii neprevazute foarte des, asa ca in perioadele mai moarte ma ocup de ce-mi trece mie prin cap si mai fac si o plimbarica prin oras pentru relaxare (ca si asa aici avem mai multa lumina artificiala, ceea ce dauneaza grav bunastarii spirituale). Dar si inainte era OK, ca noi eram impartiti pe tari. Cand lucram pe Franta, un trai si-o viata! astia si-asa nu misca intre 12 si 2, au si o tona de sarbatori, in plus daca au o sarbatoare in mijlocul saptamanii oricum o leaga de week-end, ca deh... sa le tihneasca. Cu nordicii era putin mai complicat, ca aia munceau nesimtitii, dar tot era bine ca veneau mai devreme la serviciu ca sa nu plece acasa pe bezna totala, asa ca pe la sfarsitul programului puteai sa o stergi si tu la un film de pe la 4... Si pana la urma, eu sunt de parere ca atat timp cat rezultatele sunt bune, nu vad de ce ar trebui sa-i fortam pe oameni sa stea 8 ore la serviciu. Dar am lucrat si la multinationale unde abia puteai sa tragi 2 ore ca sa rezolvi si tu o birocratie mica. Multinationale fara nici o sedinta. Dar te trimiteau la tot felul de training-uri, desi tu nu aveai chiar nici un chef de dezvoltare personala, ca doar erai perfect ce naiba! |
Deci multinatzionala noastra e mai tare ca a voastra, na, sâc ! :P Si daca avem noi chef o sa va achizitionam cu catel cu purcel si o sa va punem sa munciti pentru noi si noi o sa facem sedinte si o sa mancam covrigi si o sa bem cafelutze si o sa va certam si o sa va citim ppt-uri ca sa bagatzi si voi ceva la tartacutza si o sa fie frumos
|
All times are GMT +2. The time now is 05:38. |