Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Imperiul simturilor (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=259)
-   -   swing sau wife-swapping!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98042)

indiferrent 15 Jun 2011 20:49

si ca sa fiu on: cred ca multi din sustinatorii swingului, care nu au practicat swingul, ar trebui sa faca diferenta dintre fantezie si act in sine. e uriasa.

rvn 15 Jun 2011 20:52

Originally Posted by indiferrent:

si ca sa fiu on: cred ca multi din sustinatorii swingului, care nu au practicat swingul, ar trebui sa faca diferenta dintre fantezie si act in sine. e uriasa.

uau! nu se putea spune mai bine decat atat.
ne inchipuim multe,dar cand e vorba de a le pune in practica,socoteala se schimba.revenim cu picioarele pe pamant.

L.E.poate ar trebui sa ne aducem aminte de "propunere indecenta".nu era vorba de swing si nici de vreo orgie.dar ceva din ce se discuta aici,cred ca se regasea in film.pana la urma,nici milionul de dolari n-a fost de-ajuns ca sa plateasca orgoliul masculin ranit.

indiferrent 15 Jun 2011 21:43

Cand iubesti, oricat de multe nebunii si perversiuni ar debita capusorul tau, e greu, e foarte greu. Pentru a savarsi actul, in afara perversiunii sexuale, ai nevoie de o perversiune de caracter, pentru ca e nevoie de ceva tupeu acolo si s-ar putea, daca nu il ai, in timpul "actiunii" precum si dupa savarsirea ei, sa ai mari suprize neplacute. N-am nimic impotriva lor, fiecare face ce vrea cu viata lui, iar daca nu-i afecteaza emotional si considera ca, dimpotriva, ii poate ajuta, nu vad de ce n-ar face-o. Totul depinde de caracter, nu de fanteziile si dorintele sexuale, perversi suntem aproape toti. Cred ca cele mai mari defecte si tampenii ale unei relatii sunt orgoliul si gelozia, dar sa-mi vad nevasta calarita de vreo doi cocosei...poate inainte multi zic: "ce mai conteaza, important e ca imi pica si mie ceva nou, experimentez", dar cand esti acolo s-ar putea sa iti vina sa fugi acasuca. Repet, cred ca tine de caracterul tau ca om, nu de cel sexual.

rvn 15 Jun 2011 21:55

pai, ne reintoarcem la OGLINDA?
sau mai bine sa ne reamintim de film?
de fapt, de filme...."cu ochii larg deschisi" e cel mai bun exemplu in acest sens.

indiferrent 15 Jun 2011 21:59

pai nu are nici o treaba cu swingul. acolo e vorba de prostitutie. de lux :))). swingul include cupluri.

indiferrent 15 Jun 2011 22:04

daca ii dadea milionul si o tanti redford lui woody, cine stie, poate iesea ceva:P

rvn 15 Jun 2011 22:05

Cred ca cele mai mari defecte si tampenii ale unei relatii sunt orgoliul si gelozia, dar sa-mi vad nevasta calarita de vreo doi cocosei...poate inainte multi zic: "ce mai conteaza, important e ca imi pica si mie ceva nou, experimentez", dar cand esti acolo s-ar putea sa iti vina sa fugi acasuca. Repet, cred ca tine de caracterul tau ca om, nu de cel sexual.

la asta m-am referit si eu.
e vorba tot de moralitate si fidelitate.un cuplu adevarat le respecta.si n-are nevoie de swing.
a...si daca are...atunci poate ar trebui ca pe certificatele de nastere ale plozilor sa fie trecute mai multe optiuni la rubrica "numele tatalui"...asa,ca sa fie siguri ca cineva ii va vrea in gradina lui.

dragonfly_drk 15 Jun 2011 22:14

mi-a revenit in minte imoralitatea de care vorbea rvn... sincer, cat de morala e prostitutia? adica, lumea considera prostitutia morala si vrea sa se legalizeze dar nu e de acord cu swingul?

what's wrong with you people?:((
prostitutia e un focar de infectie... fetele sunt pline de boli, sunt vai de capul lor... swingul e curat.
prostitutia e dura... fetele sunt batute, sunt batjocorite. (chiar si la nivel inalt), swingul nu
prostitutia e josnica... e nedemna. e... :-S

si totusi, suntem de acord cu ea... bravooosss... thumb up for you people... you've just soohted me in the brain with this opinions... :|

dragonfly_drk 15 Jun 2011 22:19

Originally Posted by rvn:

Cred ca cele mai mari defecte si tampenii ale unei relatii sunt orgoliul si gelozia, dar sa-mi vad nevasta calarita de vreo doi cocosei...poate inainte multi zic: "ce mai conteaza, important e ca imi pica si mie ceva nou, experimentez", dar cand esti acolo s-ar putea sa iti vina sa fugi acasuca. Repet, cred ca tine de caracterul tau ca om, nu de cel sexual.

la asta m-am referit si eu.
e vorba tot de moralitate si fidelitate.un cuplu adevarat le respecta.si n-are nevoie de swing.
a...si daca are...atunci poate ar trebui ca pe certificatul de nastere al plozilor sa fie trecute mai multe optiuni la rubrica "numele tatalui"...asa,ca sa fie siguri ca cineva ii va vrea in gradina lui.

parca am mai intebat... adu-mi argumente ca swingul e imoral. inca nu le-am primit... adu-mi argumente ca swingul inseamna infidelitate. inca nu mi-ai raspuns...

cat despre faza cu plozii, daca tu crezi ca traim in anii 20 si inca nu s-au inventat prezervativele, imi pare foarte rau sa te dezamagesc dar ele exista si swingul NU se practica FARA.;)

am impresia ca se confunda anumite definitii, termeni, chestii pe aici... si am impresia ca unii vorbesc in necunostinta de cauza. chiar daca nimeni de aici nu a practicat swingul (banuiesc), poate ar fi frumos ca macar la nivel teoretic sa va faceti temele. ;)

rvn 15 Jun 2011 22:22

Originally Posted by dragonfly_drk:

cat despre faza cu plozii, daca tu crezi ca traim in anii 20 si inca nu s-au inventat prezervativele, imi pare foarte rau sa te dezamagesc dar ele exista si swingul NU se practica FARA.;)

ha ha ha..
se mai practica ceva fara????eu nu cred.

indiferrent 15 Jun 2011 22:32

Originally Posted by dragonfly_drk:

mi-a revenit in minte imoralitatea de care vorbea rvn... sincer, cat de morala e prostitutia? adica, lumea considera prostitutia morala si vrea sa se legalizeze dar nu e de acord cu swingul?

what's wrong with you people?:((
prostitutia e un focar de infectie... fetele sunt pline de boli, sunt vai de capul lor... swingul e curat.
prostitutia e dura... fetele sunt batute, sunt batjocorite. (chiar si la nivel inalt), swingul nu
prostitutia e josnica... e nedemna. e... :-S

si totusi, suntem de acord cu ea... bravooosss... thumb up for you people... you've just soohted me in the brain with this opinions... :|

e total aiurea ce zici tu mai dragonica :)). cine a zis ca e de acord cu prostitutia? am zis ca sunt de acord sa se legalizeze. nu inteleg faza cu focarul de infectie. pai tocmai de asta sa se legalizeze pentru ca e focar de infectie. legalizarea ar insemna automat disparitia problemelor de care vorbesti tu in ceea ce priveste prostitutia. sau macar diminuarea lor. nu iti inteleg ideea. tu credeai ca toti cei care au zis pana acum ca vor legalizarea prostitutiei, au facut -o pentru ca ei considera ca e o treaba morala?

dragonfly_drk 15 Jun 2011 23:02

ok, atunci hai sa o luam pe partea cealalta... prostitutia nu e morala, insa, trebuie legalizata pentru ca numai asa se poate rezolva problema ei, corect?

si cu toate astea, prin simplul fapt ca dorim legalizarea ei, chiar daca pare ultima solutie, fara sa vrem, o acceptam... corect?

si acum, daca noi acceptam prostitutia pentru ca vezi-Doamne e prea raspandita ca sa fie eradicata, de ce nu se poate accepta si swingul?

White1 15 Jun 2011 23:06

Una e sa accepti si alta e sa practici. Nu cred ca a zis cineva pe aici ca ar trebui interzis.

indiferrent 15 Jun 2011 23:10

pe mine ma intrebi? eu nu am zis ca nu accept swingul, am zis ca nu l-as practica, mai ales in conditiile in care imi iubesc partenera sau nevasta. poate sa-l practice oricine, am si zis, daca nu ii afecteaza, ba,dimpotriva, ii ajuta, e foarte bine, sa-i dea bataie.

dragonfly_drk 15 Jun 2011 23:19

Originally Posted by White1:

Una e sa accepti si alta e sa practici. Nu cred ca a zis cineva pe aici ca ar trebui interzis.

nu a zis nimeni ca trebuie interzis insa unele persoane au fost total impotriva lui... vizibil, pe fata. in fine, nu judec si nu critic... fiecare cu opiniile lui. eu raman la parerea ca atata vreme cat existenta swingului nu imi afecteaza cu nimic viata, nu am de ce sa fiu impotriva lui... si nici sa ma dau cu pumnul in piept ca ar fi imoral sau faze de genul. pentru ca din moment ce nu l-am practicat, nu am de unde sa stiu ce e acolo cu adevarat si nici cat de imoral este... si banuiesc ca si cei care il considera imoral nu au nicio baza in afirmatia lor... tocmai pentru ca nici ei nu l-au practicat. totul ramane doar la nivel de teorie... iar adevarul? well... nu o sa il stim niciodata... and I really hope that.:))

@indiferrent: okay, i've got it... merci ca m-ai lamurit...

and i really think this case is closed. acum, tot ce mai ramane e sa discutam si pe baza filmelor... cat de mult credem ca ele reflecta opiniile care s-au creeat in jurul swingului si cat sunt de artistice, realiste... au fost facute ca un mijloc de avertizare, documentare sau ca sa starneasca curiozitatea?

Disciple 18 Jun 2011 22:47

AmiloX ori te calmezi si ramai pe for', ori invers si zbori! Clar?

new_life77 07 Aug 2011 12:12

hello,

...oameni buni, sunt diferente uriase intre ce vb voi aici si ce se intampla in viata de swinger. Nu-i atata bataie de cap, nimeni nu sta sa desfaca firul in 14 cum face-ti voi! Noi pur si simplu ne traim viata, impreuna,in cuplu, in familie impreuna cu alte cupluri. noi avem 2 copii, aratam ff bine si facem asta. Ce va stresati asa...nu o mai dati cu moralitatea in sus in jos ca va pot da exemple multe de lucruri mult mai imorale decat un lucru acceptat intre sotii. Nu stiu cati ani aveti sau ce lucrati dar de exemplu noi suntem ea-avocat, eu-manager, culti, in jur de 35 ani... si facem swing de 6 ani, nici nu ne-am imbolnavit, nici nu am pus copii pe numele la altii, nici nu avem frustrarii si bazaconi in cap...nu facem zilnic asta, dar nici o data pe an...ce vreti sa stiti? intrebati-ma dar fara intrebari venite din frustrare sau rea credinta! Va urez minte limpede si oameni buni traiti-va viata. O zi buna! :)

rvn 07 Aug 2011 12:47

@new-life,
am o intrebare pt.tine:
la ce esti manager?
si o constatare pe marginea textului scris de tine:
o persoana care pretinde ca este culta,sau cel putin are un nivel de educatie ridicat,nu comite greselute de ortografie ca acelea care se vad tine.
doamna avocat, poate este amatoare de swingareala,nu zic nu,dar eu, daca as fi in locul ei,as prefera intai si intai,sa scrii corect romaneste.

dragonfly_drk 07 Aug 2011 15:01

Originally Posted by new_life77:

ce vreti sa stiti? intrebati-ma dar fara intrebari venite din frustrare sau rea credinta! Va urez minte limpede si oameni buni traiti-va viata. O zi buna! :)

din cate stiu eu, o regula a swingului e sa nu dai detalii cu privire la viata de swing, etc. iar tu spui ca putem sa te intrebam orice... asta inseamna ca nu practici cu adevarat "sportul" asta ci e doar asa, la nivel de "prietenii din spatele blocului", hai sa ne laudam, hai sa nu stiu ce. ;)

FreakDoll 07 Aug 2011 19:00

Originally Posted by rvn:

@new-life,
am o intrebare pt.tine:
la ce esti manager?
si o constatare pe marginea textului scris de tine:
o persoana care pretinde ca este culta,sau cel putin are un nivel de educatie ridicat,nu comite greselute de ortografie ca acelea care se vad tine.
doamna avocat, poate este amatoare de swingareala,nu zic nu,dar eu, daca as fi in locul ei,as prefera intai si intai,sa scrii corect romaneste.

Buna asta! =))=))=))

cristi88 08 Nov 2011 00:28

Cine spune ca swingul este normal intr-un cuplu solid, se minte si pe el si pe ceilalti. Nici un om normal cu demnitate si stima de sine, cu constiinta si ratiune, cu respect pentru sentimentele lui, nu si-ar da iubita/iubitul la impartit cu altcineva. Contravine firescului. Daca nu exista atasament profund in cuplu, atunci totul este permis, inclusiv swingul

p.s De cand si pana unde poate fi numita o activitate sexuala ''mod de viata'''? Daca maine apare un trend gen masturbare reciproca pe intuneric in club, e mod e viata ?

Yoga e mod de viata
Veganismul e un mod de viata

Swingul e doar sex.

Mai jos este un link un care imi exprim parerea despre swing intr-un mod mai plastic.

http://romaniasluga.blogspot.com/2011/02/swing.html

dragonfly_drk 08 Nov 2011 20:23

cristi, nice blog. Îmi place la nebunie sinceritatea cu care scrii. Cu toate astea, swingul nu e o modalitate de viaţă şi nici nu implică întotdeauna futai propriu-zis. Partenerii pot liniştiţi doar să discute sau să joace remmi dacă asta le pofteşte inima. Depinde cum se înţeleg. Acu, mnoh, ce să zic. despre faptul că nu e bine să îţi laşi muierea şi alea alea, s-a mai discutat. fiecare e liber până la urmă să facă ce vrea în ograda proprie. Iar dacă ambii parteneri sunt de acord, nu văd unde e problema. Tu zici că bărbatul îşi oferă femeia altuia. Păi, nu e aşa. Că femeia aia nu e dată cu forţa ci e şi ea de acord. Asta nu e prostituţie, e pur şi simplu distracţie. Şi în plus, nu numai ea e "dată" altora, că şi bărbatul se cuplează. E un fel de înşelare reciprocă a doi parteneri care se ţin de mână în timp ce fac asta. Acu' că unii sunt de acord cu asta şi le mai şi place, e fix alegerea lor şi pe tine nu te afectează nu nimic decizia asta. Nu ţi-a furat nimeni nevasta din cauza lor, aşa că lasă-i pe ei să trăiască în lumea lor şi restul în a restului şi aşa mai departe. Suntem toţi oameni, suntem diferiţi, fiecare cu concepţiile lor şi nu avem niciun drept să judecăm ce fac alţii atâta timp cât nu ne deranjează pe noi în mod direct. Înţelegi, măria ta?

cristi88 08 Nov 2011 21:14

Domne, eu nu sunt impotriva swingului si chiar nu ma deranjeaza cine si cum practica asa ceva. Este doar enervant felul in care swingul e prezentat si promovat, ca si cum ar fi o noua terapie, practicata de cupluri formate din oameni intelectuali si ''deschisi la minte'' O sa-ti descriu psihologic cele 3 categorii de oameni care practica swingul.

1. Cuplurile plictisite, cu vechime, cu pasiunea si atractia stinsa. Nu au curajul sau posibilitatea sa se desparta si sa lase in urma ani de zile de amintiri si eventual un copil, asa ca prefera o cale de mijloc. Decat sa se insele reciproc si sa duca o viata dubla mai bine apeleaza amandoi la swing si astfel se mai elibereaza din acea presiune si monotonie sexuala care a pus stapanire pe viata lor. Totusi lucrurile nu vor fi ca la inceput.

2. Barbatii/ femeile ale caror sentimente nu mai starnesc acel instinct de posesiune. In general acestia sunt oameni care nu pot iubi cu adevarat sau nu vor sa iubeasca.

3. Cuplurile libertine, eventual fuck buddies, care sunt impreuna doar de frica singuratatii sau pentru distractie

Repet, swingul nu poate exista intr-o relatie cu adevarat solida si sanatoasa, in care sentimentele si pasiunea inca domina.Cine afirma contrariul ( si din pacate sunt multi ) are o grava problema de autocunoastere sau de intelegere a unor notiuni simple

dragonfly_drk 09 Nov 2011 20:06

Originally Posted by cristi88:

Este doar enervant felul in care swingul e prezentat si promovat, ca si cum ar fi o noua terapie, practicata de cupluri formate din oameni intelectuali si ''deschisi la minte'

Păi, şi homosexualismul sau lesbianismul sunt promovate puternic în ultima vreme şi lumea a început să le accepte. Pentru că merge pe principiul; "Asta e. Nu îi putem opri, facă ce vor. Când îi vedem la ştiri, schimbăm canalul." Exact aceeaşi chestie o să se întâmple şi de fapt, se întâmplă şi cu swingul. El există şi trebuie acceptat. Iar dacă cei care îl practică sau îl susţin, îl mai şi promovează, e fix problema lor. Noi putem doar să refuzăm informaţia. Şi chiar nu înţeleg... dacă te deranjează atât de tare, de ce nu eviţi publicitatea swingului? Crezi că dacă te revolţi lumea nu îl va mai practica? Ba chiar, prin revolta ta, vei atrage şi mai mulţi curioşi care vor să vadă despre ce e vorba. Cea mai bună soluţie ca să scapi de lucrurile cu care nu eşti de acord sau te enervează e indiferenţa. Crede-mă, e mult mai sănătoasă şi mai practică. :)

cristi88 10 Nov 2011 01:23

Ei da ignor informatia, nu ma consum ptr fiecare deviere de la firesc. Dar e dreptul meu constitutional ca si sociopat sa rad de anumite lucruri :D

AdamWorth 22 Dec 2016 10:37

Originally Posted by cristi88:

Ei da ignor informatia, nu ma consum ptr fiecare deviere de la firesc. Dar e dreptul meu constitutional ca si sociopat sa rad de anumite lucruri :D

Asta-i o atitudine sanatoasa. Respect! :D

victor_homescu 30 Oct 2017 09:48

Acest thread trebuia închis de mult.Nu are legătură cu filmul.Ocupă spaţiu inutil.

All times are GMT +2. The time now is 12:03.