![]() |
s-a facut... dar numai in conditiile in care se alatura si restul gastii... altfel, m-as simti singura... :))
bio-singura... =)) |
Aduc gasca? si nu o sa mai fii bio-singura :)):):)
|
Hopa, e rost de biOrgie ! :))
|
desigur... faci si tu parte din ea?
deci, sebi filmeaza, danonino se uita iar marllenn, iiii, rvn si cine se mai ofera, (desigur, si eu) facem supa bio, nu? aia de matase... :)) daca vreti chestii mai kinky, vreau sa imi aleg eu baietii cu care sa ma joc bio... =)) B-) |
pick me pick me!!!! pot fi BiiiiO, ce rau imi pare ca nu mi-am facut contu... sa fie legat de ceva BIO
Danonino e BIO? |
stateam si ma gandeam BIO , ca amarata aia de " orina " , care nu stiu cat de BIO e, daca mai intra pe forumu asta sa vada daca e careva interesat-BIO de produsele BIO, ce parere o sa isi creeze , o sa zica ca suntem forumisti BIO ... etc. oricum are numarul de telefon BIO sa o sunam... sa o intrebam-BIO ce mai face... BIO evident
=)) -----> tot BIO |
Originally Posted by iiii:
iti faci cont bio la mine, da? si o rezolvam tot bio... iar danonino normal ca e bio... nu zicea rvn ca e un iaurt? iaurturile sunt bio... :) well, this means he is so natural...>:) |
danone al nostru, sigur e BIO....energetician!
si-n plus,ii place porumbul fiert! deja simt ca mi-am gasit pereche ideala.pentru BIO....balcon! |
la ce etaj-BIO stai?
|
io aduc calu'
|
|
Originally Posted by paul_aramis:
calu-i mic! |
no atunci vin cu măgaru'
|
|
Originally Posted by rvn:
DAAAAAAA de mult am vrut sa cad cu WTC-ul :D dar oricum etajul 459 e acum la parter, deci merge:)) |
WTC-ul nu mai e bio demult...
mai bine alegeti voi Casa Poporului ca banuiesc ca are multe balcoane...>:) |
are are dar nu e zgarie nor BIO :( deci tot balconu lu rvn ramane
|
bine atunci, ramanem pe balcon... o invitam si pe domnisoara cu produse BIO?
|
hmmmm pai da... evident, ca ea stie exact care e BIO BIO, si care e BIO fals
|
|
evident ca stie OPC, ca doar nu sunt degeaba inspectorii aia de la OPC
|
băi, ce-aveţi cu calu'?
|
|
cred ca paul nu a inteles ca totul, repet TOTUL trebuie sa fie BIO , altfel nu am rezolvat nimic
|
normal că-i BIO logic, că doar nu-i de lemn!
|
daca lemnul e bio, poate fi si de lemn... :)
|
un cal de lemn in balcon?da',ce aveti de gand sa-l aduceti si pe Urzica?ar fi deja prea mult..
urzica,100% bio,provoaca niste mici....stiti voi!si-atunci,ne vom scarpina cu totii!!!!!!!! |
da, uite... chiar e o idee fantastica... aducem si urzici si dupaia ne scarpinam reciproc... ce ziceti? :)) =))
|
Originally Posted by dragonfly_drk:
|
BIO-masochiste >:)
|
shhht... BIO-secretul nostru, baieti. :"> >:)
|
|
Originally Posted by rvn:
|
eu zic sa-ncerci si invers.poate descoperi senzatii noi.
in orice caz,deja imi imaginez scena.altceva la recuzita ai?un costum bio..ei? |
nu vreau invers. :D recuzita BIO nu avem sa inteleg... deci trebuie sa cautam pe BIO google sa gasim
|
e simplu. se gasesc frunze.depinde de care preferi.
|
tu ai fetishuri cu frunze? cu natura? =))
|
|
mda.... mult mi-a mai luat... mea culpa
|
balconul e pustiu.
|
nu e pustiu... e bio-pustiu...>:)
|
Originally Posted by danonino:
|
deci sa inteleg ca pica treaba cu balconu' lui rvn nu?:((
|
o sa fac putin instructaj cu tine. crezi ca vei rezista? balconu' meu te asigur ca,da! |
ti-am mai zis ca eu sunt masteru!!! stapanu!!! ca mie asa imi place.
|
|
atunci nu mai vin la balcon :D
|
|
cat timp nu sunt eu masteru in balconu ala, consider ca nu am nimic de pierdut
|
nimic nu mai este bio in ziua de astazi daca s-a gasit inlocuitor pentru aproape orice si substante care sa inlocuiasca vitaminele si mineralele din fructe si legume, nu degeaba ne apropiem de 2012:P
|
All times are GMT +2. The time now is 00:23. |