![]() |
De acord cu voi, slaba emisiunea, n-a fost cine stie ce, poate doar baiatul ala...'' tenorul'', mi-a placut .
Si nu-mi plac grupurile astea numeroase care participa. Da, unele sunt grozave, au o coregrafie care-l fac invidios chiar si pe Mihai Petre, dar pe mine ma obosesc..... |
Am bagat si eu un ochi aseara si i-am notat pe micul tobosar, dansatoarele afro, tenorul si beatbox kid si circarul. La polul opus "rapperul bullshit" si tipa cu saxofonul si tipa aia fara coloana vertebrala care ma facea sa ma gandesc numai la incesturi.
L-as fi ales pe ala cu oaia, baba bellydancer, cur mare, anal stuff si pe prostii aia 2 elev-pedo...aaa...profesor care bagau balade...:)) |
@Disciple
daca mai arunci vreo doua fraze ca cele de mai sus, am sa "vomit" tot rasul din mine...=)) In fine, eu nu am vazut decat finalul si chiar mi-a placut prestatia tipei "Pink"... |
Doamne , mi-am amintit de doamna asistenta medicala, in costumatia ceea transparenta:-&
ORIBILA!!! Oare nu s-a uitat intai in oglinda?X_X |
Originally Posted by danonino:
Complet de acord. Mi-a mai placut in schimb si de stomatolog cu vocea lui de tenor si de tipa Pink pe care in mod surprinzator n-au trecut-o mai departe. Avea si atitudine, si voce...nu-mi explic cum de au ajuns in faza urmatoare penibilitati precum gemenii cu coregrafia si ei i-au dat X. Nici macar Andi, care i-a dat DA, nu a fost convins ca merita sa ajunga mai departe. |
In primul rand de se spune slaba emisiunea... asta aveam asta arata de unde talente daca nu sunt... si apropo de tipa pink facea playback in caz ca nu ati observat.
|
poate asta era "talentul" , sa faca playback
|
Originally Posted by Paraiah:
|
Am avut deosebita placere sa urmaresc in asta seara actul unei dansatoare la bara, aia cu fundul misto. :D Totusi altceva m'ar interesa, stie careva melodia pe care s'a desfasurat ? :)
|
mvpsebi, te referi la Metallica?
Mie tipa aia nu mi-a placut, am crezut, initial, ca o sa presteze ca tipa aceea din prima editie, Madalina nu stiu cum. :) |
Mersi Ami85, n'o stiam decat din auzite :) e superba.
Cat despre prestatie, n'a fost extraordinara, chiar daca mi s'a parut mai artistica decat a celei din prima editie. Insa pe bara nu a fost la fel de buna. ;) |
Tare slabutza mi s-a parut tipa cu dansul la bara, avand in vedere ca mi-a fost dat sa vad o varianta cu mult mai reusita pe aceeasi melodie. NB: Felix Cane e campiona mondiala la acest sport.
|
N-as fi crezut-o, dar deja devin pasionata de toata treaba asta cu dansul la bara. Foarte tare video-ul :-O
Sebi felicitari, tocmai ai descoperit Metallica :) ia vezi ca mai canta ei cate ceva. |
Uitati aici talent!!! =))
|
Originally Posted by copila_satanista:
Poate ar trebui sa te apuci si tu de acest sport. ;) Si da, nu'mi vine sa cred ca n'am auzit pana acum de Metallica. :o :)) |
Ce zice si Costi Rogozanu :
http://voxpublica.realitatea.net/pol...fel-60293.html |
Data naibii rau mai e Felix Cane asta. =D>
|
aiurea!
Regie 90%!
|
Originally Posted by indiferrent:
Ma bate si pe mine gandul asta. :-? |
Am vazut cele 4 sezoane Britain's got talent.Reactii, replici, concurenti(cu tot cu povestile lor), prezentatori, aproape tot e regizat.Pana si rasul lui Petre incearca sa-l copieze pe al lui Simon Cowell si plansul Andrei pe cel al Amandei Holden.E franciza, s-ar putea sa le fi fost impus acum in prima editie pentru a garanta audienta, bazandu-se pe succesul urias din Marea Britanie.Probabil mai sunt si concurenti "pe bune" si probabil ca vor fi tot mai multi din sezoanele urmatoare, dar deocamdata trebuie sa-si asigure audienta copiind aproape tot din editiile Britain's got talent.Pana la urma oamenii aia au talentele alea, doar ca majoritatea au fost cautati si adusi de organizatori in emisiune si probabil le-a fost impus contra unei sume de bani sa semene foarte mult cu cei din Britain's got talent.Dintre concurenti cred ca nu sunt mai mult de 50% adusi de ei, dar replicile, intrebarile si reactiile prezentatorilor si juriului sunt 99% copiate.
|
Copilasii aia doi, de 4 si 5 ani , m-au dat gata. Dansatoarele mama si fiica...deosebite.
|
Originally Posted by FreakDoll:
|
Pana in momentul de fata in opinia mea cei 3 finalisti sunt:
1) Titanii Funky Fresh ( astia-s geniali ) 2) Bernadette si Vanda ( doar cainele ) 3) Aia cu piruetele ( desi nu sunt prea singur ) Baiatul ala cu voce de femeie ma enerveaza. Ma foarte enerveaza. |
Nu v-ati plictisit?!:-/
|
Originally Posted by chuckyfan:
Te enerveaza ala cu voce de femeie si iti plac aia cu piruetele?:| |
Originally Posted by rrs85:
Si tvr cultural e mai entertaining :)) mai ales ca e vorba de Manhattan'ul lui Woody :D foarte interesant filmul |
Originally Posted by chuckyfan:
Eu cred că şi cei de la Ballance merită să ajungă în finală!...Băieţii ăia sunt foarte buni. Pe mine ăia cu piruetele mă enervează rău! |
Ianau mi se pare de departe cel mai talentat de acolo, dar preferatul meu este Adrian (cel care canta rap) si am si o slabiciune pentru Cristina pe care o stiu de la Megastar. Pana acum voturile publicului (daca au fost chiar ale lor si ma refer la voturile pentru cei care au terminat pe primele 2 locuri in editiile din semifinale) au fost foarte ok, dar cei cu piruetele nu prea au ce cauta in finala. Nu stiu acum daca emisiunea e regizata sau nu, dar mi se pare de departe cea mai buna emisiune de divertisment facuta in Romania vreodata si inca astept cu mare nerabdare Survivor.
|
Originally Posted by crin3l:
Sincer sa fiu, baiatul e praf. Texte simple, prezenta scenica = 0, flow = 0. Nu vreau sa fiu rautacios dar asa e. Sunt 100% convins ca el a lovit mai mult in latura sentimentala prin faptul ca nu are parinti si nu prin faptul ca ar fi talent. Sunt sute de pusti, care au texte inteligente si fac rap iar daca ar ajunge la aceasta emisiune ar rupe tot. Nu e cazul lui Adrian. |
Iti dau putina dreptate. Consider ca 80% din cei care l-au votat a fost pentru povestea lui. Eu nu l-am votat, dar daca ar fi fost sa il votez (ceea ce cred ca o voi face in finala), as face-o pentru textele lui, care sunt simple si profunde, dar si manipulatoare (desi nu cred ca s-a gandit neaparat la asa ceva), iar prezenta scenica, desi este putin diferita fata de a unui rapper adevarat, imi place foarte mult. Dar pana la a zice ca e praf, e cale lunga. Sa ne gandim ca are doar 17 sau 18 ani si are timp sa se perfectioneze, fiindca e clar ca are mult potential. Cat despre mai buni ca el la acest capitol, astept sa ii vad, fiindca o calitate a lui Adrian este si curajul, fiindca exista mereu riscul sa te faci de ras si probabil cei de care ai pomenit le e frica de acest lucru.
|
De acord cu capodecina.Are versuri mediocre care nu iti inspira nimic,sunt sute de rapperi "simpli" din punct de vedere liric ca el deci nu e nimic special.Totusi cred ca merita putin respect ca si-a luat inima-n dinti si a venit la emisiune dar in mare parte a ajuns in finala pentru ca a aflat lumea ca nu mai are parinti ;)
|
Originally Posted by crin3l:
Degeaba ai tupeu daca nu ai nimic fresh... Vezi tu... cheia succesului in muzica e sa manipulezi... prin texte, clipuri. Ca sa faci bani tre` sa faci multe compromisuri, ti-l dau exemplu pe Puya. De la stilul care il facea cu Sisu inainte... din `98, 2000 s.a.m.d. si a facut 0 bani. Iar de cand o da pe "maneaua" asta e full de bani, de ce? Pentru ca asta prinde. Omul a ales sa faca bani mai presus de muzica. De cate ori ai auzt tu sa cante La Familia pe telefoanele mobile la pustani si de cate ori auzi acum piesele astea "fresh"? La greu. De ce? Pentru ca prinde. La noi in Romania se cere cantitate, nu calitate iar lumea inghite tot. De-asta clipurile unor trupe de C***T, care au aparut peste noapte, au 2 texte, refrenul de 10x si doua bagaboante care dau din tzatze. Si exemplele continua. Este boy-band-ul asta, de merrge pe Kiss Fm de 40x pe zi... Deepside Dj sau cum or fi... de sunt 3 sau 4 in trupa. Pai frate... e varza daca s-a ajuns ca la o piesa sa lucreze 4 producatori.:)) Si ma cam mir ca ei sa aibe habar sa lucreze la butoane... Daca au album scos (habar nu am, nici nu ma intereseaza) trage o geana... la producator. Sunt sigur ca nu ei sunt... |
Originally Posted by capodecina:
Word up! |
Is 99% de acord cu tine capodecina. 1% e din cauza lui Adrian, care sper sa nu fie doar un pusti cu potential(pe care eu sunt sigur ca il are) si sa reuseasca sa si-l valorifice.
|
Bai ce melodie a cantat Alma Boiangiu ? :o :x
|
Originally Posted by mvpsebi:
|
Originally Posted by miercuri:
Si Rebeca mi'a placut mult..merita un loc in finala, fara dubii ! :) |
danonino, dar Pro Tv-ul asta a facut dintotdeauna, nu te-ai obisnuit inca? :)
crin3l, o tentativa de Survivor a avut mai demult Kanal D, Rataciti in Panama se numea. |
cum au zis carcotasii: Rataciti in pana mea
M-am uitat si eu de curiozitate sa vad cat seamana cu survivor dar nu am rezistat mai mult de 10 min |
Originally Posted by klaudya_e:
Eu cred ca daca nu ar fi fost "vedetele" alea obosite, emisiunea s-ar fi bucurat de succes. |
Originally Posted by klaudya_e:
|
Originally Posted by mvpsebi:
|
stie cineva cum se numeste melodia cantata de Alin Stanis?
|
Talentul romanesc a plecat in Anglia. :)
http://www.youtube.com/watch?v=z62zr...ntertainmen t S-ar putea sa il fi vazut deja, dat fiind ca e Most Popular la categoria Entertainment. |
Mi-am amintit de ce imi era sila de ProTV.
|
O emisiune ce parea promitatoare s-a dovedit precum celelalte emisiuni de la PRO TV, una aranjata....marketing-ul in tara asta primeaza...ori asta ori traim intr-o tara de prosti (asta e sigur)...ROMANII AU TALENT ...castigator dintre cei talentati este "talentul" cu o poveste periculoasa in spate. Mi-aduc aminte de "Dansez pt tine" prima editie, in care o tipa participa pentru a-i reface chipul prietenului ei deformat de la un accident pe partia de sky...ca mai tarziu dupa o luna, sa-i revad in mall in Bucuresti, stand la cafele impreuna...el binenteles era "deformat". Kkt de televiziune si de tara
|
N-am nimic cu baiatul (ma bucur ca nu a castigat Narcis, chiar incepuse sa ma scoata din sarite vocea lui), dar sincer as interzice concurentilor sa mai vorbeasca de viata lor personala. Nu ar fi castigat fara acel sob story. Intr-adevar, e tragic ce i s-a intamplat, dar...sa fim seriosi. Conteaza ce faci, nu ce ti s-a intamplat. Asa e si la Dansez Pentru Tine, se voteaza cauza si nu cel mai bun dansator. Eu tineam cu Balance .
Noroc cu Sexy Pavel Bartos :)), finala a fost mai suportabila datorita lor. Apropo, voua nu vi s-a parut suspecta camera care tot focusa pe Narcis, cand anuntau primii trei clasati? Fix cand a insistat pe Narcis, l-au numit. Romanii au talent, da' nu-i vedem noi ;) http://www.youtube.com/watch?v=AzoO3BpCj70 |
Nu va suparati dar nu pot sa inteleg cum va uitati la asa emisiuni.Totul mi se pare aranjat , cine trebuie sa castige.Cand aud de emisiunea Romanii au talent imi vine in cap Big Brother, emisiuni vrajalea doar pt audienta.Cel mai probabil Romanii au talent ,o sa mai fie intr-o alta serie pana cand lumea isi va da seama ca nu este decat o pierdere de timp.
|
Rusine!!!!!!!!!!!!!!
Suntem o natie de 2 lei , ipocrita si care nu apreciaza si nu stie ce e ala un talent! trebuie sa pleci din tara sa fi remarcat. dar trebuie sa facem si ceva faptic nu numai sa dam din gura si sa scriem pe forumuri. Narcis nu te supara, ai (sper) sa faci banii astia, pana la urma nu erea vorba de bani ci de faptul ca romanul cel mai talentat a fost... unul care nu trebuia , nu ca nu merita, nu a fost concursul cine e mai amarat , cine are mai multi mort, ne meritam soarta. Sincer eu in locul lui Tutu rupeam premiul in 2 si ii dadeam 50% lui Narcis" uite frate ia si tu jumate ca eu nu merit, dar poate trebuie sa ii imparta cu cine stie cine...
|
Sincer, am ramas un pic dezamagit de rezultatul votului. Nu prea cred ca rapperul merita sa castige. Personal, eu i-am simpatizat pe trupa Balance.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:50. |