Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Oscar (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=255)
-   -   Oscars 2011 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=97750)

sergiuseling 31 Jan 2011 18:55

Originally Posted by miercuri:

Originally Posted by sergiuseling:

Din ce știu eu cel mai important rol al unui regizor e să le spună actorilor cum să joace. Și dacă nu nu ies prestații bune sau remarcabile o vină o poartă și regizorul.

Regia de film e mult mai versatila de atat. Fratii Coen, de exemplu, au declarat ca nu isi ghideaza actorii.
Actorii lui Nolan au jucat foarte bine in limitele rolurilor pe care le-au avut.

Vreau și eu să văd acel interviu, nu de alta, dar pare stupid. Sau cel puțin rupt din context. Poate că merge într-o oarecare măsură cu Clooney sau Bridges, dar îmi vine greu să cred că au lăsat-o pe Hailee Steinfeld de capul ei.
Nu zic că nu se poate, doar am văzut Date Night și cum poți să „regizezi” fără să o faci de fapt.
Ar fi ca și cum un scenarist n-ar scrie scenariul. Și aici nu zic că nu se poate, chiar anul acesta avem un caz de nominalizat la scenariu care nu și-a scris scenariul. Dar se pare că n-a fost cazul și cu Nolan.

Legat de marele premiu nu cred că s-a schimbat ceva, tot The King's Speech pare marele favorit.

alexaa 31 Jan 2011 19:13

banuiesc ca academia vrea sa se revanseze fatza de david fincher pentru ca nu i-au acordat oscarul pentru the curious case of benjamin button si isi repara astfel din greseli printr-o alta greseala.
faptul ca nolan nu a fost nominalizat e o mare nedreptate avand in vedere ca Inception e un film extrem de consistent si complex, prin urmare foarte greu de regizat , iar nolan face o treaba nemaipomenita.
prin astfel de gafe academia americana de film isi pierde si putina credibilitate care i-a mai ramas.inception e un film cu mare priza la public si multa lume il doreste castigator.sper sa ia macar oscarul pentru scenariu original pentru ca in merita in totalitate.

din punctul meu de vedere oscarurile din ultimii ani au fost cam dubioase.filme gen slumdog millionaire sau the hurt locker au parte de una , doua zile de glorie ,iar apoi sunt date uitarii tocmai pentru ca nu se ridica la nivelul de calitate pe care il impune un premiu oscar. nu m-ar mira ca acelasi lucru sa se intample cu mediocrul the social network.

totusi poate anul asta vom avea parte de o surpriza....eu inca mai sper.

miercuri 31 Jan 2011 19:16

Originally Posted by miercuri:

Din ce știu eu cel mai important rol al unui regizor e să le spună actorilor cum să joace. Și dacă nu nu ies prestații bune sau remarcabile o vină o poartă și regizorul.

Regia de film e mult mai versatila de atat. Fratii Coen, de exemplu, au declarat ca nu isi ghideaza actorii.
Actorii lui Nolan au jucat foarte bine in limitele rolurilor pe care le-au avut.

Vreau și eu să văd acel interviu, nu de alta, dar pare stupid. Sau cel puțin rupt din context. Poate că merge într-o oarecare măsură cu Clooney sau Bridges, dar îmi vine greu să cred că au lăsat-o pe Hailee Steinfeld de capul ei.

Voila -> http://blogs.indiewire.com/theplayli...n_brothers_wo/
Quote:

2. Perhaps one of the most shocking revelations, though not much of one if you’re a hardcore fan, is Ethan Coen’s admission that the brothers pretty much refuse to direct actors.
To hear Coen tell it, it almost seems like if the actor is unsure of themselves or has questions, they are shit out of luck. Not exactly an unknown quality about the odd-duck brothers as Nicolas Cage had already called the brothers “difficult” and “autocratic” during “Raising Arizona.” “We don’t give the actors anything. We don’t do anything for the actors,” Coen said with a nervous laugh after a long pause. “I’m not aware of ever having directed an actor, actually. If an actor comes to us for therapy [they’re] in deep, deep trouble.”

buticut 31 Jan 2011 22:45

Legat de marele premiu nu cred că s-a schimbat ceva, tot The King's Speech pare marele favorit.

Pai pana acum TSN parea marele favorit, doar ca TKS il cam ajunge din urma, cu premiile de la DGA, PGA si SAG. Liviu, aici nu e vorba de ce credem noi ca e mai bun, ci de ceea ce ei cred, asa ca gandeste ca Academia :D. Doar nu ar fi prima data cand un film slab ia Oscarul in detrimentul altora mai bune (si totusi, TKS nu face parte din categoria asta). Dintre toate filmele nominalizate, TKS se incadreaza probabil cel mai bine in tiparele Best Picture-ului clasic. Sob, inspiring story, cu accente de comedie pe ici, pe colo. Hell, e pana si un period piece. As zice ca The Fighter e un Dark Horse, care are chiar sanse reale. Dupa cum citeam pe undeva:

1976
“Rocky” (populist boxing movie/moving love story) tops “Network” (brilliantly-written social commentary) and “All the President’s Men” (stirring recreation of political historical events)

2010
“The Fighter” (populist boxing movie/moving love story) tops “The Social Network” (brilliantly-written social commentary) and “The King’s Speech” (stirring recreation of political/historical events)

Acestea fiind scrise, pana la urma cred ca TKS va lua tot (tot=vreo 6 Oscaruri, inclusiv Best Director & Picture), la urma urmei Guild-urile sunt cele mai relevante pentru a prognostica castigatorii de la Oscaruri. Premiul DGA a coincis cu Oscarul pentru Best Director in 56 de cazuri din 62, deci ma tem ca Fincher cam iese din ecuatie. Te-hee, cum se pot schimba lucrurile intr-o saptamana.

Interviurile facute fratilor Coen imi amintesc de o fotografa care nu voia nici in ruptul capului sa ma ghideze si sa imi spuna ce pozitii sa adopt, ci imi spunea sa-mi gasesc propriul meu ritm si sa pozez cum vreau, ca sa ma simt cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural. Interesant faptul ca nu le da indicatii actorilor, stiu ca ei sunt foarte stricti in schimb cand vine vorba de scenariu. Nu prea ai nicio sansa sa ii convingi sa schimbe vreo replica, cel mult poate sa adauge vreo 2-3 (improvisation). Stiam ca cei doi tin ca orbii de bata de scenarii si desi de obicei apreciaza sugestiile actorilor, secventele tot vor fi filmate asa cum vor ei, cu replicile originale.

Sa vina odata concursul de predictii, ca sunt on fire :)).

manu212 31 Jan 2011 23:17

Când încep predicţiile?:)

miercuri 31 Jan 2011 23:23

N-am vazut inca TKS, dar ceva cumva mi-e mai simpatic TSN zilele astea. Si intr-o oarecare masura ma cam deranjeaza valul asta de backlashing din partea publicului care este, cel putin spus, ignorant.

sergiuseling 31 Jan 2011 23:48

Sincer The Fighter n-are nicio șansă.
Rocky a avut box office cât cele 2 filme pomenite de tine la un loc. The Fighter probabil va avea sub ambele sau în cel mai bun caz comparabil.
Rocky a avut 10 nominalizări comparabil cu cele 2 rivale. The Fighter are cu 5 mai puține ca TKS.
Rocky a fost primul film cu boxeri care să se bată pentru Oscar. The Fighter trebuie să fie mai bun decât Rocky, Raging Bull și Millionaire dollar baby.
Rocky a luat și DGA-ul și globul de aur și chiar câteva asociații de la critici i-au dat premiul pentru cel mai bun film. The Fighter n-a luat nimic până acum.

O victorie ar veni total din senin, cea mai mare surpriză din istoria oscarurilor asta ar fi cert.

În fine din ce am tot citit pe net TKS era favoritul de mult, doar că critcii au avut o altă opțiune care a derutat puțin lumea, dar nu suficient cât să schimbe favoritul. Jocurile sunt cam făcute. Desigur, ca în orice campanie vor apărea tot felul de acuzații și se va arunca cu noroi în filme, dar nu cred că se poate schimba prea mult rezultatul.

miercuri 01 Feb 2011 00:44

O prietena buna mi-a facut analiza sanselor lui Firth la Oscar si se pare ca bifeaza urmatoarele:
Quote:

A Old enough to have a career behind him and 'deserve it'
B Played a real person
C Played a disabled person
D Didn't go full retard

:P

buticut 01 Feb 2011 01:02

That's a win-win!

Liviu- 01 Feb 2011 01:08

Originally Posted by buticut:

1976
“Rocky” (populist boxing movie/moving love story) tops “Network” (brilliantly-written social commentary) and “All the President’s Men” (stirring recreation of political historical events)

2010
“The Fighter” (populist boxing movie/moving love story) tops “The Social Network” (brilliantly-written social commentary) and “The King’s Speech” (stirring recreation of political/historical events)

1976: Taxi Driver (the one to remain in history as the best of them)
2010: Inception (the one to remain in history as the best of them) :P

Trecand la lucruri mai serioase, Rocky a fost ceva mai nou pentru vremea respectiva si chiar are si o poveste mai buna. Dupa cum a zis si sergiuseling, de atunci au mai luat inca 2 filme despre box Oscar-ul, ambele mult mai bune decat The Fighter.

@miercuri - Mi-ai adus aminte de Tropic Thunder :))

Chambord 01 Feb 2011 13:24

Interviurile facute fratilor Coen imi amintesc de o fotografa care nu voia nici in ruptul capului sa ma ghideze si sa imi spuna ce pozitii sa adopt, ci imi spunea sa-mi gasesc propriul meu ritm si sa pozez cum vreau, ca sa ma simt cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural.

wow buti, u a model ? :">
can u share some of those "cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural" ? ;;)
please ? :">

----
Cea mai tare faza cu TSN asta. Fix acum o saptamana era castigator sigur, clar si indiscutabil al principalelor 2 Oscaruri ... si ... in numai cateva zile ... everything fell apart ... oscar noms, PGA, DGA ... iar acum ar fi o surpriza sa mai ia caimacul.

buticut 01 Feb 2011 16:42

Originally Posted by Chambord:

Interviurile facute fratilor Coen imi amintesc de o fotografa care nu voia nici in ruptul capului sa ma ghideze si sa imi spuna ce pozitii sa adopt, ci imi spunea sa-mi gasesc propriul meu ritm si sa pozez cum vreau, ca sa ma simt cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural.

wow buti, u a model ? :">
can u share some of those "cat mai in largul meu si sa para totul cat mai natural" ? ;;)
please ? :">

----
Cea mai tare faza cu TSN asta. Fix acum o saptamana era castigator sigur, clar si indiscutabil al principalelor 2 Oscaruri ... si ... in numai cateva zile ... everything fell apart ... oscar noms, PGA, DGA ... iar acum ar fi o surpriza sa mai ia caimacul.

Ioi nu :)), as vrea eu. Pozele erau de sfarsit de an si in loc sa le facem in vreun amarat de studio, ne-am ales fiecare locatia. Mie mi-au facut poze atat indoor, cat si outdoor, pacat ca nu prea sunt eu fotogenica + pe atunci aveam ceva mai multe kg in plus :)). Vezi, daca ai avea Facebook nu le-ai mai cere :P.

Cat despre TSN, probabil va trebui sa se multumeasca doar cu Oscarurile pt [classified information]

sergiuseling 01 Feb 2011 19:57

Poate și acelea să fie multe.

Dar în orice caz ceva suspans mai este, adică deja a început campania anti TKS cu falsificarea istoriei http://www.guardian.co.uk/film/2011/...-falsification
Mici șanse zic eu că și TSN nu e chiar exact. Oricum pentru discuții poate fi interesant.

Liviu- 01 Feb 2011 20:24

Deja au fost mai multe articole despre inexactittatea lui TSN. Recent vazusem si ceva despre o declaratie a lui Sean Parker cum ca tot filmul ar fi o fictiune. Pe mine ma intereseaza mai putin daca lucrurile s-au intamplat exact cum arata filmul sau nu. Nici nu l-am luat in considerare ca un motiv pentru care sa apreciez sau nu filmul, pentru ca substratul real nu e nici macar pe plan secund. E in mare parte irelevant pentru ca miza modificarii realtatii e prea mica pentru un ecou semnificant din vreun punct de vedere in realitate. In plus, o transpunere obiectiva era foarte greu de realizat.

In schimb TKS e clar un film istoric, iar relatiile politice/sociale prezente in film au o importanta valoare istorica. Modificarea ei intentionata e cu atat mai grava pentru ca-i fara vreo miza importanta in actiunea filmului. Adevarul istoric putea fi conservat fara nicio problema, iar filmul ar fi fost in mare acelasi. TKS e oricum bine realizat si poate fi scos, partial, din contextul istoric pentru spectatorul de film.

LE: Alt articol pe aceeasi tema.

R_Afc 02 Feb 2011 17:40

Robert Downey Jr. to be Oscar presenter B-)

Quote:

Hollywood actor Robert Downey Jr. is to be a presenter at the 83rd Academy Awards ceremony, telecast producers Bruce Cohen and Don Mischer announced.

http://www.upi.com/Entertainment_New...8611296634500/

buticut 02 Feb 2011 18:19

^Should have been the host...

Iar inexactitatile din TKS sunt chiar irelevante. Intr-adevar, se sugereaza subtil cum ca Edward ar fi simpatizat cu Hitler, doar ca nu se pune accent pe asta si nici nu a fost cazul sa se puna, la urma urmei filmul a fost despre Bertie si nu despre fratele sau. Poate ca ar fi interesant sa vedem si un film despre Edward :P...Iar cat despre Winston, nu are destul screentime cat sa deranjeze.
Oricum nu m-as supara deloc daca TKS ar lua premiile mari la Oscaruri, ceea ce probabil se va si intampla, desi FIncher mai are inca sanse la regie. TKS e un film satisfacator din toate punctele de vedere si surprinzator de amuzant, avand in vedere subiectul dat. Firth, Rush, Bonham Carter si chiar si Pearce hit all the right notes. M-am bucurat in special de lipsa overactingului in care tinde sa cada Rush, dar si de revenirea Helenei in ceva mai...lighthearted. She's really good in this. Iar Firth, jos palaria. De fiecare data cand avea o foaie de hartie in fata, reusea sa ne transmita acea frustrare ce se simte cand intentiile nu se potrivesc cu rezultatul final. In plus, e unul dintre putinele filme in care injuraturile sunt atat de bine justificate :)). Ma bucur ca nu au facut nici din momentul-cheie al filmului un sobfest - a reusit sa emotioneze si chiar sa amuze, fara sa cada in ridicol. De fapt, momentul care chiar m-a prins a fost cel in care Firth plange - men who cry in limita normalului, always gets me :P.

Probabil singura categorie cu adevarat incerta de la Oscaruri e cea a actritelor in rol secundar. Nu m-as grabi sa o declar pe Leo castigatoare, nu mi s-a parut un rol atat de deosebit; after all, being bitchy is not that hard. O buna bucata de vreme, Jacki Weaver era data ca winner, acum o cred in stare pe Hailee Steinfeld sa provoace o surpriza.

corinka 03 Feb 2011 07:59

Ref. rol secundar feminin

Dar Helena Bonham Carter? Ei nu-i dati nicio sansa?

A mai avut nominalizari, poate ca ar fi si vremea ei...
Actritele europene au noroc la Oscar, iar anul acesta "se poarta" englezii: Firth, Bale...
Sau, avand in vedere ca nici Portman nu e americana, va ganditi ca va lua o americana la rol secundar, doar pentru orgoliul gazdelor?

Liviu- 03 Feb 2011 09:29

Carter e printre cele mai slabe nominalizate, mult inferioara fata de Adams, Leo si Weaver, care au avut si cu ce roluri sa lucreze. Englezoaia are un rol tipic de femeie din inalta societate, pe care-l trateaza foarte bine de altfel, dar care nu-i prea ofertant. Deci da, nu-i dam nicio sansa :D Si nu-i de orgoliul gazdelor, pur si simplu rolurile celor doua actrite din The Fighter sunt cele mai bune. Oricum, premiul pare sa fie al Mellisei Leo, desi eu inca sper sa-l ia Adams sau Weaver (in ultimul caz tot l-ar da unei actrite non-americane).

corinka 03 Feb 2011 10:53

Mi-ar placea sa ia Adams, se invarte si ea "prin zona" de ceva timp si e in voga.

ghost90 03 Feb 2011 11:28

Mie mi-ar placea sa-l ia Hailee Steinfeld(ar fi statueta la doar 14 ani :D )..pe de alta parte nu inteleg totusi de ce nu e nominalizata la Best Actress in a Leading Role...

corinka 03 Feb 2011 12:58

Doar pentru ca are 14 ani ti-ar placea sa castige?

rifa 03 Feb 2011 13:54

Pentru că mă enervează modul în care Bale abordează rolurile. Adică se îngrașă, slăbește ca să ne arate că se transformă ca actor. Și se așteaptă să fie apreciat pentru efortul lui fizic, nu pentru prestația lui.

Hmm... nu cred ca a fost nimeni impresionat de cat de mult a slabit sau s-a ingrasat... Eu unul am ramas impresionat de prestatia lui... Cred ca te-ai uitat la film cu ochelari de soare. Compara rolul lui Bale din American Psycho cu rolul din The Fighter, Batman Begins, The Prestige sau The Machinist... :-?

ghost90 03 Feb 2011 14:35

Quote:

Doar pentru ca are 14 ani ti-ar placea sa castige?

Chiar mi-a placut mult cum a jucat in True Grit..si ar fi o surpriza foarte placuta din punctul meu de vedere.Totusi trebuie sa recunosti ca e o foarte mare reusita,un Oscar la 14 ani

buticut 03 Feb 2011 17:49

Originally Posted by ghost90:

Mie mi-ar placea sa-l ia Hailee Steinfeld(ar fi statueta la doar 14 ani :D )..pe de alta parte nu inteleg totusi de ce nu e nominalizata la Best Actress in a Leading Role...

Teoretic, rolul ei a fost de Leading Actress, dar Academia tinde sa ii bage la Supporting pe cei care sunt la inceput de drum. In plus, asa are si mai multe sanse. Helena was lovely, pentru cat i s-a dat sa faca. Aduce o anumita eleganta rolurilor sale, chiar imi place de ea, indiferent daca e sclava goth a lui Burton sau nu :)).

Cat despre Bale, 2 minutes into the movie si nici nu mai bagi de seama cat de mult a slabit, te lasi captivat de rol. Suna ca un cliseu, dar pur si simplu se transforma trup si suflet; nu-l vezi pe Bale pe ecran, ci pe un drogat, care are insa cele mai bune intentii. In plus, gotta love his smirk :)). Eu i l-as da fara ezitare. Cum am spus, si slabitul face parte din cerintele meseriei, dar dupa ce vezi The Fighter, iti dai seama ca intr-adevar a facut ceva special cu rolul si nu s-a limitat doar la a arata ca naiba. Ma bucur ca spre deosebire de altii, Bale va lua un Oscar meritat pentru un rol si nu un Oscar tip "scuze, stim ca trebuia sa ti-l dam mai devreme". In categoria lui, totusi nu stiu ce cauta Mark Ruffalo pe acolo, credeam ca lupta se va da intre Bale si Garfield...

Originally Posted by rifa:

Eu unul am ramas impresionat de prestatia lui... Cred ca te-ai uitat la film cu ochelari de soare

Daca il citeai cu atentie, realizai ca a spus ca nici macar n-a vazut filmul si asta e chiar mai grav. I'm so rooting for Firth & Bale, de restul nu-mi pasa.

All in all, a fost chiar un an bun pentru filme, chiar daca majoritatea s-au lasat mult asteptate...

sergiuseling 03 Feb 2011 17:51

Originally Posted by rifa:

Pentru că mă enervează modul în care Bale abordează rolurile. Adică se îngrașă, slăbește ca să ne arate că se transformă ca actor. Și se așteaptă să fie apreciat pentru efortul lui fizic, nu pentru prestația lui.

Hmm... nu cred ca a fost nimeni impresionat de cat de mult a slabit sau s-a ingrasat... Eu unul am ramas impresionat de prestatia lui... Cred ca te-ai uitat la film cu ochelari de soare. Compara rolul lui Bale din American Psycho cu rolul din The Fighter, Batman Begins, The Prestige sau The Machinist... :-?

Nu zău? Nimeni? Uite numai aici pe forum:
http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95887

Ai să vezi că încă de acum un an jumate se tot vorbește de cum s-a transformat el pentru acest rol.

Moody 04 Feb 2011 12:37

Am vazut si eu The Fighter ieri si sunt convins ca Bale merita sa castige pentru rolul sau. La fel si Leo a facut un rol bun, dar de ce a fost Adams nominalizata. Eu personal nu inteleg, nu face un rol asa de complicat, nici nu iese cu ceva foarte mult in evidenta. E ceva ce mie mi-a scapat?

gigabyte 05 Feb 2011 12:05

Nu conteaza daca iese sau nu in evidenta ,daca merita sau nu , sa fie nominalizata .
Daca tot a fost filmul nominalizat la oscar , sa aiba si el vreo 6 , 7 nominalizari .
Asa se intampla in fiecare an , se aleg vreo 25 de filme
si tot pe acelea le amesteca in toate categorile ( cum am mai spus , mai sus) , indiferent daca merita sau nu.
Au si ei calculele lor , doar nu crezi ca e pe bune ?

sergiuseling 05 Feb 2011 16:11

Hai că sunt 38 de filme nominalizate anul acesta. Fără scurtmetraje.
Și în plus se dau nominalizări și premii la cele mai bune, nu la toate cum ai vrea tu.
Că gusturile lor nu sunt cele mai bune e o altă discuție.

Dacă s-ar da la toate sau la hai să zicem la jumătate nominalizările acelea și-ar pierde rostul.

buticut 06 Feb 2011 16:25

Inception castiga la WGA pt Best Original Screenplay.

http://www.hitfix.com/blogs/awards-c...t-guild-awards

R_Afc 06 Feb 2011 16:26

La categoria "Best Supporting Actress", nu m-ar mira ca Hailee Steinfeld ("True Grit) sa castige Oscarul. E singura sectiune, unde "True Grit" are sanse reale de castig.

buticut 06 Feb 2011 16:35

^Asta + Secret :))

Chambord 07 Feb 2011 07:44

Vezi, daca ai avea Facebook nu le-ai mai cere :P.

But at least now I'm one-good-reason-closer to FB :P

--------

concurs cu premii: OUTGUESS EBERT

http://mubi.com/oscars

Gloria 08 Feb 2011 12:08

Anunt

CONCURSUL DE PREDICTII OSCAR S-A DESCHIS PE CINEMAGIA:
http://www.cinemagia.ro/predictii-oscar-2011/
O) O) O) O) O) O) O) O)O) O) O) O) O) O) O) O) O) O) O)

buticut 08 Feb 2011 18:17

Holy cow, acu' chiar ca nu mai imi arunc predictiile pe forum, sunt premii prea importante in joc. Sa vina laptop-ul!!!!!!!

Liviu- 08 Feb 2011 18:35

Acelasi lucru mi l-am zis si eu :P

buticut 08 Feb 2011 18:38

Cred ca va fi o competitie stransa, probabil diferenta va fi facuta de cele 3 shorts. Tre' sa-mi revin la forma de dinainte si sa nu mai votez cu sufletul :)). Inca imi mai amintesc de victoria mea de 22/24. Sweet times.
Si filmele puse in joc variaza de la ok la foarte bune, e disponibil chiar si TSN. Pff si eu care ziceam ca ma multumesc cu vreo doua postere, daca tot ma dau in vant dupa ele :)). Dar parca un Laptop suna mai bine...si asa laptopul meu curent are deja vreo 5 ani :D.

omudindulap 08 Feb 2011 19:01

Laptopului meu i se futu bateria. Il tin numa-n priza acu, si merge foarte greu. Fie-va mila! :P

miercuri 08 Feb 2011 19:12

Originally Posted by omudindulap:

Laptopului meu i se futu bateria. Il tin numa-n priza acu, si merge foarte greu. Fie-va mila! :P

Fii fericit, mie mi s-a futut balamaua din dreapta si daca nu vreau sa-l rup in doua trebuie sa-l tin tzeapan si deschis la 90 de grade. Iar colac peste pupaza a capitulat si transformatorul de la incarcator, asa ca de prin decembrie incoace umblu cu un notebook de imprumut.. :P

buticut 08 Feb 2011 19:13

^^Ce coincidenta! SI al meu a patit la fel...de fapt asa l-am si primit, uzat :)).
In plus, cand il pornesc, scoate un sunet asemanator decolarii unui avion. Si se supraincalzeste. Si are un HDD de doar 40 GB. Si e tot Think Pad, dar de la IBM, asa ca vreau sa continui traditia ThinkPad-urilor si sa trec la un Lenovo :)). Promit sa va arat poze cu laptopul nou-nout pe care-l voi primi de la Cinemagia...si asa imi erau datori cu acel televizor 3D :)).

miercuri 08 Feb 2011 19:17

Al meu e de 60. :P

buticut 08 Feb 2011 19:19

Presimt ca pana la ceremonie, topicul asta va fi foarte foarte pustiu. Eu cel putin nu vreau sa dau ponturi pe gratis n00bilor...si asa am zis destule :D.

omudindulap 08 Feb 2011 19:24

Ba, daca nu iau laptopul, macar dvd-ul cu Omul care se holba la capre. :))

Windom 08 Feb 2011 19:27

Holy cow, acu' chiar ca nu mai imi arunc predictiile pe forum, sunt premii prea importante in joc. Sa vina laptop-ul!!!!!!!

How about fake predictions, misleading the flock?:D

buticut 08 Feb 2011 19:37

Sa stii ca in urma cu 17 minute m-am gandit si eu la asta, nu ar fi chiar o idee rea . Apropo de asta, anul trecut am participat la un concurs de predictii in care trebuia sa prezici gresit fiecare categorie - si am reusit performanta de a avea un scor de 0 :)).

In aceste conditii, predictiile mele sunt:

Cel mai bun film - Inception
Cea mai bună regie - Christopher Nolan - Inception...ahh fuck, wait, ca nu e nominalizat. David O. Russell - The Fighter
Cel mai bun actor principal - Jeff Bridges
Cel mai bun actor în rol secundar - Mark Ruffalo
Cea mai bună actriţă principală - Nicole Kidman
Cea mai bună actriţă in rol secundar - Amy Adams
Cel mai bun scenariu adaptat - Winter's Bone
Cel mai bun scenariu original - The Fighter
Cea mai bună animaţie - L'illusionniste
Cea mai bună scenografie - Harry Potter and the Deathly Hallows Part I
Cea mai bună imagine - The Social Network
Cele mai bune costume - The Tempest
Cel mai bun documentar (lungmetraj) - GasLand
Cel mai bun documentar (scurtmetraj) - Sun Come Up
Cel mai bun montaj - The Fighter
Cel mai bun film străin - Kynodontas
Cel mai bun machiaj - The Way Back
Cea mai bună coloană sonoră - How to Train Your Dragon
Cel mai bun cântec original - Tangled
Cel mai bun scurtmetraj animat - Let's Pollute
Cel mai bun scurtmetraj - The Crush
Cel mai bun montaj de sunet - Toy Story 3
Cel mai bun mixaj de sunet - Salt
Cele mai bune efecte vizuale - Hereafter

sergiuseling 08 Feb 2011 20:20

Bine că l-ai pus pe Jesse acolo, chiar a făcut un rol bun. Bine, s-a jucat pe el și sincer nu cred că poate juca altceva și nu cred că va mai fi vreodată nominalizat, dar de data asta chiar merită.

Eu îs curios ce se întâmplă în caz de egalitate, care-s criteriile de departajare?

buticut 08 Feb 2011 20:24

^In mare parte, cam toate nominalizarile isi au locul, dar am modificat just in case :D.

Quote:

Eu îs curios ce se întâmplă în caz de egalitate, care-s criteriile de departajare?

Se trage la sorti.

Quote:

Dacă după închiderea sesiunii de predicţii vor fi participanţi care au cumulat acelaşi punctaj, câstigatorii vor fi stabiliţi prin tragere la sorţi.

sergiuseling 08 Feb 2011 20:43

Da, asta va fi greu de prezis. Să ghicim ce prezice Academia cred că e simplu, dar cum măsluim tragerea la sorți?

Moody 09 Feb 2011 00:00

O sa imi incerc si eu norocul. La multe din categorii se stie deja invingatorul, chiar daca nu in procent de 100%, dar mai am ceva filme de vazut ca sa pot face niste nominalizari in totala cunostiinta de cauza. Nu am vazut inca toate filmele straine, nici toate documentarele si short-urile nu am vazut nici unul, nu stiu daca o sa reusesc sa fac rost de ele. Nu cred ca am sanse reale la laptop, tinand cont ca sunt incepator in prognozele de pe cinemagia, insa poate macar un DVD, daca nu ma multumesc si cu un punctaj bun:)

Chambord 10 Feb 2011 08:37

Fratzilor fie-va mila de un biet chambordutz lasati-mi mie laptopul n-am mai mancat de azi dimineata n-am un ban in buzunar sunt toti pe card sau mi i-a sutit nevasta n-am avut niciodata laptop ala de serviciu nu se pune nu beau nu fumez nu mananc nesanatos va rog frumos puneti predictii naspa ca sa castig eu promit ca nu il folosesc decat ca sa intru pe cinemagia si sa vad filme bune nu ma uit la filme cu prostii nu joc jocuri cu violenta il sterg de praf de doo ori pe saptamana va rog frumos !! :(( ;;)

Chambord 10 Feb 2011 10:32

Daca totusi sunteti atat de haini la inima si nu ma lasati sa castig si eu un laptop m-as bucura ca macar sa-l ia cineva cu o contributie constructiva si pe forum, nu vreun bazatu666 sau vreo pitzi_just4U_2011 care si-au facut cont doar ca sa dea cu presupusul la concursul asta.

@buti: nici o sansa sa faci 0p cu predictiile alea. Ba chiar as zice ca esti in carti mari pt vreo 4p :P

All times are GMT +2. The time now is 18:51.